ОСМОКЛАСНИЦИ в коледно настроение

• 27 724
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Хайде честито на именяците  и от мен. Специално за Ана и нейния ник-  bouquet
Гледам, че Лейди я избива вече на поезия....
Ей, добре, че е темата-да ме подсети да звънна  на леля си да я поздравя.

# 46
  • София
Записвам се в новата ни тема! Hug
Гледам, вече сте навъртяли няколко странички.

Поздрави на Ана и на всички именници!  bouquet

Аз бачкам и стягам тийновете. ooooh!
Трябва да им купувам зимни обувки и на двамата, а нямам представа как трябва да изглеждат. В момента ходят и маратонки, според мен са летен модел или със сигурност не стават за мокро време. Вашите млади мъже, как са обути през зимата?

Ами,.. труден въпрос! Миналата зима купихме едни обувки - високи, тип зимни, така си стоят,.. Само  с високите маратонки ходи цяла зима!
 ooooh!
Като гледам - и тази ще е така! Купихме високи маратонки - баскетболни , слагам дебели стелки и сме с тях!

FireLite, твоето 'желание за среща' нали вече  е само 'за среща!' Записала съм те! Hug

# 47
  • София
Със зимните обувки драмата маратонки или обувки е още по-голяма от борбата суичър-яке. Ходи с маратонки и друго не ще да чуе. Все пак го убедих и купихме зимни обувки (тип планински), но както всяка зима те ще бъдат обути само когато снега е около 1/2 метър, т.е. 3-5 пъти за цяла зима. Баща му чака с нетърпение да му порасне крака с още един номер за да ги износва поне той. Иначе здрави и чисти ги подарявам на пролет на дядовци и роднини. За якето - някак успях да се преборя да сложи едно, което е по-ското пролетно, да не кажа лятно, но все пак яке. Купихме и зимно миналата седмица ( с много зор и кандарми, че такава дреха е необходима), но то ще е когато темперетурите паднат трайно под 0-та.

# 48
Честит имен ден на всички АНИТА!
Да са ни живи и здрави и много усмихнати   Hug

Лейди,нали се сещаш защо резултата от баскетболния мач м/у АЕГ и НЕГ е във ваша полза, аааааааааааа?!?!?! Wink     Моят сладурко на мама е контузен и това е бил вашия късмет  Joy
Шегувам се разбира се браво на децата, да тичат и спортуват и това е важното  newsm10

Колкото да обуването зимата- маратонки /стари баскетболни, с които не тренира вече/, до дълбок сняг /както по- горе се каза, около и над 1/2метър/. За сняг има стабилни обувки от типа на тези  за планина, но се обуват в краен случай.

P.S. Firelite, как ти е кухнята   Laughing, нищо не казваш   Crossing Arms?????

# 49
  • There I was on a July morning
Честит имен ден на всички празнуващи днес.
Относно облеклото - моята ходи предимно с кецове, доволна съм, че днес най-после я накарахме да облече зимно яке. До вчера се носеше с едно съвсем тънко лятно якенце.

# 50
  • София и там където не се пуши
За обувките - В магазина на Diamond влязъл видял първите питал колко струват, пробвал ги и си ги купил. Само веднъж ги е обул до сега.

# 51
Ей, мъжка майка да си...ето, едни маратонки и готово...Питате ли ме мен, или по-точно мъжа ми, с 3 кокони в къщи...то не са боти, ботушки,лачени, не-лачени, пък зимни обувки, якета разл.цветове, палтенца....Днес купих едно палто на малката още, абе женските чеда имат май доста повече харчове...ама нека са ни живи и здрави ! Пък докато се чудех за детето за палтото, забърсах и за мен едно....да не ме е газил валяк , и аз много обичам да се " гиздя"....
Честит да е празника на всички празнуващи!
Лейди, ама и аз писах, че ще дойда на купона, макар че на 19 съм на тежък рожден ден до зори и дано да не ме тресе жесток махмурлук......Но все до обяд ще се даврандисам, пък и пак на маса ще съм, няма да копам ,я !

# 52
  • България
pepelia6kata , ще ти поръчаме бульон трезве и всичко ще ти мине!  Joy

# 53
  • София
Здравейте,
Честит християнски празник и да са живи и здрави всички Ани (с name или nickname)
Браво на Лейди - списъка расте, фотоапарата е приготвен, нали?
Моето момиче също ходи до вчера със суитчър, и сега като ви чета се поуспокоих, защото направо умирах от срам... Embarassed
За обувките - нищо че е момиче - кецове носи все още. Има зимни ботуши - тийнейджърски, но не ги иска още.

Но все до обяд ще се даврандисам, пък и пак на маса ще съм, няма да копам ,я !

Браво пепеляшка, това ми хареса - няма да копаем, така е... Joy Joy Joy
Така че тези които имат купони на 19 да не се оправдават...

Ама напарово ми иде да си намеря вечерна рябота - освен на Лъвов мост за друга не се сещам  rotfImao rotfImbo

Дороти - развесели ме в този мрачен ден. Да знаеш колко пъти ми е идвало и на мен да хвана гората... та чак дъщеря ми започна да използва този израз, саркастично, лекичко ме иронизира...така че две сме...

# 54
Лили си ходи с едни кецове - зиме, лете - все е с тях. Сега както и да е, ама през лятото как не се сваряваше   33uu

Наздраве на всички Анета! Живи и здрави да са!

За коледа - томбола и посещение на генерална репетиция не нещо-си (не го помни детето) на Нешка Робева в НДК. И понеже е репетиция - 5 кинта.

# 55
  • Sofia
Моето момиче също ходи до вчера със суитчър, и сега като ви чета се поуспокоих, защото направо умирах от срам... Embarassed

Ох, и ние сме така...
Започнали сте болната ми тема. Все пак е успокоително донякъде (или донемайкъде?), че не само моето ходе на училище полуголо.
Миналата зима се дадоха цяла торба пари за фирмено яке,  Money, само и само да го носи и да й е топло. Искаше да е бяло!!!
Резултат:
Пере се на 3 дни, съхне по 10. Пухът се степа и от зимно, якето стана лятно.

Моля, дайте идея за наистина зимна връхна дреха за девойка!
Вчера го засякох моето с къс ръкав под въпросното яке?!

# 56
  • София
Pepelia6kata, извинявай, но аз разбрах, че се прибира детенце и затова няма да дойдеш

За купона, още се чудя, че нали детенцето ми се прибира точно тогава и не знам дали ще иска накъде да ходим....но ще кажа скоро, де !

Веднага те записвам:
22.Pepelia6kata – след тежък купон до зори, ще уважи и нас,нали? SofiaV черпи с бульон-трезве (запазена марка Wink )

my mom got
, аз бая се зачудих как НЕГ са загубили позорно с професионален баскетболист в състава си, а то какво било!,..
Пожелавам бързо да се оправите! Hug Ама то травмичките в професионалния спорт са неизбежни,...

Neli_ani, вие хубаво подарявате, ама ние с 47 номер,.. няма на кого и да подарим неносените обувки,..!

В този ред на мисли - къде беше темата за даряване на дрехи и обувки за домовете за деца,.. newsm78 мернах я преди време и сега не я откривам! Мисля си, че имаме доста запазени и вече малки якета, блузи, обувки,.. Ако трябват накъде, .. Както и играчки и игри(тип "семейни" - дразни ме това наименование..) Вие дарявали ли сте и как точно? Раздала съм на нуждаещи се познати семейства всички дрехи и обувки на Христо, които не носи и/или са малки! Мисля, че така е редно,.. За домове не съм давала до сега

За якетата - тук имаме консенсус! Peace Струва ми се, че е важно да виси качулката на суичера,.. Та ние комбинираме: суичер с качулка, отгоре - яке - пак с качулка
Купих една плетена блуза с цип и - пак с качулка, струва ми се, че се харесва, ама било "топло" да се носи все още,.. Shocked

Noshtna ptica, ние миналата година продавахме едни якета - черни, с каракул и с качулка с пухче - девойките  ги изкупиха  Peace  Има огромен избор в нашия базар! Но не са маркови ,. ако това търсите  Thinking

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 15:29 от Lady-B

# 57
Мойте момичета пък обичат да им е топличко, а и аз съм ги връщала от вратата и са изпускали уч.транспорт заради това, че нямат боди под блузата например...И такива блузи с гол пъп /аз така им викам / никога не са носили. Но, обичат да са изтупани, като колежанки-не като мадами. Е, каката ни има и екстарвагантни тоалети, разбира се., като за мацка....Имаме и цяла колекция от шапки и шалове, малката нещо не си падаше много по шапките, ама като скръцна със зъби....голяма съм скрипя !
А освен якета, които има страхотни навсякъде, аз харесвам много вълнено палто до средата на бедрото, с красив шал и шапка- точно такова купих днес на малката, кафяво на едни фигурки с черно и бежаво,- страхотно младежко, но и много фешън....намалено беше на 65 лв. В същия магазин имаше и много и различни цветове и видове якета.

# 58
Благодаря за споделените мнения за обувките! Може би за малкия ще търся или баскетболни или кецове. На тях им е много топло в у-ще. Големия пък ще го пробвам дали ще се навие на туристически. Поне на първо време така, че нали до преди няколко месеца краката им растяха с часове.

my mom got   Hug, никакви грижи нямам с кухнята, след организираното готвене на младежите в къщи, кухнята ми изглеждаше сякаш аз съм готвила в нея, а именно - нямаше много сготвено, но беше чисто и подредено! Joy Joy

pepelia6kata, ти май имаш идеи подходящи и за мене. hahaha ...и аз харесвам плетено палто до средата на прасеца и шалове...

Лейди много дрехи изхвърлих от гардеробите наскоро. Обикновенно ги оставям изпрани и изгладени в хубави пликове до кофите. Това откакто сестра ми, която има 2 момчета с по година, две по-малки от мойте вече не ги иска. Crossing Arms На друг не смея да ги предлагам, да не обидя някой.  Mr. Green

За срещата Лейди, ако е до 12 мога да дойда, по обяд ми е най-невъзможно. Tired Но много ми се иска да се видим!..

# 59
Обувките са ни болна тема и на мене. Обаче таткото е решил проблема - всяка година в началото на ноември със сина ходят на зимен шопинг - боти, яке и шуба. Не че после сина не си мрънка за кецовете, важното е да ходи топло облечен.

Общи условия

Активация на акаунт