Египет - четвърта тема

• 72 781
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря на всички за съветите! Hug
Ще следя темата.

# 241
Айде ... заразихте ме и мен !

От 2 седмици следя офертите за Египет... Разглеждам различни тур оператори, екскурзии и т.н. Моля кажете вие с коя агенция ходихте?! От коя сте доволни?!?

# 242
  • Beyond the Frontiers
Айде ... заразихте ме и мен !

От 2 седмици следя офертите за Египет... Разглеждам различни тур оператори, екскурзии и т.н. Моля кажете вие с коя агенция ходихте?! От коя сте доволни?!?

Добре дошла,
Не е важна агенцията, а туроператора.
Избор - Тез тур - голяма руска фирма, голям избор от хотели, български екскурзоводи.
- Алма Тур - позната фирма, екскурзоводи на руски
- Он травел - не позавам качеството им
- Астрал холидейз - също познати, но малко по-високи цени и ограничен избор от хотели
- Аква тур - лично аз имам задръжки спрямо тях, но офертите са изодни, а съфорумците доволни.
Повечето агенции продават продукта на тези фирми, така че си подберете агенция с удобно местоположение до вас, приятен и ерудиран персонал. Peace
Естествено тук ще помагаме с избора. Peace

# 243
  • София - Бургас
С която и агенция да пътуваш, пакетите са на Тез тур Peace

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 12:09 от kaleia

# 244
Здравейте, тази година смятам да пътувам до Египет. Избрах си оферта на фирма Профитурс. Четох доста мнения за нея,но искам да попитам някой,ако е пътувал с конкретна фирма и е доволен, да сподели името й. Защото знам,че едно от най-важните  неща е организатора да е добре подготвен. Благодаря предварително Simple Smile

# 245
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, тази година смятам да пътувам до Египет. Избрах си оферта на фирма Профитурс. Четох доста мнения за нея,но искам да попитам някой,ако е пътувал с конкретна фирма и е доволен, да сподели името й. Защото знам,че едно от най-важните  неща е организатора да е добре подготвен. Благодаря предварително Simple Smile
Програмите не са техни, а на Тез тур. Стабилна фирма. Повечето от нас са пътували с тях. Най-голям плюс - екскурзоводи на български. Peace

# 246
Програмите не са техни, а на Тез тур. Стабилна фирма. Повечето от нас са пътували с тях. Най-голям плюс - екскурзоводи на български.
Сега вече ми стана ясно, защо екскурзовода на дъщеря ми ще бъде на руски. Sad

# 247
  • София
Е, голяма работа...Аз съм разгледала сума и маса места въобще без екскурзовод - само с карта и пътеводител в ръка. Пък и руски не е като китайски, нали Wink

Мисля, че бих избрала по-скъпите пакети на ТЕЗ не заради бг екскурзоводите, а заради това, което каза Галактик по-напред - че са фирма с име в региона и не само там, имат позиции, така да се каже. А това винаги има значение. Но пък разликата с пакетите на Аква си е 40 евро, от където и да го погледнеш не е малко Rolling Eyes Не знам, още го мисля...

# 248
Но пък разликата с пакетите на Аква си е 40 евро, от където и да го погледнеш не е малко Rolling Eyes Не знам, още го мисля...
А има ли разлика в това, което е включено в пакетите?

# 249
Е, голяма работа...Аз съм разгледала сума и маса места въобще без екскурзовод - само с карта и пътеводител в ръка. Пък и руски не е като китайски, нали Wink
И за мен не е проблем. Wink От поколението съм на тези, за които руският се изучаваше задължително.
Става въпрос за 14 г. ученици.
Е, не е болка за умиране. Госпожите ще превеждат, ако се наложи и има интерес.

# 250
  • София
Но пък разликата с пакетите на Аква си е 40 евро, от където и да го погледнеш не е малко Rolling Eyes Не знам, още го мисля...
А има ли разлика в това, което е включено в пакетите?
Ами на прима виста - едните имат само една нощувка в Кайро, другите две, съответно едните шест, другите пет в Хургада/ пиша за този пакет, защото него съм гледала/. Двете нощувки в Кайро в началото ми се сториха преимущество - повече време за разгеждане на големия град, по-малко за курорта, аз по начало си падам по разглеждне на градове, курортите са ми скучни...Като прочетох тази и предните теми обаче, си промених мнението, защото се оказва, че хотелите в Кайро са една голяма смрад/ поне тези, с които работят нашите фирми/ и хората гледат да палят с 200 към Хургада по възможно най-бързия начин, където не само, че хотелите са по-добри, ами и има доста какво да се прави - визирам екскурзиите, за такива като мен, дето не си падат по тъпкане и лежане на плажа от сутрин до вечер.
Сигурно има и други разлики, но в момента не се сещам.

# 251
  • Beyond the Frontiers
Знам, че доста хора питаха за Шарм - бързам да изклюкаря  Embarassed Юзит колърс пуснаха програма за Шарм - 8 дни - без Кайро. В момента имат някакви отстъпки за ранни записвания и полетите са само на определени дати, а не всяка седмица. Peace

# 252
Момичета какво ви е мнението за Алфа тур... и искам да ви питам в курорта Хурдага проблем ли да се ходи с къси полички, роклички и деколтета... Blush направо ме притенихте, че аз летни покрити дрехи нямам  Tired

Когато бях 7ми клас, няма да забравя колко молех госпожата по география да ни заведе в Египет... тогава направиха екскурзия за Рим...не се записах защото исках в Египет,но учителката ми каза, че е много опасно там и затова не ни заведоха..неможела да поеме такава отговорност за буйстващи тинейджъри-каквито и бяхме  Laughing

# 253
  • София - Бургас
Алфа турс са ок!
За къси полички няма проблем, като е жега как да ходиш, поне аз си носих без проблем...

# 254
  • Beyond the Frontiers
Момичета какво ви е мнението за Алфа тур... и искам да ви питам в курорта Хурдага проблем ли да се ходи с къси полички, роклички и деколтета... Blush направо ме притенихте, че аз летни покрити дрехи нямам  Tired

Когато бях 7ми клас, няма да забравя колко молех госпожата по география да ни заведе в Египет... тогава направиха екскурзия за Рим...не се записах защото исках в Египет,но учителката ми каза, че е много опасно там и затова не ни заведоха..неможела да поеме такава отговорност за буйстващи тинейджъри-каквито и бяхме  Laughing

Алфа тур са основен дистрибутор на Тез тур.
Колкото за деколтетата - проблем не е,но да не се прекалява все пак. То зависи и какъв тип жена сте. В смисъл кльощави змии като мен  Embarassed Mr. Green хич не вървят  Mr. Green Mr. Green Ама ако има малко повечко за показване, бая зяпат..

Общи условия

Активация на акаунт