Коледата идва вече- известява го с ритниче МАЙското човече №10

• 18 522
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, момичета!

Слънчева, честит рожден ден на патерица, жива и здрава да си, много щастливи мигове да ти предстоят (вкл. и първото гушкане на бебчо май месец)!!!  smile3525

Проблемът с пижамите и аз го имам - само с пижамка ми е удобно зимата. На 2 от пижамите ми им срязах ластика, те имат допълнително и връзчици и така ги крепя... newsm62

Kremenaks, SivanovaaHug дано бързо минава всичко и повече проблеми да нямате!  Praynig

Kenga, недей изобщо де си вкарваш такива мисли, всичко ще е наед, само повече спокойствие! Hug

Маги, на теб честито за взетите изпити! Сега почивай и мисли само за бебо и за празниците!  Grinning

Относно количките - аз се спрях на две засега - едната е Peg Perego, другата - Jane, със двата коша, столчета за кола и всички екстри. Peg Perego много ми ги похвалиха, ако някой има отзиви за някоя от двете марки - ще ми е интересно да ги чуя.

Хайде приятен ден на всички, аз отивам да готвя пиле с кисело зеле... newsm22 eat

# 511
Слънчева, хубава е тази количка на Чико  Peace Аз преди много я харесвах и бях решила като имаме второ бебче да си взема точно такава, но сега май към триколките клоня, та ще видим. Чико е добра и качествена марка  Rolling Eyes

Ние ползвахме Пег Перего с Кари първата годинка. Много удобна количка за бебето, но не се сгъва много функционално, което я прави трудна за пренасяне. Ако не пътувате често, тогава ги препоръчвам  Peace На мъжо сестра му ползваше за племеничката също такава и знам, че беше доволна ( но без бебешкия кош ). Те май още си я ползват де - Ивон направи скоро 2 годинки  Peace

# 512
  • Перник
Здравейте бъдещи мами.От скоро ми се върти в главата раждане във вода, вие какво мислете по въпроса? Четох че болката е по-поносима, а и бебето се адаптирало по-добре като се роди във вода. Има ли някоя от вас която да е раждала предишното си дете така или някоя позната да е изпробвала този вид раждане?

# 513
  • Пловдив
Змейче, моля те, кажи за твоята количка как е с теглото, дали е маневнера и също летния кош - до къде пада седалката назад като заспи детенце?  Grinning

Ако тръгнеш да я вдигаш не е от най-леките, но много леко върви, изглежда супер маневрена и ще вози меко, заради помпещите гуми. Да ти кажа ние пробвахме само зимния кош, с летния не сме сглобявали количката, че тогава бях страшно уморена вече и даже не ми се занимаваше  Embarassed Embarassed Сега сме я опаковали и прибрали, ако навия мъжа ми скоро ще я отворим пак  Peace Дори и той с типичния си скептицизъм много я хареса и призна, че е хубава  Mr. Green

Тези дни са ми направо лудница - вместо да си почина малко аз не се спрях 2 дни. От утре съм на работа, дано не ми тежи много  Praynig

Относно количките - аз се спрях на две засега - едната е Peg Perego, другата - Jane, със двата коша, столчета за кола и всички екстри. Peg Perego много ми ги похвалиха, ако някой има отзиви за някоя от двете марки - ще ми е интересно да ги чуя.

Моята е всъщност Пег Перего - в Англия се продава под търговска марка Мамас енд Папас  Peace

Кенга, Алтевс - всичко ще е наред, заредете се с положителни мисли  Hug И аз с предната бременност доста полежавах по болници - не е страшно - преживява се, важен е резултатът накрая всичко друго се забравя  Hug

# 514
Здравейте момичета,
искам да попитам тези които чакат второ си дете - къде смятате да настаните бебето? В детската стая на по-голямото си дете или при вас във спалнята?
аз съм в голяма чуденка как точно да разпределя пространство, мебели и всичко останало. В смисъл живеем в мезонет и двете спални, нашата и детската са на единия етаж, а на другия е хол и кухненски тракт. През деня така или иначе ние с бебето ще сме на горния етаж, така че за там съм планирала да поръчам ей този кош от Mothercare: http://www.mothercare.com/Special-Collection-Little-Moses-basket … 1031&mcb=core.
Остава да решим как да бъде организиран сънят през нощта? имате ли някакви идеи вие вече и мислили ли сте по въпроса?

# 515
здравейте и от мен, аз пак не можах да спя тази нощ,ужас направо, а сутрин заспивам и едвам ставам..
относно пижамите аз спя със старите засега не ме стяга ластика , а за по натам и аз ще мисля какво да взема, че и аз съм една зиморничава Simple Smile

Рени,честито момченце Hug
Кенга, Алтевс, всичко ще е наред , е мислете лоши неща, и аз съм голяма параноичка и моята сестра постояно ми се кара... Hug
pippilotta, страхотен кош , много ми хареса Flutter
Kremenaks, Sivanovaa, oblak11, дано всичко от тук нататък да е наред  Praynig Hug

# 516
  • Sofia
pippilotta, този кош много бързо ще стане малък за бебечето  Confused По последно решение аз и бебето ще спим в спалнята, а сина ми и мъж ми - в детската стая. Искам те да могат да се наспиват и сутрин да си се оправят за градина. Мисля, че не е добра идея бебето да е с дтугото дете в една стая в началото, защото ще му пречи да спи.
Magi TM, честито за изпитите   bouquet

Момичета, аз не знам къде ще ги вдигате толкова тези колички  newsm78 Дори и по стълби се качва/сваля на гуми. Повече бих гледала да са здрави и пружиниращи гумите  Peace Затова аз например не харесвам тази Chicco, която някой беше пуснал - вижда ми се лекичка и удобна, но по нашенските улици и повечето тротоари, които нямат "естакада" за колички, си трябва здрави и по-големи гуми Simple Smile Мисля, че и Нео Нато са хубави колички. Избор има голям, особено пък за цени над 700-800лв.  Money

Winnie, защо толкова се притесняваш за теглото ??? На мен ми се струва абсолютно нормално  Rolling Eyes Още повече и след като с бебето всичко е наред, а и преди си била така. Просто си късметлийка да не качваш много (жалко само за гаденето Sad )

# 517
  • Пловдив
Здравейте момичета,
искам да попитам тези които чакат второ си дете - къде смятате да настаните бебето? В детската стая на по-голямото си дете или при вас във спалнята?
аз съм в голяма чуденка как точно да разпределя пространство, мебели и всичко останало. В смисъл живеем в мезонет и двете спални, нашата и детската са на единия етаж, а на другия е хол и кухненски тракт. През деня така или иначе ние с бебето ще сме на горния етаж, така че за там съм планирала да поръчам ей този кош от Mothercare: http://www.mothercare.com/Special-Collection-Little-Moses-basket … 1031&mcb=core.
Остава да решим как да бъде организиран сънят през нощта? имате ли някакви идеи вие вече и мислили ли сте по въпроса?

Бебетоо ще е при нас в спалнята, каката ще си е в стаята.
Но като гледам твърде е възможно и ние така да се разделяме като Аник  Rolling Eyes
И аз съм на мнение, че това кошче не си струва парите - това е голямо колкото зимния кош на количката - макс 6 месеца ще го ползвате Rolling Eyes

# 518
Момичета минавам да ви пожелая лека вечер и да се пазите.Мен поне 1 седмица може би няма да ме има Weary
Облаче по всяка вероятност е от медикаменти алергията ми,(пия само магнерот и витамини newsm78)охх как не ми се ходиии #Cussing outама въобще Sad
кременкас не искам да те плаша, но при мен всичко започна с кашлица и лечение за настинка,след това дойдоха тези обриви-да не си направила и ти алергия към нещо.Пробвай рецептата за кашлица с черна ряпа-издълбай вътрешноста на ряпата и я напълни с мед,след време пуска водичка-пиеш я и така през целия ден.Дано да ти помогне,ако ли пък не поне няма да ти навреди.
Дано по-бързо да се оправят всички болнички  и да ни се случват само хубави неща на всички:pray:
Поздрави на всички ви!
ПП като се върна има да четааа smile3521

# 519
Алтас скоро да се завръщаш. Почивай си и не се стресирай в болницата от нахални санитарки и акушерки. Всичко ще мине и замине  spoko

# 520
Здравейте момичета!
И днес съм получила поздрави от вас, за които благодаря!
аниК, аз бях пуснала модела на Чико за мнение, защото ми хареса като го гледах в нета (не съм го виждала на живо), но ме притесниха малките двойни колелца newsm78.
Относно спането - аз спя с една памучна пижама, на която може да се регулира коланчето на долната част. За сега ми е много удобна.
Лелеее, тук и днес беше голям студ и лед навсякъде. Иначе поне пък има коледно настроение Simple Smile

# 521
  • София / Сливен
Пипилота аз мисля в спалнята да е бебето за да е по удобно за мен и да не притесняваме баткато. Laughing

# 522
Altas - дръж се мила  Hug дано да те изпишат по-рано и не те държат цяла седмица,но важното е да се оправиш и всичко да е наред  Heart Eyes

Аз да ви се оплача какво разбрах  #2gunfire карали сме се с мъжът ми и някаква бабичка ме чула как викам,тя била под прозореца на блока(ние живеем на 3-тия етаж) и обсъждала после на клюкарника с другите бабки,възмущавала се каква жена си бил взел доброто момче-злобна и невъзпитана(едва ли не вещица) как съм можела да викам така  smile3515 smile3512 еее какво се бъркат тези хора нямат ли си работа че да си навират носа в на другите живота,аз че съм избухлива такава съм,но и моя мъж не е по спокоен  #2gunfire ЛУДИ БАБКИ ДА СИ ГЛЕДАТ ПЛЕТКИТЕ  smile3513

p.s. От друга страна е смешно като се змаисля  smile3533

# 523
Nicoleee много ме разсмя бабки клюкарки.Горкия ти мъж според тях много е сбъркал Laughing Laughing.Аз по принцип не съм избухлива и не си позволявам да си викаме с моя ,но ще ми е много забавно как ли ще ме нареждат някакви си бабки.Нямаме такива във входа ,но все пак ще е забавно.Приеми го със усмивка и нека си мислят "горкия ти мъж".

# 524
NICOLEEE, след твоята история с ненормалните бабки ще си поспя хубаво и няма да мисля за глупости  Joy
Altas , да не се застояваш в болницата . Ще чакаме включване  Hug
pippilotta , ако ти се чудиш къде да се подредите с бебо, то какво да кажа аз: живеем в преустановена на двустаен гарсониера. Сега спим с малкия в малката стая. Като се появи бебо направо не знам. Имаме голям хол, в който можем да приспособим спалня. Вероятно бебо ще е с нас, а Алек ще трябва да свиква сам. За колко време ще свикне, не знам  newsm78
Пожелавам лека нощ на всички ви, колкото и да ни е трудно да нанкаме като бебета  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт