Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 3

• 61 038
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Това не е точно виц, но е нещо подобно и смешно - <a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/847/1113660796.JPG">photo_1</a>

# 76
Ето и от мен

Разказали един виц на Тони Блеър, Карла Бруни-Саркози и Първанов.
Блеър, като истински британец не се засмял, цащото не го разбрал.
Карла, като истинска французойка с италианска кръв, не се засбяла защото вече го е чувала.
Първанов, като истинкси българин, не се засмялал, а веднага заявил:
-Аз го знам по друг начин!

# 77
Едно стихотворение, гнусливите да не четат.

Тъй тъжен сутрин е кенефът,
нелепо плочките мълчат,
разделят се лайното и човека
И всеки тръгва сам по своя път.
Човекът по дела човешки
със другите подобни същества,
а лайното по тръбите тежки
надолу, с другите лайна.
След час човекът вече огладнява,
забравил е за своето лайно.
Лайното също го забравя
тъй сякаш те не са били едно.
А може би скръбта е неуместна
И може би така е по-добре.
А може и отново да се срещнат
там нейде сред лазурното море…

^^^^^^

Човек, летящ на въздушен балон, установил, че се е загубил. Той се спуснал по-ниско и забелязал на земята човек. Спуснал се още и се обърнал към него:

- Простете, можете ли да ми помогнете? Аз се разбрах с един приятел да се срещнем още преди час, но не знам къде се намирам сега.

- Вие се намирате на въздушен балон на 30 фута от повърхността, между 40 и 42 градуса северна ширина и между 59 и 60 градуса западна дължина.

- Вие сигурно сте програмист?

- Да, как се досетихте?

- Вие ми дадохте абсолютно точен отговор, но аз нямам никаква представа какво да правя с тази информация и все още съм се загубил. Откровено казано, Вие с нищо не ми помогнахте.

- А Вие навярно сте мениджър?

- Да, и как се досетихте?

- Ами не знаете къде се намирате и накъде отивате. Издигнали сте се дотук благодарение на въздуха. Дали сте обещание, което нямате представа как да изпълните, и очаквате хората, стоящи по-ниско от вас, да решат вашите проблеми. И накрая, намирате се в същото положение, в което бяхте преди да ме срещнете, но неизвестно защо, за него се оказах виновен аз.

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 18:28 от _baby

# 78
В кабинета на лекаря:
- Докторе, ям банани- сера банани, ям портокали - сера портокали.
- Яж лайна. Следващия.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
E тоя е  хит!!

# 79
Една акула учи малкото си акулче как да яде хора. Казва му:
- Като видиш водолаз отиваш и правиш около него бавно един голям кръг, после още един кръг, но по-малък и по-бързо, накрая бързо около него малък кръг и го изяждаш!
- А не мога ли направо да го изям?!?!?!?!?! newsm78
- Ееее ами ако искаш да го ядеш с лайната, може!

# 80
  • София
Влиза крадец и започва да рови в тъмното, и чува:"И аз те виждам, и Исус те вижда." Крадеца не обръща внимание и продължава да тършува. И пак чува:"И аз те виждам, и Исус те вижда", ядосва се и светва и вижда говорещ папагал. Пита го "Кой си ти, бе?"
-"Ами Жорко". Крадеца казва"Егати тъпото име за папагал", а папагала отговаря" Ами то и Исус не е много хубаво име за питбул, ама виж как те гледа"

# 81
  • Зеленият рай в сърцето на България
Разговор в детската градина.
Иванчо:
- Марийке, ти гореща мацка ли си?
- Не знам, но когато ставам от гърнето, се вдига пара.

# 82
2012 година.
Сутрин, звъни будилника. Сънен натискам "изключване", а той
с противен глас се обажда:
"За потвърждаване на изключването въведете кода от картинката!"

Laughing

# 83
Разговор в детската градина.
Иванчо:
- Марийке, ти гореща мацка ли си?
- Не знам, но когато ставам от гърнето, се вдига пара.

Joy Joy Joy

# 84
Детенце пише на Дядо Коледа:

-Мили дядо Коледа! Моля те изпрати ми братче!

Дядо Коледа отговаря:

-Изпрати ми майка си!

# 85
  • о`майна лунна нощ е
Жена отива при гинеколог.
- Д-ре, нямам окосмяване на интимните части. Защо така?
- А по колко пъти правиш секс на ден - пита той.
- Ами сутрин като се събудя поне веднъж. После на работа до обяд още няколко пъти. Следобед също. Вечер като се прибера пак. През нощите се уважаваме 3,4,5 пъти ... и така до сутринта.
- Ясна е работата - ти видяла ли си трева да расте на магистрала? Всичко е от трафика, то просто няма кога да поникне!

# 86
Имало едно време един султан. Той имал евнух. Двамата били на една възраст. По цял ден султана току плесне с ръце, евнуха тича и султана му казва: "Доведи някоя жена от харема!" Евнуха тича да изпълнява. По-късно султана отново плясва с ръце евнуха отново пристига тичайки, султана му казва: "Заведи жената!" Евнуха отново тича. Така минали години. Виждаме ги отново. Султана с леко прошарени брада и коса, но запазен як мъж, а евнуха е остарял и грохнал.
Поука: Не ебането състарява един мъж, а тичането около него.

# 87
  • София
Звъни телефонът във фирма,
търгуваща по каталог:
-Извинете, колко струва при вас
тоалетната хартия?
-Отворете на страница 276.
-Ако имах вашия каталог,
изобщо нямаше да ми трябва
тоалетна хартия.

# 88
Един старшина отишъл при шефа си и му казал:
- Шефе, от една седмица чета един роман и не мoга да схвана кой е главният герой.
- Я дай тук да видя бе! - казал шефът му. Старшината му подал книгата и като я видял, шефът му избухнал:
- Аз от цяла седмица си търся телефония указател, а той къде бил!...

Един борец се пъчи пред приятелката си чисто гол:
-Гледай какви мускули-барут, динамит, тротил.
Приятелката:
-Ама с 3 сантиметра фитил.

Из полицейски протокол за разпит:
"Отначало обвиняемият упорито мълчеше. После изведнъж започна да отрича предишните си показания."

В един високопланински курорт сложили табелка:
"Забранено е скачането от лифта! Оцелелите ще бъдат глобявани"

- Мамо, в училище все ми казват че съм много разсеян!
- Момченце, майка ти живее в съседния вход!

# 89
Мотикова Алегория:

Човек - начинаещ потребител, ненастъпил още мотиката и затова уверен, че мотики не съществуват.
Леймър - потребител, редовно настъпващ мотиките, но продължаващ да вярва, че мотики не съществуват.
Тесен специалист - потребител, овладял до съвършенство настъпването на едни и същи мотики.
Широк специалист - потребител, имащ на челото си две или повече цицини.
Програмист - този, за когото при настъпването на мотиките е най-важен резултатът. Понеже му е омръзнало да настъпва чуждите мотики, прави свои собствени.
Напреднал програмист - програмист, настъпващ дадена мотика не повече от два пъти.
Copyright - концепция, ограничаваща броя на достъпните за настъпване мотики според финансовите възможности на потребителя.
Геймър - този, за когото при настъпването на мотиките най-важен е самия процес. Обикновено не може да произвежда собствени мотики.
Cheater - разновидност на геймъра, настъпва само мотики с дунапренови калъфки на дръжката и обикновено само по веднъж.
Хакер - този, който е способен да настъпи мотиката, даже ако е затворена в барака и заключена с катинар.
Хакер - идеалист - благороден борец за правото всеки да може да настъпи неограничен брой мотики.
Microsoft - корпорация, световен лидер в производството на мотики.
Бил Гейтс - митично същество от програмисткия фолклор; зъл дух, покровител на мотиките.
Ъпгрейд - процес на непрекъснато харчене на пари за нови мотики, всяка от които удря още по-силно от предишната.
Бета-версия - версия, в която мотиките се виждат с невъоръжено око.
Release (издание) - версия, в която мотиките са покрити със шума.
Съвместимост на версиите - принцип, позволяващ новите мотики да ви нацелват точно по цицината от предишните.
Assembler (aсемблер) - език за програмиране, позволяващ да настъпваш мотиката няколко милиона пъти в секунда.
Локална мрежа - технология, позволяваща да бъдеш праснат по челото, даже когато мотиката е настъпил някой друг.
Интернет - технология, позволяваща да настъпваш мотики на другата страна на земното кълбо.
Мрежова конференция - технология, позволяваща на всеки да настъпва не само своите, а и чуждите мотики.
Cyrillic encoding (декодиране на кирилица) - подаръчен комплект мотики за потребителите на интернет.
Приятелски интерфейс - гумена облицовка на дръжката на мотиката.
Flexible (настройваем) интерфейс - облицовка на дръжката на мотиката, която можеш да нагодиш по височината на челото си.
Графичен интерфейс - мотика с регулировка на цвета и силата на искрите, които ще видиш, след като те прасне по челото.
Ненадеждна система - мотика, които ви бие по челото даже и тогава, когато не сте я настъпили.
Надеждна система - мотика, които ви бие точно по челото даже и тогава, когато сте с гръб към нея.
Многозадачност - концепция, позволяваща да настъпиш няколко мотики едновременно.
Обектно-ориентирано програмиране - метод за производство на мотики на принципа на матрьошките.
Мanual (ръководство) - книга, описваща различните начини за настъпване на мотиката. Никога не се ползва от ламерите и хакерите. Напредналите програмисти я използват, след като настъпят мотиката втори път.
Техническа поддръжка - служба, която дава съвети какво да се прави след настъпване на мотиката. Обикновено първият й съвет е да настъпиш мотиката пак и да сравниш усещанията.
 Mr. Green*** Mr. Green*** Mr. Green
Група туристи ще ходи в пустинята. Провеждат им инструктаж за отровните змии:
- Ако някой бъде ухапан от змия, трябва някой от другарите му да изсмуче отровата от раната.
- А ако змията ме ухапе по оная работа? - пита един от мъжете.
- Тогава ще научите кой ви е истински приятел...
Шефовете на китайските и българските мутри ще се срещат в София. Българския Кръстник нарежда на доверения си адютант:
- Компир, бегай с мерджана до аерогарата да посрещнеш китайския шеф. Обаче внимавай, казва се г-н Хой! Да не стане издънка и да се червим пред колегите от Азия, ей!
Компира повтарял, повтарял до аерогарата: "Хой, Хой, Хой..."
Когато пристигнал знатният гост, борецът щастливо го посрещнал:
- Добре дошъл, г-н Кор!
Една новородена костенурка едва проходила и вече почнала да се катери по едно високо дърво. Отнело и два дни, но се покатерила. Вече на върха на дървото, тя разперила предните си два крака в страни и скочила. Малко като се съвзела от тежкия удар в земята пак започнала да се катери по дървото. На следващия ден стигнала върха и пак скочила. Повторила упражнението няколко пъти. По едно време се чува коментар от двойка гарга и гарван, които имали гнездо на същото дърво:
- Май е време да кажем на детето, че е осиновено.
 Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт