Да се насладим на последната септемврийска седмичка 26.09 - 02.10.05

• 7 858
  • 213
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Ще си стоят в леглата и само ще гукат, спят и ядат Wink
Мечтииии, мечтииии Mr. Green От сега се моля ако имам бебе да прилича на баща си...аз съм бяс и луда Mr. Green

# 76
  • Стара Загора
Чета, чета аз тука и установявам, че който прави ремнот и айде бебто готово...дъл да не мятам къщата и аз...тя нова...ама все ще и намеря аз някой кусур Thinking Mr. Green
Tedi_Nikolova няма такъв филм с чист ремонт...ако има свиркайте да го гледам и аз Crazy Чувствата са ни взаимни Hug И питай мъж ми де...той горкия само се оплакваше на Коко колко съм проклета Mr. Green ама аз знам, че ме обича...ако бях кротка сигурно хич нямаше да ме забележи в кръчмата дето се запознахме Crazy

# 77
Аз също ще я пробвам рецептата с ремонта, пък ще отчетем резултата ... Mr. Green Сега като ремонтираме спалнята ще се местим да спим в хола на едно мааалко тясно диванче  Blush

# 78
  • София
Е при мен защо не действа рецептата с ремонта newsm78 Или като свърши ремонта, тогава идва резултата Rolling Eyes

# 79
Леа, това с ремонта действа само ако ремонтът е тежък, изтощителен, мръсен и с нескопосани майстори Wink Иначе, ако всичко върви по план, не действа Cry

# 80
  • София
Гризка, тежък и изтощителен е ремонтът, но само за мъжо. Чак получи алергична реакция от праха. Аз само чистя след него. Пък и изгонихме 2 бригади с майстори. Така че - има екшън и емоции. Време е за бебе Wink
Аз може да стана досадна, но и тук да кажа: Погледнете първата закована тема. Ще се срещаме на Балкана. Хера организира срещата. Който е решил да идва, да гласува! Награди ли трябва да раздаваме за избирателна активност Wink

Последна редакция: ср, 28 сеп 2005, 10:42 от lea

# 81
  • София
Хехе, да имаше поне нещо вярно в теорията за "ремонта" и бебетата... Но при мен също не действа Laughing Laughing Laughing Трябва да измислим друга теория, не може така!
п.п. Идеята на Хера е страхотна, но няма да можем да се присъединим  Sad за съжаление!

# 82
 Laughing галке, ама на вас ремонтите са ви почти професионално занимание и за това требе да намерите някоя дейност, дет е напълно непозната ( както са за останалите хора -  ремонтите)  Laughing и добре дошна и от мен! newsm51

Последна редакция: ср, 28 сеп 2005, 10:59 от Lychezarka

# 83
Да май трябва наистина друга теория  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile преди 3 месеца и аз правих ремонт но чертичките все  EFN. А сега се боря с това нетърпение че ми омръзана все това да виждам  EFN
Сега се сещам някой беше написал нещо и искрено ме развесели, защото и на мен ми е минавало през ума: Нещо от сорта беше че му омръзнало да гледа все една чертичка и другия път ще си нарисува втора  Laughing

# 84
То и ние сме в ремонт от 3 год, все не го завършваме, за да има какво да човъркаме из къщи, ама беборан го нема Thinking

Аз вече съвсем съм луднала, ама казвам ви съвсем ме няма.
Снощи сънувам, че съм бременна и си вярвам Blush. Но откъде разбрах, че съм бременна не стана ясно - нито тест, нито закъснение, ама аз си знаех. #Crazy
И насън реших, че ако този месец не стане - вдигам ръце и се отказвам... #Cussing out

# 85
  • Den Haag
didkec мисля, че всички тук са нетърпеливи....ама въздържай се де...за твое добро е Flutter
Пък аз да ви се оплача, че нещо май изперквам...уф хормоните ми яко ме перат Crazy Как ме търпи мъжа ми идея си нямам...горкия...ако знаеше какво чудо взема в къщата си сигурно щеше да избяга от сватбата Mr. Green
Лек ден девойки Hug
Ей, Херка тез хормони и изперкване....нещо взе и мен да съмняваш за   preggo, та ако има нещо бързо да си признаеш в най скоро време smile3521.

# 86
  • Стара Загора
Ей, Херка тез хормони и изперкване....нещо взе и мен да съмняваш за   preggo, та ако има нещо бързо да си признаеш в най скоро време smile3521.
Цитат
Ох моите хормони не са предвестник на бебе...аз си ги имам постоянно Mr. Green И понеже и формата на "снажното" ми тяло е в постояно бремено състояние ме бъркат постояно за бъдеща мама Mr. Green Mr. Green Crazy Та от мен не чакайте този месец момичета...аз съм тежка категория...с тежката артилерия ще почвам Twisted Evil

Последна редакция: ср, 28 сеп 2005, 12:24 от Хера

# 87
Хера, значи ти отстъпват място в градския транспорт!

# 88
  • Стара Загора
Хера, значи ти отстъпват място в градския транспорт!
Ами не пътувам с такъв...ама мъж ми за това купи голяма кола Mr. Green

# 89
Край, вече подписа ми е за ремонти... Кат не става с призиви за бременност, да видим дали ремонта ще помогне. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт