Египет - четвърта тема

• 72 713
  • 747
  •   2
Отговори
# 690
Да, благодаря ви момичета... но явно няма такъв вариант, какъвто те искат. Просто исках да съм сигурна, че не съм пропуснала нещо  Peace

# 691
  • Sofia
Когато пътувахме ние миналата година (точно по Нова година), се върнахме със самолет от Хургада. Полетът беше чартърен и беше кацнал преди няколко часа с туристи от България. Защо тази година няма такава възможност, не знам, странно наистина.

# 692
  • София
Когато пътувахме ние миналата година (точно по Нова година), се върнахме със самолет от Хургада. Полетът беше чартърен и беше кацнал преди няколко часа с туристи от България. Защо тази година няма такава възможност, не знам, странно наистина.

Но сте пристигнали в Кайро. Вариантите са 2 - пристигане в Кайро и тръгване от Хургада или пристигане в Хургада и тръгване от Кайро. Вариант без Кайро не предлагат. Явно и за Шарм е същото.

# 693
За Шарм-ел-Шейх директни чартъри от и до България има, само ако голяма група си поиска специално наемане за нея.

# 694
Е, то така до всякъде може да има директен полет, но въпросът беше за едно семейство  Grinning

# 695
  • Sofia

Но сте пристигнали в Кайро. Вариантите са 2 - пристигане в Кайро и тръгване от Хургада или пристигане в Хургада и тръгване от Кайро. Вариант без Кайро не предлагат. Явно и за Шарм е същото.

А, ясно!
Но съм чувала, че ако има свободни места в чартърите, може да се продадат на частни лица.

# 696
  • Beyond the Frontiers
Места на чартърите продават да. Между другото и за Турция лятно време също в по-слабите периоди, Алма тур пък непрекъснато пуска места до Москва и Киев от Бургас и Варна. Но така или иначе програмата се върти през седмица - едната кацат в Хургада, едната в Кайро.

# 697
Места на чартърите продават да. Между другото и за Турция лятно време също в по-слабите периоди, Алма тур пък непрекъснато пуска места до Москва и Киев от Бургас и Варна. Но така или иначе програмата се върти през седмица - едната кацат в Хургада, едната в Кайро.
Може ли да дадеш малко повече инфо за Москва? Много трудно се намират евтини билети за там извън сезона, дори не знаех, че има през зимата. Ако имаш линк/телефон, сподели, моля те Simple Smile    bouquet

# 698
  • Beyond the Frontiers
Може ли да дадеш малко повече инфо за Москва? Много трудно се намират евтини билети за там извън сезона, дори не знаех, че има през зимата. Ако имаш линк/телефон, сподели, моля те Simple Smile    bouquet
Получавам ги като имейли, но не ги следя особено. Ще поровя в пощата.

# 699
Професионалистите да ме поправят  , но доколкото знам  ако полета каца в Хургада на връщане се лети през Кайро.
Ако обаче си купите само полет може да кацнете и излетите пак от Хургада  , но с двуседмичен престой.
Чартърите редуват през седмица Кайро и Хургада.

Galactic Voyager , цените на които се продават свободни седалки на чартърите  за Египет ми се видяха доста "височки'
Около 270-280 евро за седалка , която ще остане празна не е малко.

# 700
beginner mamma  , за чартъри към Москва може да следиш офертите и на руските агенции .
Обикновенно  изгодните цени обаче са само в началото на сезона , когато пристигат пълни и се връщат празни към Русия.

http://www.ticket-charter.ru/#land
http://www.gt-travel.ru/gt/avia/
http://aviatourmarket.ru/

# 701
  • Beyond the Frontiers
malkata, скъпи са да. За различните дати пускат различни цени в зависимост, колко са на зор. Но пък редовен директен полет не намирам, тези с прекачване са около 300 евро.
За Русия - места пускаха Алма тур и USB ТРАВЕЛ.

# 702
Така е , няма директни полети.
Аз за Москва съм срещала и 30 евро крайна цена , но винаги само в едната посока.
Трудно се планира , защото цените се обявяват малко преди полетите и човек трябва наистина да има свободно време за да реагира веднага.
Нормално за чартърите.
Също за почти без пари може да се лети и до Скандинавия в началото на летния сезон.

# 703
  • Beyond the Frontiers
Така е , няма директни полети.
Аз за Москва съм срещала и 30 евро крайна цена , но винаги само в едната посока.
Трудно се планира , защото цените се обявяват малко преди полетите и човек трябва наистина да има свободно време за да реагира веднага.
Нормално за чартърите.
Също за почти без пари може да се лети и до Скандинавия в началото на летния сезон.
Peace Така е.

# 704
Malkata, права си за Египет и чартърите - ако кацаш в Хургада - заминаваш си от Кайро и обратното. И си абсолютно права за 2-седмичния престой.
Иначе за Москва ако успея да намеря евтин двупосочен - веднага го грабвам! Че моя мъж да го покажа на бабите, дорде са живи и здрави...

Общи условия

Активация на акаунт