Коледата идва вече- известява го с ритниче МАЙското човече №10

• 18 509
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
desex и Елинка, според мен точно бебчетата усещате  Laughing
Моето вече и по-силно потупва - допреди седмица само в легнало положение го усещах, но вече и като съм права  Laughing Особено ако хапна шоколад или пия топъл шоколад веднага се активизира  Mr. Green

Мерси, момичета - дано се види, че вече и на мен ми е любопитно  Laughing Само да не е като кака си, която се показа чак към края на шестия месец за секунди - постоянно си кръстосваше краката  Crazy

Е, ама големи сте кулинарки - jasmin_ven Hug

Милкинис, и на мен ми се гади понякога - все по-рядко е, но забелязах, че се случва след ядене на някои тестени неща  Rolling Eyes

# 631
Чудя се сега, днес трябва да спра папаверина според ямболската докторка, но си мисля мога ли да го заместя с нош-па по 3 пъти на ден по 1 таблетка, заедно с магнерота, докато се прибера обратно в Щатите (на 29-ти), просто за по-сигурно? Аз всъщност в петък съм на лекар, най-после в София, и ще попитам, но сега ме е страх да спирам папаверина изведнъж, преди да съм видяла лекар. Пък и пътуване Ямбол-София и обратно, после пак до София преди полета...
гледам, че никой не е отговорил... според мен няма проблем да вземаш Но-шпа, ако те е страх, но все пак е хубаво и доктор да каже, не можеш ли да се обадиш по телефона на лекаря в София и да го питаш?
На мен още в началото на бременността, моя доки ми каза, че е хубаво да вземам Но-шпа, когато усетя някаква болка, а след това, като имах проблеми вече, ми го изписа 3х1 на ден.

# 632
  • Под кленовите дървета
Милкинис и на мен още ми се гади от някои неща, дори само като ги погледна Sick
Змейчо, май ще обича мнооого шоколад Simple Smile

# 633
  • Пловдив
Милкинис и на мен още ми се гади от някои неща, дори само като ги погледна Sick
Змейчо, май ще обича мнооого шоколад Simple Smile

И Кали беше така - явно кофеинът така им действа, не знам. Аз по принцип не пия кафе и силни чайове и това е най-силната форма на кофеин, която приемам  Mr. Green
Ама Кали обича шоколад, де.... когато й дадем  Mr. Green гледам да е много рядко и по мъничко.За първи път опита след втората си година

# 634
  • T"A
аз съм склонна да дам 500-600лв но в комплекта да са включени всички неща а не само количка  Naughty
аз също не искам да давам един куп пари за количка, но пък и не мога да намеря такава с включени "всички екстри" на цена под 800лв  Confused /която да не е триколка и да не е с малки двойни колела Whistling/

Да си дойдем на думата... И аз не мога да си позволя колички на стойност от порядъка на 500 евро, които включват всички екстри. Иска ми се най-доброто за бебето, но съм практичен човек и излишните неща също не са ми по вкуса... Иначе гледах на едно изложение и колички на цена от порядъка на 4000 евро - едно е дали са хубави, друго е дали си заслужава парите  Wink

За теглото на количката - на мен лично, в дома, в който живея (с вътрешни извити стълби на входа), това е фактор при избора. Планирам да излизам с бебето по два пъти дневно, съпругът ми работи по повече от 10 часа дневно, ще я качвам сама - защо да си скапвам гърба?  Rolling Eyes

Kenga_, същото мутси видях вчера, бях в кафене и майка с бебе седеше зад мен - отне ми време да схвана, че това всъщност е столче за кола! Количката изглеждаше удобна, маневрена и т.н., но бебето беше големичко (не питах на колко месеца е) и ми изглеждаше като че ли му е малко тясно... Но не го приемай като критика към количката - просто въпросната майка е трябвало, според мен, вече да премести бебето от това "столче" в частта на летния кош, явно по навик си го ползваше  Peace

Tani4ka*, при нас препоръките за късна ФМ са за по-късната седмица, повече се виждало тогава  Peace

·•● milkinis ●•·˙ , не си единствена - аз за първи път през живота си ям шоколад или нещо друго сладко почти всеки ден  Blush Преди да забременея не обичах  Confused

Движенията на бебето ги усетих, или поне така си мисля, като сложих слушалки с Металика на корема.  Grinning

# 635
Движенията на бебето ги усетих, или поне така си мисля, като сложих слушалки с Металика на корема.  Grinning
Joy на това се казва пренатално образование Mr. Green

# 636
Здравейте момичета,
и аз днес се присъединявам към момичетата с главоболие, отдавна не беше ми се случвало,
но поне имам добра новина Simple Smile бях се притеснила че отдавна не усещах бебо, но от вчера много си го усещам, даже като съм на работа , само ме гъделичка по коремчето много е хубаво чувството Simple Smile  Heart Eyes
как гъделичка това малкото направо ме изпълва с огромно щастие
и аз съм на 21 - фетална при Томова , да видим дали бебо е още момченце Simple Smile и на мен ми казаха на 2д пола не бебчето, мисля че е важен доктора е не дали е 2д или 3 д
Simple Smile

момичета вие сте невероятни кулинари, и аз не съм за изхвърляне, но сладкарството не ми е мн силна страна  Blush
искам да попитам нещо" леко ми е зачервено около пъпа, някой забелязал ли е нещо такова?"

# 637
  • Под кленовите дървета
аз съм склонна да дам 500-600лв но в комплекта да са включени всички неща а не само количка  Naughty
аз също не искам да давам един куп пари за количка, но пък и не мога да намеря такава с включени "всички екстри" на цена под 800лв  Confused /която да не е триколка и да не е с малки двойни колела Whistling/

Да си дойдем на думата... И аз не мога да си позволя колички на стойност от порядъка на 500 евро, които включват всички екстри. Иска ми се най-доброто за бебето, но съм практичен човек и излишните неща също не са ми по вкуса... Иначе гледах на едно изложение и колички на цена от порядъка на 4000 евро - едно е дали са хубави, друго е дали си заслужава парите  Wink

Движенията на бебето ги усетих, или поне така си мисля, като сложих слушалки с Металика на корема.  Grinning

Пък аз като казах, че съм виждала колички в нета за тази сума и приятелките ми ме помислиха за луда, даже една каза, че много съм се "изцепила" с тази сума Confused Като цяло не очаквах такава реакция от приятелките си - наистина, едни от най-близките ми приятелки или не са обвързани или са обвързани с човек от своя пол, но от както разбраха за бременноста не се обаждат, не ме търсят, не излизаме заедно...нещо което преди правихме поне веднъж на две седмици. Не приеха добре новината явно и ми е мъчно заради това Sad
А иначе вчера се чухме с едни роднини, които имат 4 годишно момиченце и като ги питах за сокчета и водичка, едва ли не ми казаха, че ще си уморя бебето само на кърма, пък то можела да е нехранителна, малко и т.н #2gunfire После като казах, че сме посетили курс за родители и че чета ми казаха "Я не се занимавай с глупости!Толкова ли не можеш да го изкъпеш - пличкаш го там и гледаш да не го удавиш #Crazy"
С две думи, ако не сте ми мамите във форума, от близки и приятелки не срещам голямо разбиране за говорене на бебешки теми.

Мента
, аз ако пусна класическа музика и бебо веднага реагира Simple Smile Най-се кефи на Моцарт и Пролет на Вивалди. Към комерсиалната е безразлично, харесва Депеш /много мърда/ и ме рита много на чалга  Laughing Имат си своите разбирания бебетата ни Simple Smile

# 638
.Здравейте мамчета  Hug  Hug Не мога да сваря да се разпиша.Захванала съм се да уча за изпита по счетоводство и не остава много време.Да се похваля че предният изпит за който толкова се притеснявах съм си го взела Simple Smile

Днес ходих на зъбар отново и беше изключително неприятно.Сега напълно разбирам какво чувстваха мамите с проблеми със слюноотделянето.Само информативно вашитв венци как са ???Моите кървят постоянно.Като си мия зъбките изплювам май повече кръв отколкото паста Sad Казаха ми да си правя гарагара с тетра.

Мойто бебче не реагира.Досега съм го усещала май само 1-2 пъти.Трябва да се пробвам и аз със различни стилове музика  Laughing

# 639
Добър ден майчета.Да си кажа и аз моите изследвания от БХС са наред днес звънях на док и каза че са добри.И го питах за ФМ кога да отида каза че до края на месеца или другия месец да си го направя .Мисля да е тази година за да я завърша спокойно  и със сигурност да разбера дали да ни сини още гащичките.И това да ни е подаръка за Новата година.

# 640
Здравейте и от мен  за днес  Hug
Алек беше с температура снощи и днес не го пуснах на ясла. Отвисяхме си в поликлиниката  сутринта, но дано поне да е било резултатно. Нямах време покрай него да седна и за минутка поне да ви изчета...
Сега гледам и се дивя на сладкатските ви умения. Аз също съм пропуснала рецептата за меденките на змейчето и затова ще помоля, ако е удобно отново да я хвърлите насам. Кикиники, сподели рецептата и технологията за тази вкусна питка, така ми се яде напоследък питка   bouquet
Като гледам написаното до момента и особено в тази ни коледна тема, всички нещо ни понаболва. То май няма никой който да не е преболедувал нещо или да е притеснен от нещо  newsm78 Нека се оправяме и вече да не ни се налага да се притесняваме.

# 641
jasmin_veni и моите приятелки са много дълеч от мисълта за бебе.Струва ми се че се зарадваха.Засега мисля че съм им все още интересна тъй като когато съм с тях гледам да не говоря много много за бебето.Малко ми е по-чудно след като родя как ще е.

Относно дългото кърмене,засега само братовчедката на мъжо  смята че е добър вариант.Не че това ще ме спре, познавайки си характера по-скоро ще ме амбицира  newsm36

# 642
Благодаря ви момичета за отговорите, знаех си аз че ако ида по късно ще е по добре, но така ми се искаше вече да видя пола .

green_dawn последният път на ехографа (преди месец) доки ми каза че върви по голямо с 3-4 дена. Предполагам че според това мога да ида и тази събота, но ще устискам до другата за да съм по спокойна че ще се види всичко което трябва.
В крайна сметка няма да ходя днес  на ехограф ,така че чак на 26.12 ще се похваля какво ми е щъркелчето .

# 643
КикиНики, за торта "Мюсли" става дума. Аз я правих на дъщеря ми за първия рожден ден.. облиза си пръстите, понеже я оставих сама да се обслужва.   Joy

облак, дано се оправи детенцето бързо!  Hug

девил, това с кървенето на венците казват, че е нормално при бременните, но знам, че е доста неприятно. На мен понякога ми кървят само. Дано тетрата помогне!

жасмин, хич не е лесно с такива роднини...  Confused Дано не ти се месят много-много, като се роди бебето. От сега ги подготвяй. Wink

лукс, ако много ти е опъната кожата около пъпчето, може и затова да е зачервена... Мажеш ли се редовно? Което ме подсеща, че аз още не съм почнала да си мажа коремчето.  Blush

змейче, и Мишел беше такава срамежлива.  Laughing Чак в 6 месец разбрахме, че ще имаме момиченце. То голямо въртене беше, все бягаше от ултразвука. После пък се криеше... и сега си е такава хитруша.  Grinning

При нас е стуууууд, вали сняг, дано натрупа повече тези дни.

# 644
Бюти може би си права, може да е от опъването на кожата, на мен и пъпчето вече ми е излезнало на вън почти, мажа се от както разбрах че съм бременна  Blush, че много се притеснявам от стрии , сега пък и целулит почва да се появява не знам какво ще се прави  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт