Коледата идва вече- известява го с ритниче МАЙското човече №10

• 18 508
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
аниК, оправях маникюра, защото снощи бяхма на един рожден ден и бях решила да си направя френски маникюр, понеже за рождения ден получих като подарък един пръстен, на който много му подхожда френски маникюр, но аз в къщи не мога да се справя с подобно предизвикателство, та затова посетих козметичния салон. Иначе съм направила вече кола маска навсякъде и за моя много приятна изненада почти нищо не израства вече 3 или 4 седмича (не помня). Ех, да беше така винаги - без окосмяване където си пожелаем...... мечти Simple Smile

# 616
Poulini,честита принцеска   bouquet
Точе,и аз като теб имам болки в опашката.Като седна после няма ставане - ужасно е.Някой ако знае някакъв лек,въпреки че силно ме съмнява....  newsm78

# 617
Здравейте и от мен. Съжалявам за отсъствието, но толкова съм зарината в работа, че едва смогвам... на всичкото отгоре и колежката си е взела отпуска да учи, и в офиса съм сама орината с папки, класьори и проекти  #Crazy Почти не мога да ви смогна да ви изчета, надявам се скоро да си пуснем и нета вкъщи и да мога вечер на спокойствие.
Аз утре съм при Томова, колкото по-малко време остава, толкова повече ще ми се пукне любопитника  Laughing Кофтито обаче е че от няколко дни на сам меболи кръста от лявата страна, а от вчера направо едва ходя  Cry Не знам нещо прищипала ли съм, нерв ли съм възпалила ... не ми е ясно, но съм като инвалид Sad Дано да минава по-бързо ....

Ще се пробвам да ви изчета при първа възможност .... и пак ще бягам ... че работааааааааа ......  ooooh!

# 618
  • Sofia
.....Иначе съм направила вече кола маска навсякъде и за моя много приятна изненада почти нищо не израства вече 3 или 4 седмича (не помня). Ех, да беше така винаги - без окосмяване където си пожелаем...... мечти Simple Smile

Ооо, да, и аз действам вече по-рядко с епилатора  Peace Много бавно растат  Grinning
milkinis, ще стискаме плаци утре, а на змейчето - довечера (ако има пиша, може да се види Wink )

# 619
И аз се присъединявам към мамите с главоболие. Снощи чак се събуждах от болки, и днес цял ден ме цепи тази глава. Взех хапче, но не помогна.
Чудя се сега, днес трябва да спра папаверина според ямболската докторка, но си мисля мога ли да го заместя с нош-па по 3 пъти на ден по 1 таблетка, заедно с магнерота, докато се прибера обратно в Щатите (на 29-ти), просто за по-сигурно? Аз всъщност в петък съм на лекар, най-после в София, и ще попитам, но сега ме е страх да спирам папаверина изведнъж, преди да съм видяла лекар. Пък и пътуване Ямбол-София и обратно, после пак до София преди полета...

# 620
  • Под кленовите дървета
Привет и от мен Simple Smile

Poulini,честита принцеска newsm51
KikiNIki меденките са просто вълшебни Simple Smile Аз правя медена коледна къщичка, миналата година направих две пробно и те взеха, че станаха много вкусни  Laughing Тази Коледа ще видя колко ще правя Simple Smile
Ето тук може да видите :
http://jasmin4eto.snimka.bg/friends/za-zachatie.420134.16411158
http://jasmin4eto.snimka.bg/friends/za-zachatie.420134.16411153

milkinis, ще стискаме плаци утре Peace
Змейчето мисля, че довечера ще се види ако пишка Simple Smile

Да се похваля - днес си получих феталния доплер и почти веднага хванах сърчицето Grinning Обаче бебо активен - тъкмо хвана, звънне телефона и аз докато разменя две приказки с мъжа, той доплувал до другия край на корема Laughing Хванах сърчицето и ниско долу и високо горе лява, после дясно, после пак ниско долу Laughing Плувец ще го правим, то от майка му ще му е в кръвта Simple Smile

# 621
Pouliniчестита мома Hug.Ето започнаха и момите да се увеличават Whistling
Аз умирам от тъпотия,нещо вече ми писна да стоя по цял ден вкъщи.Много съм зиморничева cold и тов време ме спира отвсякъде да излизам smile3512.Нямам търпение да стане 17.12,че поне на лекция да отида.Трябва да изляза и на шопинг,на 20.12 съм на коледно парти с колегите,а нямам нищо по-така.
milkinis,Змейче fingerscrossed.Да се похвалите после.
Змейчепола също се вижда на 2Д.Моят док ми го каза някъде около 11-12 седм. на супер стар ехограф и преди няколко дни ми го потвърди на 100% на нов ехограф.Така,че важно е кой какво гледа,а още по-важно какво вижда Naughty.Така,че сигурна съм ако док е добър ще знаеш пола.

# 622
jasmin_veni много е готина къщичката  Peace
Poulini,честита девойка  Grinning
Змейче ще стискаме палци днес Кали да разбере братче или сестричка ще има и ще чакаме включване довечера  Hug

Аз от вчера май усещам бебка, но не съм съвсем сигурна дали е тя или бъркам  ooooh! Grinning Усещам я някъде около половин педя под пъпа, при вас как е?

# 623
  • София
Аз от вчера май усещам бебка, но не съм съвсем сигурна дали е тя или бъркам  ooooh! Grinning Усещам я някъде около половин педя под пъпа, при вас как е?
Аз също май от вчера усещам господина  Hug Обаче не е като пърхащи пеперуди, а по-скоро като потупване/пулсиране. Даже на моменти е много странно усещането - нещо между гъделичкане и побутване на кожата, ама го обясних #Crazy Дали е той?

# 624
Здравейте, Майски Майчета Hug
И ние вече си имаме потвърдени сини гащички. Heart Eyes Лекърката ни не се е излъгала още в 13 г.с. , когато ни каза ,че ще е момче.
Змейковица, не се притеснявай, че ехографа не е 3Д, те на двуизмерния виждат всичко, което им трябва. Дори лекарката ми каза ,че 3Д-то го използва само ,за да ни направи снимки иначе на нея не й е нужно ,за да види дали бебео се развива добре и какъв ще е полът .
Момичета не знам при вас как седят нещата с килограмите ,но аз се плаша . Вече съм в 21 седмица и имам чувството , че последната седмица станах двойна Cry Не ми се мисли как ще е до края ,пък и всеки ме "успокоява " , че сега се качва мн бързо  и постоянно

# 625
Poulini честита мома  Simple Smile

Змейче дано се види хубаво на ехографа и ви кажат пола на бебчо  Hug

Момичета имам нужда от съвет . Според вас кога е по добре да си направя втората ФМ , тази събота когато ще съм 18 г.с. и 2дни или другата събота тогава ще съм съответно 19г.с. и 2дни ? По принцип смятах да я правя в началото на януари защото лекарят при който щях да ходя няма да работи по празниците, обаче сега прочетох ужасно много негативни мнения за него и реши да ида при друг. Та този другият има приемни часове тази и другата събота. Мисля си че е по добре следващата, но така няма да ида днес на ехограф и направо ще се побъркам дотогава, а ако ида тази събота ще ми е по лесно да устискам и днес да го пропусна  Thinking

Дано сте ме разбрали, и моля ви посъветвайте ме кое е по добре  Praynig

# 626
  • София
Tani4ka*, зависи как се е развивало бебето до сега. Ако върви по-големичко може и тази събота да идеш на ФМ, но ако си е в норма или малко по-малко, според мен по-добре ще е да изчакаш до другата седмица.

# 627
Tani4ka*, зависи как се е развивало бебето до сега. Ако върви по-големичко може и тази събота да идеш на ФМ, но ако си е в норма или малко по-малко, според мен по-добре ще е да изчакаш до другата седмица.
и според мен по-добре отиди следващата седмица  Peace
аз ще ходя на 29.12, тогава ще съм в 20 седмица и 2 дни, но пък следващия понеделник на 21-ви съм на преглед при моя доки, и затова ФМ я отложих за седмица след това

# 628
Poulini честита мома  Simple Smile

Змейче дано се види хубаво на ехографа и ви кажат пола на бебчо  Hug

Момичета имам нужда от съвет . Според вас кога е по добре да си направя втората ФМ , тази събота когато ще съм 18 г.с. и 2дни или другата събота тогава ще съм съответно 19г.с. и 2дни ? По принцип смятах да я правя в началото на януари защото лекарят при който щях да ходя няма да работи по празниците, обаче сега прочетох ужасно много негативни мнения за него и реши да ида при друг. Та този другият има приемни часове тази и другата събота. Мисля си че е по добре следващата, но така няма да ида днес на ехограф и направо ще се побъркам дотогава, а ако ида тази събота ще ми е по лесно да устискам и днес да го пропусна  Thinking

Дано сте ме разбрали, и моля ви посъветвайте ме кое е по добре  Praynig

На мен за тази ФМ, която се води 18-20 седмица, ми казаха, че винаги се стараят да я направят повече към 20-тата седмица, отколкото към 18-тата, и колкото по-късно, толкова по-добре.

# 629
jasmin_veni Страхотна къщичка се е получила, бравос Simple Smile
Аз напоследък съм се отворила на сладки работи, не че толкова ми се ядат ама правя ... сладки баници, баклави, реванета .... мъжа вече се оплаква, че ще иска развод ако продължавам да работя против фигурата му  Laughing Между другото аз все още връщам поръчки  Sick. Има ли мами, на които още им се гади? Не мина ли вече прекалено много време, кога ще спре това гадене и драйфане ?!   #2gunfire ... или както казват повечето ми познати на бъзик "Е със сигурност след 5 месеца ще ти мине"  Laughing
Бебо май и аз го усещам вече, но не мога да конкретизирам от кога, защото за доста от тези усещания не съм напълно сигурно че е то Simple Smile

Tani4ka* Предполагам до голяма степен green_dawn има право. И би било хубаво да ги имаш и тези неща предвид. А освен тях, аз бих отишла в 18гс и 2 дни. Wink Когато си записвах час при доц. Томова, ме попитаха в коя седмица съм когато се обадих, сметнаха си нещата и те ми казаха кога да отида. Не ме питаха в коя седмица предпочитам да си запиша час или нещо такова. И аз реших да им се доверя. Часът си го записах преди повече от месец и нещо, утре съм на ФМ в 18г.с. и 4 дни Wink

Общи условия

Активация на акаунт