НОЕМВРИйската тайфа чака "Шопска" новина!!!

• 24 970
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/pages/Varna/Da-pomogn … 8976091841?ref=nf
Ако проявявате интерес, заповядайте да посетите страницата посветена на моята кака Нели newsm51

# 226
Юле ваксините и картона ги искат като ще я запишем при педиатър, защото се различават ваксините тук и там.А и има още да се слагат.
Иначе свекър ми прави преводи и легализация на документи и няма да е проблем и в движение да се превеждат каквото ще потрябва.
Предполагам ще се наложи по някое време да я дам на градина, че да свиква с езика преди училище.А там започват училище на 5 год.

# 227
  • Бургас
Здравейте момичета и сладки бебоци Hug

Ние с Мирела сме добре, ама това ужасно време ни затвори в къщи и малката направо пощурява, не можем да се приспим 100часа. Хубавото е че вече е по смела и върви newsm68 из всички стаи, като загуби равновесие тупва на дупе  newsm32 и после айде пак на крачета, пак си е малка почивка за мен поне не се носим или държим постоянно за ръчичка.

От няколко дни е намалила яденето feeding храним се с триста зора и предимно се лъжем с нещо за да хапне поне половината от кухнята, явно са зъби ooooh!, но от два месеца си стоим с 6 зъба, кога ще започнат да излизат и кътниците? Сигурно ще е някакъв ужас но и това ще преживеем......... . Сутрин гледа какво яде батко и и тя иска същото, не ще попарата като насреща батко и ръфа сандвич със салам, сочи с пръстче и вика "Ъ ъ"и обикновено и давам да куса, че да миряса. Май баткото ще яде попара да има мира Joy

Лек ден от нас!

# 228
Момичета, дава те ли на бебоците цитрусови плодове и сокчета от тях? newsm78

Майче76 и Алекс е на същата вълна със яденето.Вчера цял ден е отказвала да яде и баба и беше притеснена, ама и аз съм със съмнение за никнещи зъби.

Вижте по каво съм се запалила, само дето цената не ме устройва:
http://irobotbg.com/scooba.html

# 229
Момичета, дава те ли на бебоците цитрусови плодове и сокчета от тях? newsm78
И аз влезнах с мисълта да попитам същото  hahaha, както и за белтък  newsm78 Малко ама много малко дадох мандарина (направо една трощичка) и му хареса та се зачудих.
А към мамите на момчета-до кога трябваше да се заголи напълно пишлето newsm78

hahahaАма и аз ви почнах днес отзад-напред с тея въпроси  hahaha

Хайде привет   Hug

# 230
Момичета знам, че Жанета пусна линк към Фейсбук, но ето и темата във форума

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=455021.new#new

Аз давам цитруси-мандарини, помело.Много ги обича

# 231
Привет  Hug

Хвърлям ви по едно око, но нещо не ми се пишеше, да видим сега какво помня  Rolling Eyes

Юле Бързо да се оправяш  Flowers Four Leaf Clover

За яденето - явно дечицата ни вече проявяват вкус и предпочитания. Колкото и да се твърди, че децата тепърва изграждав вкусовоте си предпочитания и сега не различават сладко-солено, практиката ми дотук показва друго. Избягва "бебешката" и безвкусна храна. Затова гледам да и я овъзрастявам /незнам дали има такава дума  Laughing/ , като разбира се е подходяща за нея. А и гледат ние какво ядем и искат да копират - както при Мая.

Комарче За по спокоен сън повдигни матрачето, така сополчетата няма да затрудняват толкова дишането  Peace Може и с ново зъбче да се сдобиете скоро  Wink

За цитрусите - предложих след годинката, но всичко отказва - портокал, грейпфурт, мандарина...не ги иска. Хапва киви. Сокове не предлагам, асмо вода  Peace
Белтък може да се каже, че сме опитали - от две питки за прощапулник, нямаше реакция, но и количеството беше малко. Днес мисля да правя кекс и утре да закусва от него.

Вита И татито много харесва такъв тип играчки, но ще са по интересни за него , отколкото за детето  Wink

Ставам, че пиша вече половин час.  ooooh!

# 232
Затова гледам да и я овъзрастявам /незнам дали има такава дума  Laughing/ , като разбира се е подходяща за нея. А и гледат ние какво ядем и искат да копират - както при Мая.

hahaha Майка на това му вика 'Човешка" храна. Да оставим подробностите, че преди време я хванах да храни племенника с пила за нокти поради липса на лъжица. Все пак тази жена има щадящи детският вкус разбирания  Mr. Green ..... като изключим коняка....

Въпреки доброто ни желание да седнем да се храним заедно вечер, не се получава тъкмо поради желанието на Яна да яде каквото ядем ние. Но не мога да и предложа синьо сирене, боб или вино. Поне засега Grinning. Обнадеждихте ме с идеите за плодове. Не смеех да дам цитрус, но сега ще се отпусна и ще и предложа.
Накрая и взехме подарък. Това колелце. Прочтох добри отзиви за него и се надявам да е добро.

# 233
Бубе Майка ти е опасна  Laughing Ама моите разбирания са малко по-консервативни  Mr. Green
Междудругото аз давам боб и нямаме проблеми. Винце още не е пробвала, но като почне да гризе пържолите ще и трябва нещо за преглъщане  Laughing Шегувам се  Wink

# 234
  • София
телеграфно:
белтък яде от както яде и яйца, вече месец, редовно си похапва от кексчетата, които правя
боб рядко отказва, много й се ослажда, както и зелето
винце също обичка, но рядко й се отдава възможност да намаже някоя и друга капка, понеже ние самите с мъжа ми не сме големи пиячи
цитурси яде отдавна, но не им се радва кои знае колко. давала съм й на сок, портокал, обича, на помелто се мръщи, най-обича да ръфа лимон, целия, като ябълка, няма никави странични реакции. давала съм й дори ананас, на сок и на пюре, хареса й, мангото също го тачи.
яде предимно обща храна, иначе се мръщи. а и на мен така ми е много по-лесно  Wink
тази вечер ще вечеря домашна пица Wink

Hug

# 235
 Hug Как сте бянда ?
Нещо не ми се пише ,за това само ще споделя ,че Алето изяжда по поне 2 мандарини на ден  Peace и няма проблеми никакви ...

Лека вечер цна всички  Hug

# 236
  • Варна
Нали на портокалите и мандарините се махат ципите? Аз не съм давала още, но смятам да е скоро  baby_neutral

# 237
  • София
Нали на портокалите и мандарините се махат ципите? Аз не съм давала още, но смятам да е скоро  baby_neutral
Аз давам с ципите и той си ги плюе като ги осмуче.

# 238
 kaffeetrmker_2

Гледам за манджи си говорите  Mr. Green Нашия синковец изобщо не уважава усилията ми да му дам подходяща храна  smile3515 Иска да е овкусена храната  ooooh! Давам му  Embarassed то с него не може да се спори  hahaha ... мнооооооооого силно пищи  #Crazy В този ред на мисли може да се каже че е опитвал белтък, цитруси, пържоли ...  Tired

Ели, щом имаш преводач на разположение лесно ще се ориентираш кое ти трябва и кое не. За езика и без градина ще го научи. (Аз разбира се съм за градините.) Дано в Англия са човешки цените за градина, а не като тук ...  #Cussing out
Ти предполагам, че като англичанка няма да ни изоставиш  Mr. Green

Мими, на нас ни казаха до годинка, но на годинка дори не го погледнаха  Crazy Ще разчитам пак на природата  Whistling

# 239
И аз днес съм от мързеливите - хвърлям по едно око, ама никак не ми се пише ooooh!
Новото покрай нас е че днес бяхме на консултация (най-накрая) и на Ивко му сложиха ваксината за шарките - не плачка много и сега ся надявам да няма и странични ефекти. Мерките ни са 9.550 кг и 74 см - не е пораснал кой знае колко на височина, ама важното че е здрав.
Бубе много е хубаво колелцето - айде лека и безаврийна Wink
За цитрусите - все още не съм давала, но почти от всяко наше ядене му давам да си опита и му харесва.

Общи условия

Активация на акаунт