Коледата идва вече- известява го с ритниче МАЙското човече №10

• 18 512
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро и от мен  Hug
dudunski -това не звучи добре,премери си пулса и кръвното ако ти е зле или пък  ако се плашиш нещо отивай при доки  Naughty за да си спокойна

Аз също мисля че бебоците няма да стоят много много в коша,измислили сте подходящ вариант с този кош за кола,но пък аз съм си харесала количка без такъв кош или поне няма пълно легнало положение и ме е страх че ако нямам зимен кош и на бебето му е неудобно в летния какво да правя трябва да подменям количката...Така че май ще трябва да е и със зимен за да се презастраховам че на беба ще й е удобно  Peace

# 601
Добро утро и от мен   food010
Днес бързам да ви изчета преди да съм се захванала с работата, че иначе пак ще ви изтърва  Simple Smile

aniK стискам палци и за двете да има по едно розово щъркелче  Praynig
 Аз по принцип съм на консултация на 18.12 (петък), но ехографа на мойта доки е ужасен и съм сигурна че няма да види пола , а освен това ще трябва и да си го платя, затова реших да ида на друго място. Засега съм се уговорила с колегата да си тръгна по рано от работа, дано да сваря , ако не утре сутринта .

KikiNiki това са най-хубавите меденки които съм виждала, сигурна съм че са и страшно вкусни  smile3501

В момента бебчо ме рита , много е сладко усещането  Two Hearts

# 602
KikiNiki , а ти какви подправки слага в меденките? Намери ли готовата смес за меденки?
Много вкусни изглеждат, направо са прекрасни!  bouquet
Змейче , благодаря ти за рецептата!  bouquet

# 603
Добро утро   55

KikiNiki меденките изглеждат превъзходно, а вярвам, че и на вкус са такива! Браво на теб!  eat

Лек и хубав ден на всички пожелавам и дано днес се покажат още розови и сини щъркелчета  Heart Eyes

# 604
Добро утро, момичета!
Днес и аз ще се включа съм майчетата с главоболие Sad, предполагам, че е от промяната на времето - поне тук във Варна.
А тези меденки изглеждат невероятно!!!! Много се впечатлих!!!
Явно трябва да имам формички за тях, нали newsm78? А може ли някой отново да пусне рецептата, защото явно съм я пропуснала Praynig

# 605
  • гр. София
Добро утро момичета! Тази нощ едвам я преживях- имах ужасни болки в слънчевия сплит- режещи- чак на сутринта се успокоих Simple Smile Има ли някоя от вас, която също се е оплаквала от такъв симптом. Надявам се болката да е продиктувана от двете салати, които погълнах вчера с голям апетит newsm12, а не от нещо с бебо.....  Сега се чувствам добре, сякаш нищо не е било и се радвам на малкото сняг в София. Хубав и спокоен ден на всички!!! Grinning

# 606
Като гледам всички сме с някакви болежки, много неприятно........ Thinking Я да взимаме да се стягаме...... Жалко че не обичам меденки иначе щях и аз да направя, много са приятни за гледане и създават добра атмосфера

# 607
Марая , и на мен на скоро ми се случи! Болката е отвратителна! Ту се появява-ту изчезва ! Ту е от пред- ту отзад към гърба! Поне на мен така ми беше! Сигурно е от салатата! Аз бях яла какви ли не глупости онзи ден и накрая един пакет с мазни пелети и изведнъж като ме заболя , направо беше ужасно!

Аз да ви кажа какво направих преди малко! Laughing Толкова ми се приядоха меденки , та излязох от работата и отидох да си купя. Е не са като тези домашните ама стават! Laughing

# 608
  • Sofia
Марая, това звучи като киселини или най-малкото гастритни болки  Rolling Eyes Киселините са особено активни вечер - има много инфо какви храни да се избягват и какво да се прави  Peace
Слънчева, alex88, това главоболие  #Cussing out Слънчева, а ти какво си прави при козметика вчера Wink
Kikiniki, паднах възнак - голяма красота си сътворила Hug
Kenga_, това столче за кола ще е напълно ОК за новородено - аз съм фен на "зимния" кош единствено заради пълното легнало положение, което това столче осигурява. Мисля, че и Casual Play имат такова.
"Малечко" започнаха да внасят CasualPlay точно, когато бях решила за Quiny-то. Хвърлиха ме в голяма дилема. Единственото, което тогава натежа в полза на Куинито беше, че летният кош на Casual Play беше с мек гръб и отзад една лента го отпускаше в по-легнало/по-изправено положение. Все пак са страхотни - 2 от столчетата ми за кола са на тази марка  Peace В София, поне по моя информация, която не е много актуална, за колички е удачно да се погледне в Малечко и Baby Nova (там са Quiny-тата) в Павлово. Ествествено и в други магазини, но все пак и тези двата  Peace
dudunski, не знам колко е силно сърцебиенето ти, но аз вечер особено си имам сериозно такова - като си легна, усещам пулса си чак в корема, та даже го бъркам с потупванията от бебето  Rolling Eyes Аз напоследък май прекалявам с кафето - все е слабичко нес, но са 2-3 на ден. Чайовете ми докарват киселини, а пък кафето малко ми намалява слюнченето. Може би и затова сърцебия  Rolling Eyes Аз като небременна пиех по 1, максимум 2 слаби.

# 609
 Party Официално - един глас за момиченцата. Знаех, го от 11 г.с., но за по-сигурно изчаках. Ще си имаме една малка дългокрака гимнастичка, правеше невероятни кълба, има снимки как седи на глава диването...  Shocked Joy Доста е палава. Иначе, за радост, всичко й е наред.  Praynig Много е сладка  Blush Heart Eyes

# 610
  • София / Сливен
poulini честито от мен за малката гимнастичка.

# 611
Здравейте Simple Smile

poulini, честити потвърдени розови гащи Simple Smile   bouquet

КикиНики, тези сладости изглеждат невероятно! Simple Smile

Пожелавам лек, прекрасен и интересен ден Simple Smile

# 612
AniK, И аз почнах да пия нес кафе заради слюнченето, никога не съм обичала но се приучих. Попринцип и аз си усещам пулса в корема вечер, но тези дни е доста по-зачестено и е постоянно. Днес карам без кафе(едвам си държа очите отворени) да видя дали е от това.

# 613
  • София
Привет,   bouquet
poulini, честити розови гащи и от мен Laughing Hug 
KikiNiki, меденките изглеждат много вкусни. Crazy
За количките аз съм се спряла за сега на  3 марки. Куинито,Инглесина, Бугабу пък ще видим по натам каква изобщо ще си вземем.  newsm78
За болежките, мен много ме боли над опашката сядането и навеждането е кошмар.
Пожелавам ви хубав ден   bouquet

# 614
  • Пловдив
Маги, много готина рокля - непременно да се снимаш с нея  Hug

Обещах да почерпя с меденки:)
 http://kikiniki.snimka.bg/cooking/gotvarski-eksperimenti.187775.16406930
Мерси на Змейчето за рецептата:)) Аз съм по правенето, а у нас няма много кандидати за яденето, та сигурно ще оцелеят до Коледа и до по-нататък.

Оооо, ама твоите са в пъти по-красиви  Hug Аз си нахаресах сума неща от твоя албум и ще ти искам рецептите за питката и за този специалитет книга   chef  bouquet

Довечера съм на преглед при частния док и нямам търпение вече  Crazy Ще ходим цялото семейство, Кали много се вълнува и от няколко дни само за това говори как бебето щяло да й маха  Crazy Голямо шоу щее довечера... Не се надявам много да види пола, защото не е 3Д , ноооо знам ли може и да ме изненадат  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт