Ако проявявате интерес, заповядайте да посетите страницата посветена на моята кака Нели

из всички стаи, като загуби равновесие тупва на дупе
и после айде пак на крачета, пак си е малка почивка за мен поне не се носим или държим постоянно за ръчичка.
храним се с триста зора и предимно се лъжем с нещо за да хапне поне половината от кухнята, явно са зъби
, но от два месеца си стоим с 6 зъба, кога ще започнат да излизат и кътниците? Сигурно ще е някакъв ужас но и това ще преживеем......... . Сутрин гледа какво яде батко и и тя иска същото, не ще попарата като насреща батко и ръфа сандвич със салам, сочи с пръстче и вика "Ъ ъ"и обикновено и давам да куса, че да миряса. Май баткото ще яде попара да има мира 

, както и за белтък
Малко ама много малко дадох мандарина (направо една трощичка) и му хареса та се зачудих.
Ама и аз ви почнах днес отзад-напред с тея въпроси 

Може и с ново зъбче да се сдобиете скоро

Майка на това му вика 'Човешка" храна. Да оставим подробностите, че преди време я хванах да храни племенника с пила за нокти поради липса на лъжица. Все пак тази жена има щадящи детският вкус разбирания
. Обнадеждихте ме с идеите за плодове. Не смеех да дам цитрус, но сега ще се отпусна и ще и предложа.

Иска да е овкусена храната
Давам му
... мнооооооооого силно пищи
В този ред на мисли може да се каже че е опитвал белтък, цитруси, пържоли ... 

Ще разчитам пак на природата

Препоръчани теми