Колко мобилни телефона притежавате персонално?

• 6 807
  • 142
  •   1
Отговори
# 90
ползвам 1  Peace а 3 си стоят в шкафа

# 91
Вие сте луди. Ползвам по един, предостатъчен ми е. Старите са в шкафа, 2 броя. По-старите са в коша.

# 92
1..даже не го вдигам Mr. Green
..преди 3..ама няма нужда да те знае всеки Peace Joy

# 93
Един, разбира се, нали е мобилен и си е с мен. Защо са ми повече? И номерът ми си стои един и същ с години.

# 94
Един.
По принцип сменям телефон ако стария сдаде багажа. Тогава го пускам в кофата в магазините на Глобул.
При тея цени на телефони- има и по 20-50 лв- не виждам за какво ми е да пазя оборотен.

# 95
  • София, център
2 ползвам, има още 3 по кутии.

# 96
имам 4 телефона, ужас  #Crazy

# 97
  • Пловдив
Имам два, които ползвам, с различни номера. И вкъщи сигурно има поне 4, които стоят по кутиите. Не биха стояли там, ако знаех какво да ги правя.

# 98
Ползвам два. А у дома се въртят поне 4-5 стари апарата.

# 99
 Ползвам един. Притежавам два. Стария си го пазя по сантиментални причини.

# 100
А, старите ли- или ги подарявам, ако има живот в тях, или ги хвърлям. Не виждам причина да ги държа.

# 101
  • Пловдив
2 и си ги ползвам и двата

# 102
еддин не ми трябват повече  Thinking

# 103
                            Колко мобилни телефона притежавате персонално? Няма значение дали ги ползвате в момента - може просто да прибрани в кутията и да отлежават. Може да са резервни. Може да са счупени.
Два ползвам и максимум още 2-3 има прибрани. По принцип ги подарявам или изхвърлям ако не могат повече да се ползват Peace

# 104
И двамата с мъжът ми ползваме по два телефона.
Ползваме апаратите до дупка, докато не издадът тотално багажа.
На два различни оператора са ни картите и затова сме по два. Като вторите и на двамата се знаят от много малко хора  Wink

Общи условия

Активация на акаунт