Дамските чанти

• 186 945
  • 742
  •   1
Отговори
# 375

съпружка, аз доставки не съм гледала. Но ако намериш от Англия или Европа може да пробваш с фирма посредник.

то има много навсякъде, въпросът е да е оригинална, което по снимка ми е трудно да определя.

# 376

то има много навсякъде, въпросът е да е оригинална, което по снимка ми е трудно да определя.

Ами аз пуснах един линк малко по-назад, в тази тема може да се пита - http://forum.purseblog.com/louis-vuitton-shopping/authenticate-t … d-use-896459.html

# 377
  • София
Имаше някакви начини за разпознаване на оригиналните ЛВ по плочката, надписа, ципа, дръжките, ама съм ги забравила. Или важеха само за класическите кафяви със светли дръжки.

# 378
Чудесно, непретенциозни са О-бег чантите.

# 379

съпружка, аз доставки не съм гледала. Но ако намериш от Англия или Европа може да пробваш с фирма посредник.

Ако ги купуваш от официалният магазин или реномиран магазин, можеш да си 100% сигурна, че са оригинални. Примерно в Селфриджес има МК и ЛВ и са оригинални.

# 380
Аз пък имам питане - като си купих Фурлата й махнах логото. Обаче гледам, че масовите за момента чанти на МК се носят с лого. Та се чудя - как е правилно да се носи - с или без логото?  newsm78

# 381
  • София
Имаш предвид висящата плочка/кръгче ли? Аз така си я нося, но обичам всякакви видящи декорации.
Имам тази чанта, но в друг цвят на нея съм й махнала половината орнаменти, че в повече ми дойде, а металната плочка, понеже е жълта често я прибирам вътре, ако не си подхожда с останалите ми бижута.

# 382
  • София
Циндил-Пиндил, чантата е страхотна, даже точно в този цвят. Каква е марката, ако не е тайна?

# 383
  • София
Lancel Peace

# 384
  • Пловдив
Помогнете ми да открия тази чанта  http://prikachi.com/images.php?images/368/8106368i.jpg, марката е Pieces

# 385
  • София
Благодаря   bouquet

# 386
  • ...на безопасно
Ето и аз тук, с този сайт направо ме запали много- не издържах и веднага си поръчах, много хубави изглеждат, дано са наистина ок. Само ме притеснява факта, че не можеш да я върнеш, само ако има дефект, няма опция да я видиш и ако не ти хареса толкова да я върнеш, но дано да са ОК.

Не, нямат преглед и тест, но може да ги върнеш в рамките на 7 дни като си поемеш транспорта.
Поръчки за по една бройка ги таксуват като мостра. Ако до 2-3 дни не ти се обадят, обади се ти.

# 387
  • FRANCE
Здравейте. Някой да е срещал ярко жълта от кожа средно голяма към голяма чанта с много джобове. Мечтая си за такава Heart Eyes По възможност он лайн. Благодаря  bouquet

# 388
  • София
 Чантите, обожавма ги и са ми голяма страст. Laughing Laughing Laughing Много харесвам практичните ежедневни модели . Като марки обичам тези Майкъл Корс, Габана и Валентино. По късно ще ги снимам . Sunglasses

# 389
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
не съм влизала отдавна тук -тази тема ми хареса много .Много красиви чанти имате момичета .Аз също по-късно ще снимам и моите чантета  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт