Коледата идва вече- известява го с ритниче МАЙското човече №10

• 18 608
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Забравих  ooooh! Кенга, благодарско за хубавата темичка! Внася много коледно настроение   bouquet

# 91
Аз докато се наканя вече минал празника.
Честит празник на всички бивши и настоящи студенти!
Честит празник и на всички Анита!
и не на последно място: Честита ни нова темичка!
Кенга   bouquet
Много се радвам,че болните дечица са по добре.
Змейко много ви е хубава детската.
Мен момичета адско безсъние ме мъчи преди 5 часа не мога да заспя. А цял ден не сядам откъде тази сила не знам.
Аз съм малко притеснена,от неделя не сам усещала бебка Cry Тази вечер звънях и на лекаря ми,той ме успокои,че няма място за притеснение,но ако искам да ида да ме видят на ехограф.И утре ще ида,че така ме е страх като знам,че и баткото скочи от високо върху корема ми.
Дано всичко е наред Praynig
Лека нощ ви пожелавам момичета и сладки сънища  Simple Smile

# 92
Добро утро момичета много спите,ама май и до късно сте стояли будни.Gal79 стиснати палци бебка да е си е даже и по добре от очакваното и само да се е разсърдила за малко на баткото и затова да не издава сигнал чрез ритничета.Всичко ще е наред.
 Момичета вие какви витамини пиете? newsm78 Вчера ходих на консултация и се сетих да питам док да спирам ли фолиевта и той каза че трябва да я спирам да само да съм си пиела витамините,а такива никой не ми е изписал Thinking.Казах му и ми изписа  матерна и някакви мамавит

# 93
Добро утро!
Благодаря на всички за пожеланията за добре дошла. Най-после започнах да се настройвам на часовата разлика - 10 часа не са малко за преодоляване.
Tinaina, кажи нещо повече за магнезия. Напоследък ме притесняват тези тъпи постоянни болки ниско долу и моя приятелка, която наскоро роди, ми каза че са й предписали магнезий по този повод, против контракции, но каза, че го е пила по някаква схема и не трябва аз да го пия на своя глава. Аз иначе и желязо пия, защото съм анемична, мислих си и но-шпа дали може от време на време да взимам, но все пак това с магнезия ме интересува - по колко пиеш, и как точно се казва продукта? Мога ли на своя глава да пия малко?  Thinking
Winnie, и аз се чудя живот и здраве някой ден как ще пътуваме с дете. Аз тръгнах от Портланд в 18 часа в петък и пристигнах в България в 14 часа в неделя Simple Smile Това е защото наскоро спряха полета Портланд-Франкфурт и сега летя от Сиатъл, та до там пътувахме с кола, после Сиатъл - Амстердам, и после Амстердам - София. Че и за капак София - Ямбол, за да гостувам на родителите си. Голямо пътуване беше, и се надявам да не съжалявам, че се хванах на толкова дълъг път бременна. Дано всичко е наред.

# 94
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!!

Днес е Св. Анна, аз също имам честта да нося това име, светицата е покровителка на майчинството, така че всички бъдете живи и здрави!!! newsm51

# 95
Ех,много празници този декември месец,много нещо  Heart Eyes
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ  Hug Да им се чува името само по добри поводи и да са живи и здрави Simple Smile
Лек ден момичета   bouquet

# 96
 Добро утро!

Честит имен ден на всички именички! Да сте живи и здрави и с гордост да си носите името!

Моят съпруг днес пък е рожденик- ние имаме такава серия за няколко дни всички празници изреждаме и после цяла година нищо Mr. Green

Аз витамини не съм пила и нямам намерение да пия. Миналата бременност започнах да пия Пренатал и за 10 дни качих 4 кила, не знам от тях ли беше, но аз ги спрях след това. Този път не мисля да опитвам изобщо.

Днес мисля да ходя до джипито да си взема направление и другата седмица да се записвам на ЖК. Една докторка в поликлиниката ми обеща да ме поеме по каса, аз на това много не разчитам,ама поне да ми пуска изследванията,които ми се полагат. Като бонус ми се вижда доста стрателна,за разлика от повечето лекари, за които касата е просто необходимо зло.

Гал,стискам палци всичко да е наред. Ама според мен още ни е рано да усещаме системно ритниците, но щом имаш притеснение веднага ходи на лекар, че  трябва да си спокойна. А това за скоковете по корема на по-големите деца..имам чувство, че откак й обяснявам,че там има бебе и т.н. и сякаш й се превърна в любима игра.. Уж се пазя, ама понякога е доста бърза.

# 97
Winnie  и аз съм съгласна за банският.Когато съм била бебче,татко патувал с кораби и ми донесъл от чужбина няколко цели бански.Аз ги помня ,бяха супер сладурски.Така  де хората са гледали майка странно, защо не ме е държала голичка.Сега знам че ще си имам момиченце и съм решена да и купя бански  Grinning

лилка аз пия Центрум Матерна.Заради щитовидната жлежа.Тъй като в него има 150 мг йод.Но сега видях че има вътре и доста фолиева киселина(400 мг ).Явно затова ти е казал да я спреш.

Аз да попитам колко Магнезий е хубвао да се пие и дали е достатъчно това което е в комплексните витамини.

ANNI_M честит имен ден мила  bouquetМного здраве щастие и късмет.

# 98
  Добро утро!
Да са живи и здрави всички именници, да им се слави името! И моята мама днес е именник Simple Smile
Кикиники, мъжа ти да е жив и здрав, и много щастлив, и много да помага за бебо!
 Света Ана наистина е закрилница на бременните, така че - честит ни празник на всички.
Nicoleee, много сладко коремче, моето е доста по - малко Embarassed, но расте Simple Smile
Ние довечера сме на една доста официална вечеря и се чудя какво да облека. Имам една черна рокля, но така ми се опва по коремчето...., и едвам я закопчавам горе... Но друго нямам , което да става за случая и да ми става горе - долу Embarassed
 Змейче, това са плочките в червено  http://angelka.snimka.bg/family/v-k-shti.451603.16306903, понеже и аз си падам по зеленото, банята ни е зелена))), но малките много ми харесаха и с тях тоалетната. Иначе мъжът ми държеше поне едната да е в бежаво...Но не се получи.
Хубав и успешен ден на всички, и приятно и весело на тези, които празнуват!

# 99
добро Утро момичета,

първо да честитя именния ден на всички именници!  bouquet

аз вчера бях на водна аеробика и беше много хубаво, след като излезнах от басейна и седнах в колата за вкъщи имах чувството че съм ходила на масаж, много ми хареса. Решила съм да ходя поне 2 пъти в седмицата.  smile3508

днес съм много щастлива защото ми свършва курса с антибиотиците, толкова гузна се чувствам че ги пих  Cry дано вече не ми се налага да пия АБ

надявам се всички да се чувствате много добре, тази седмица ще сложа в албума малко от дрешките който съм купила за бебо Simple Smile толкова са сладки  Heart Eyes

лек ден на всички

# 100
Днес ли е Св. Ана? Честито тогава на празнуващите!   bouquet

Кенга поздравления,много хубава темичка   Heart Eyes

# 101
Добро утро, момичета!

Честит имен ден на всички именници!!! Да сте живи и здрави, много късмет да ви носи хубавото име!!!  bouquet

KikiNiki честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав и много да ви глези!!!

Аз утре съм на консултация, ще видим дали пак ще ме гледат на видеозона, като скоро бях и на 3Д-то. Пия витамините Пренатал и за сега съм доволна от тях.

Кенга поздравления за хубавата тема, страхотно настроение създава!!! Благодаря!
Ще помоля да ми сложиш едно синьо щърлекче - макар и много да ми се искаше да е розово този път, но да е живо и здраво, явно ще съм мъжка майка Grinning

Хубав ден на всички ви желая! Hug

# 102
  • Sofia
Ей, аз днес по-късничко  Blush
Да почерпя за имения ден:

Честито на всички адашки, както и на всички майчета - Св.Анна е покровителка на бременните   bouquet

# 103
Благодаря ти devil_kin.Сигурно и аз днес ще си взема матерна май нея съм я чувала повече като име,ще заложа на това. Grinning Много сте ми познати и двамата ако това си ти и мъжа ти де.Е от един град сме,а и не е много голям.А и май мъжете ни имат обща професия.
                                            Честит празник на всички именнички да сте ни жив и здрави и много,
                                              много красиви мигове в живота .Весело изкарване на празника ви!

Лек и усмихнат ден момичета!                      

# 104
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!!!
 baloni

Носете с гордост имената си...

Относно витамините аз пия Биозин МАМА - някакъм имуностимулатор специално за бременни и кърмачки.
Незапомних кой спомена за магнезия - аз също го пия може би от два месеца - по една таблетка дневно.

Лек ден на всички майчета

Общи условия

Активация на акаунт