Коледата идва вече- известява го с ритниче МАЙското човече №10

• 18 568
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Кенга, благодаря за хубавата тема. Hug
Само с хубави новини да я пълним.
Ивон , и мен ме разсмя. Joy

# 76
  • Sofia
Еееех, Ивон, март месец  Hug Мога да прежаля Коледата и да прескочим даже във Великден  Mr. Green
herzog, добре дошла на родна земя   bouquet Няма начин да не те е натоварило пътуването, но сега си почини хубаво, пий много вода и ще си ОК  Peace
angelka, излиза се на разходка веднага щом се организираме Софийските мами за Южния парк Wink Wink Wink А иначе, ако има слънце, няколкдневно е хубаво за по няколко минути на терасата. Всеки ден все повече и така...само временцето да е хубаво

# 77
Ивон, аз усетих бебчето още в 15 г.с. ... явно не зависи само от плацентата.  Thinking Скоро ще го усетиш и ти!  Hug

херцог, добре дошла на родна земя! Simple Smile

аниК, като каза Великден и веднага ме лъхна аромата на цъфнали дръвчета и топъл вятър, чух птички... размечтах се яко. Така да не я харесвам зимата.  Crossing Arms Искам да е само пролет и лято нонстоп.  Rolling Eyes Да ме пита човек какво правя в Швейцария... май съм объркала страната.  Laughing

# 78
herzog, welcome home  Hug
аз продължавам да се хиля (Боже, с какво се дрогирах?!)  Joy
Калкулатора ме разби  Laughing LaughingБлагодаря, че го споделихте, иначе как щях да разбера, че мога да кръстя детето си Курти (Петров)?!  Joy

ConfusedИ аз още не усещам бебчо. Според докторите било нормално, към 20та седмица било за първа бременност  ooooh!

# 79
този калкулатор е направо страшен, какви имена , какво чудо ...... Party

# 80
Здравейте и от мен. Аз пък нещо не се изкефих на калкулатора, те такива измислици, че...  Shocked
И аз взех резултат от скрининга. Всичко е ок. По телефона ми казаха преди седмица, но чак сега погледнах с очите си  Simple Smile И на видеозона вчера всичко беше наред, но пола така и не разбрах със сигурност.
Дудунски сподели как точно му казахте на малкия, че и ние сме пред същата дилема с дъщерята на моя мъж. То детето ще се зарадва (поне така мисля), но бившата му жена е една простакела  Whistling веднага ще вземе да я настройва. Затова отлагаме, отлагаме... незнам докога. Нали не ми личи още много  Rolling Eyes Майка й ще я остави при нас по Коледа и Нова година (заминава в чужбина да празнува) и мисля тогава да кажем на малката. Хем самото дете няколко дни ще се радва от новината и ще свикне с мисълта, а после си мисля, че по-трудно ще бъде да я настроят срещу бебчо. В крайна сметка са една кръв. Но когато някой му казва, че това бебе е някаква заплаха за него, то детето се обърква. Майка й била казала, че нямало да я обича баща й като има друго дете. Откачалка! Как ще говори такива глупости да обърква психиката на детето. И с мен много се разбира, но едва ли не виновна се чувства за това и отвреме на време става една войнствена, заядлива, съответно се изпуска и разказва какво й е говорила майка й  ooooh!
Честит празник на студентките във форума  newsm24

# 81
 Laughing Laughing Laughing  според генератора,ако имам момче,ще се казва ЯРЮ  Laughing Laughing Laughing
А момиче,ВИСЛА  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 82
  • Под кленовите дървета
Здравейте и от мен. Аз пък нещо не се изкефих на калкулатора, те такива измислици, че...  Shocked
И аз взех резултат от скрининга. Всичко е ок. По телефона ми казаха преди седмица, но чак сега погледнах с очите си  Simple Smile И на видеозона вчера всичко беше наред, но пола така и не разбрах със сигурност.
Дудунски сподели как точно му казахте на малкия, че и ние сме пред същата дилема с дъщерята на моя мъж. То детето ще се зарадва (поне така мисля), но бившата му жена е една простакела  Whistling веднага ще вземе да я настройва. Затова отлагаме, отлагаме... незнам докога. Нали не ми личи още много  Rolling Eyes Майка й ще я остави при нас по Коледа и Нова година (заминава в чужбина да празнува) и мисля тогава да кажем на малката. Хем самото дете няколко дни ще се радва от новината и ще свикне с мисълта, а после си мисля, че по-трудно ще бъде да я настроят срещу бебчо. В крайна сметка са една кръв. Но когато някой му казва, че това бебе е някаква заплаха за него, то детето се обърква. Майка й била казала, че нямало да я обича баща й като има друго дете. Откачалка! Как ще говори такива глупости да обърква психиката на детето. И с мен много се разбира, но едва ли не виновна се чувства за това и отвреме на време става една войнствена, заядлива, съответно се изпуска и разказва какво й е говорила майка й  ooooh!
Честит празник на студентките във форума  newsm24
Без извинение за тази жена - ПАТКА! Как може да казва такива нещ на детето, да я пратите на психиятър тази ненормалница! Заради Ей такива приказки после се чудим що децата стават агресивни като влезат в пубертета - те просто се чустват заплашени от по-малкото братче/сестриче и си изливат агресията или върху него или върху другите деца!
Сериозно, мъжът ти не може ли да говори с нея, че не е редно така да говори?

На мен калкулатора ми изкара Барабон и Желгъзко Joy

# 83
 Момичета, при мен калкулатора оцели десятка - нашето момченце го кръсти Лилко Иванов. Свекървата е лиляна/ Лилката Joy Joy :35 Ще бъде много доволна
   Не знаех, че се извеждат почти веднага, нищо незнам

# 84
 Жасмин няма начин да й въздейства, не разбира от дума. Но децата не са глупави и дъщеря му знае колко държим на нея. Иначе всеки ден сме заедно след училище (или с мен или с баща си) и според мен разбира, че не се преструваме, а я обичаме наистина. Знам, че всичко ще се подреди, но няма как да не ги мисля тези неща  Confused

# 85
Оххх качих снимкте във албума да видите вие какво се казва дебеланка и прогресивно растящ корем  Blush

sinq pti4ka - тази жена нещо не е вред не ти завиждам миличка,да си имаш работа с такъв човек направо  newsm09 горкото дете...само то пати от всичко  Tired

Последна редакция: вт, 08 дек 2009, 22:07 от NICOLEEE

# 86
Кенга Спезиални, благодарности! Темата е страхотна!  bouquet

Честит празник на всички бивши, насточщи  бъдещи студенти!

Аз се завръщам след едноседмично отсъствие. Доста се изписали момичета. И при мен като при  Вини, копютъра тотално се развали. Наложи се да купим нови части и да го ъпгрейдваме. Тук обаче за да ти го сглобят искат над 60 евро и аз реших, 4е няма начин да дам толкова и сама си го сглобих. За пръв път ми беше и затова сигурно ми отне 3-4 часа вместо 15/20 минути, но важното е , че успях и всичко сега с компютъра е наред.

Вчера бях на преглед мина значително бързо. Теглене/ за месец съм наддала 1,300кг . Дано това са ми най-големите стойности за един месец през останалите 5  Wink Мерене на кръвно/ 90 на 60. Ниско, но напоследък май-това ми е нормалното състояние. Имам чувството че за секунди понякога мога да заспя права и го отдавам на кръвното. Вземане на кръв и урна. Прегледа ме вагинално, каза, че плацентата е пораснала. После ме прегледа с видеозона (макар, че нямам право на такъв всеки път, но за мое успокоение. Това го направи, без дори да съм я молила за това Laughing) бебето беше добре, спеше. Сърчицето му биеше, но явно нейния видеозон не е много ясен, защото за втория голям преглед на бебето на видеозон ме праща в клиниката в която смятам да раждам. Изписа ми хапчета за желязо и ми каза да си вземам магнезия всеки ден дори и без оплаквания. Помагал много на бремените жени в началото на бременоста против контракции, а в края на бременоста за лясно раждане.

Тъйкато сестра ми ще ми идва на гости и скам да питам момичетата с разширените вени , кака се казваха мазилата и дали лекарите са ги разрешили да ги ползват. И мазилото за хемороиди също. Понякога много ме мъчат. Sick Искам сестра ми да ми купи и да ми ги донесе.
За сега съм си поръчала, маса на Икаров и сладко от рози  Grinning ( нали помага срещу запек).

Айде да ви изчета старата темичка и идвам.

# 87
Синя птичка аз съм с същото положение. Ние вече казахме на каката и тя май още не може да го разбере,носе радва
Не обръщай внимание на майка й!  Simple Smile

# 88
Забравих да кажа, че за 20 дена съм качила 900грама и съм станала 57,100кг  Simple Smile
А иначе хич не й обръщам внимание, да се разбираме ние с детето, майка й е голям човек-да се оправя.

# 89
Здравейте!

Този генератор за имената тотално ме разби  Joy Не знам от кога не съм се смяла така - мъжо каза, че откачам  Mr. Green

Синя птичка, аз много се дразня от откровено елементарни хора като тази жена  ooooh! Важното е, че вие си показвате обичта към детето, а то рано или късно ще оцени това, независимо майката какви ги говори  Peace

Херцог, весело изкарване на празниците на родна земя  Grinning Ние никога не се прибираме по Коледа понеже е студено, а пътя ни е цял ден ( Кембридж-Лондон-София-Търново) и с Кари е много трудно  Rolling Eyes

За пътуванията с бебе - ние пътуваме с Кари след като тя стана на 3 месеца. Наистина като са малки е най-лесно, особено ако кърмиш  Peace Аз толкова се притеснявах как ще мине пътя до България с толкова малко бебе, а тя се уби да спи, даже в самолета не спираха да се чудят хората как може да е толкова кротка. На море сме я водили обаче само за 2 дена на Албена когато вече беше на годинка. Това е не защото не бих завела бебе на плаж, а понеже мъжо е от Добрич и като си ходим в БГ все отиваме с идеята да пътуваме всеки ден до Албена или Златните, но все не ни остава време  Rolling Eyes

КикиНики, малката е бонбон! Много сте готини  Heart Eyes Аз Кари също така от бебче й слагам бански като ходим на басейн и в Бг все ми се чудят защо не съм пускала голо детенцето  Rolling Eyes Аз пък си мисля, че не е хубаво малко дете да ходи голо по плажа  Rolling Eyes Тук ние където живеем има голям парк с 2 детски басейна ( много плитки), които пълнят през лятото и децата могат да ходят да играят там(безплатно е). Не съм видяла голо детенце да ходи там  Peace

Общи условия

Активация на акаунт