Коледата идва вече- известява го с ритниче МАЙското човече №10

• 18 542
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Бюти и много колички без зимен кош имат опция детето да гледа към майката, т.е да е с/у вятъра. Моята беше такава. Просто ти си избираш на коя страна да сложиш покривчето и съответно чантата.  Peace

# 586
  • Под кленовите дървета
жасмин, ако количката, за която ставаше дума е Teutonia, то линка, който ти даде и Тинаина преведе, е за някакъв друг модел, доколкото успях да видя. Teutonia-та са хубава марка, но скъпа..

Не знам какво ви притеснява в малките предни колелца.  newsm78 Точно те правят количката маневрена, а и повечето модели имат амортисьори отпред. Достатъчно е задните колела да са по-големи и стабилни.

За мен беше много важно зимният кош да гледа към мен. В количките без зимен кош бебето винаги ще "гледа" напред, а майката през прозорче (ако има такова на сенника) само може да види бебето ... По този начин, ако има слънце, ще е много трудно бебето да се предпази от лъчите лятото, макар и с допълнителни сенници.

Опс, объркала съм се Embarassed Но нашия приятел каза, че характеристиките са същите и на рамката пише Teutonia Designe. Като питах дали е подобна на тази която дадох като линк, той ми каза, че изглежда същата само цветовете били различни. Но пък такъв модел количка на Тевтония който да е подобен като тази на линка не мога да открия Rolling Eyes Опитвам се да се ориентирам за марката защото количката ще бъде подарък от шефката на нашия приятел, която вече не я ползва. Трябва да си платим транспорта до тук. Но да знам има ли смисъл, маневрена ли е, дали има зимен, летен кош. И за да разберем всичко това водим безброй разговори които започват с " Как изглежда количката? "  отговор "Ми синя е" Laughing

# 587
Здравейте Simple Smile
Умирам от глава.Цял ден не спря да ме боли.Пих и парацетамол,ама не ми мина Sad
След работа на бързо хапнахме с мъжо и сега в нас пуснах парното на 6 .... днес цял ден краката ми бяха ледени и мокри,можеби и затова ме боля главата,знам ли  newsm78
Отивам да мачкам котето,нали казват че котетата отнемали болката,ако нещо те боли  Praynig

# 588
Бюти и много колички без зимен кош имат опция детето да гледа към майката, т.е да е с/у вятъра. Моята беше такава. Просто ти си избираш на коя страна да сложиш покривчето и съответно чантата.  Peace
Тинаина, щом има такива, е добре. Аз съм виждала колички (в България), където новороденото гледа напред и затова реших да го спомена. Peace

жасмин, сега ми стана ясно каква ти е била идеята. Simple Smile Дано ти хареса, стискам палци!

алекс, вземи си едно топло душче и лягай да спинкаш.  Hug

# 589
  • Под кленовите дървета
Здравейте Simple Smile
Умирам от глава.Цял ден не спря да ме боли.Пих и парацетамол,ама не ми мина Sad
След работа на бързо хапнахме с мъжо и сега в нас пуснах парното на 6 .... днес цял ден краката ми бяха ледени и мокри,можеби и затова ме боля главата,знам ли  newsm78
Отивам да мачкам котето,нали казват че котетата отнемали болката,ако нещо те боли  Praynig

Миличка, кръвното премери ли? Ако ти е спаднало дори 5 единици от нормалното ще те боли, докато не се нормализира с шоколад Hug

# 590
Здравейте момичета,

Ако знаете как ми липсва времето в което можех да следя темите повече.....сега като гледам колко сте изписали си мисля, че доста неща съм изпуснала.....за съжаление обаче нямам никакво време да изчета всичко Simple Smile Живот и здраве преди термина, като излезем по майчинство ще мога да наваксам Simple Smile

Ако не успея да седна до Идните празници Ви пожелавам много усмивки и хубави моменти през Коледните и Новогодишни Празници   bouquet

# 591
  • Sofia
Tani4ka, и аз момче сънувах  Confused И все на мъжки род ме избива да говоря, а някак си съм се навила за момиче  Crazy Затова съм 50:50 - както дойде  Hug Да са ни живи и здрави само  Praynig Хайде, ще чакаме резултата ти утре  Peace

# 592
Обещах да почерпя с меденки:)
 http://kikiniki.snimka.bg/cooking/gotvarski-eksperimenti.187775.16406930
Мерси на Змейчето за рецептата:)) Аз съм по правенето, а у нас няма много кандидати за яденето, та сигурно ще оцелеят до Коледа и до по-нататък.

Днес се записах на ЖК. Бебокът си расте,  доки каза,че го мери 17 седмици и половина, а по лентичката дава по-назад да съм... пак не знам ни в кой месец съм, ни коя седмица. Цикълът ми е шантав, на 45 дни:) И всеки лекар има различна опция за това в коя седмица съм. Мен ми е все едно,само да минава:) Утре ще ми източат кръвчица за изследвания.

# 593
Обещах да почерпя с меденки:)
Kiki, голяма си майсторка!!!!!   chef Така да ги изрисуваш се иска и голямо търпение. Браво!

А онази тортичка, момиченцето, да не би да е от бисквити, ядки и кисело мляко?  Flutter

аниК, дано да е каквото си си го пожелала!  Hug

# 594
  • Русе
Добро утро!
KikiNiki, меденките изглеждат много вкисни! Браво!
Мимак, приятно пътуване!
Синя птичка, аз също щях да се записвам на упражнения, но още не съм стигнала до там. Като решите да се записвате с Мимак  Whistling да дойда и аз. Simple Smile
Ние нямаме много възможност за скъпа количка, но родителите казаха, че ще помогнат и в крайна сметка решихме, че ще си вземем по хубава количка. За сега сме се спряли на тази:  
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/10092
Вчера ходих по магазините да си търся нещо подходящо за НГ и си купих страхотна рокля. Стои много сладко. Подобна е на тази:
Понеже се шият там, от където я взех продавачката ми каза, че след като родя и се възстановя след раждането мога да отида да ми я стеснят.

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 08:31 от ~Magi_TM~

# 595
А онази тортичка, момиченцето, да не би да е от бисквити, ядки и кисело мляко?  Flutter

Не, пандишпанов блат с лимонов крем. Просто исках да пробвам формичката и това беше най-елементарния вариант. Но ако имаш подходяща рецепта с бисквити,ядки и кисело мляко, може да ми я кажеш,особено ако е доказано вкусна:))

Както писах снощи, ходих да ми вземат кръв току що. Докторката ме прати в една лаборатория на Сточна гара- Рамус- много съм доволна. Една възрастна жена ми взе кръв, но според мен се справи доста добре, защото напоследък все ми пукат вените и боли доста. Освен това не ми взеха пари дори за взимането на кръв- такова чудо никога не ми се е случвало. Била съм бременна- не плащам Shocked микробиология,кръв,урина и хепатит,васерман. Нямаше никой, минах бързо, не като в Циба,където има огромни опашки-чакала съм гладна повече от час и половина веднъж.  Даже и времето беше учудващо приятно и се прибрах пеш до нас:))

Хубав ден ви желая!

# 596
Добро утро МАЙчета  Hug
КикиНики,бравос че си минала толкова бързо.Обикновенно мн се чака по болници и лаборатории Sad
Мен главицата пак ме почна от сутринта.Говорих с една приятелка която на скоро роди и тя така като мен,нито един път не и прилоша по време на бременността или не върнапоръчка,НО главоболието каза че я е гонело повече от месец нон-стоп.Понеделник ще питам доки как да се справям ..... то не се издържа,айде ако съм си в нас - ок,ама то и на работа ходя.....
Лек ден ви желая на всички  Hug

# 597
Добро утро мацкиии Hug
Благодаря за успокоителните думи. Контракциите сякаш поотминаха- поне не са толкова силни и болезнени Praynig

~Magi_TM~ роклята е чудесна. Може после да пуснеш снимки от новогодишната нощ Wink

Относно количките ние сме се спряли на mutsy засега. Остава само да ги разгледаме на живо,за да видим кой модел да изберем. Аз не мисля да купувам кош за новородено. Мисля да използвам за тази цел кошът за кола на mutsy- traveller. Смятате ли,че това е добра идея при положение,че има пълно легнало положение  Thinking Изглежда така

# 598
Kenga, и аз така смятам да направя - за сега и аз съм се спряла на Mutsi но без коша за новородено. Считам че няма проблем, тъй като коша за кола ляга до долу, а пък и плюс това нашите бебето живот и здраве ще са майски и няма да е чак толкова нужно да са закътани в коша за новородено.
Така смятам за момента но ще видим:)
Хайде лек ден на всички!

# 599
Добро утро на всички, чак сега успях да ви изчета. Аз да се оплача, от неделя съм със зверски сърцетуп направо имам чувството че ще си изплюя сърцето и да лежа и да се движа все тая. Кръвното ми е нормално но това туптене ще ме съсипе.

Лек и успешен ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт