Финландия -Аромат на гльоги и коледно настроение

• 34 215
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
А,забравих,искам да ви препоръчам един много интересен/за мен специално/сайт,мисля,че все има какво още да научите и ще ви бъде доста интересно..
http://poveritelno.dir.bg/_wm/library/item.php?did=325291&df … 26932337e7919acde
ЛЕКА НОЩ!

# 421

Hyvää Runebergin päivää kaikille!

Последна редакция: пт, 05 фев 2010, 07:55 от Bee.

# 422
Добро утро момичета - кокичета   bouquet

Виждам малката Пчеличка вече се е събудила и сервирала прочутата тортичка и кафенцето   bouquet Hug
Момичета чудех се аз и мисля да ви питам кой кога планира да си ходи в БГ, за да можем евентуално там да се засечем. То се е видяло че няма как да стане на тукашна територия.
целувки и хубав ден   bouquet

# 423
Добро утро и от мен, момичета!

Вчера ходих на тази изложба - http://www.virka.fi/en/virka-gallery/cd-photo-images-by-ambassad … 7-jan-28-feb-2010. Най-много ми харесаха снимките на посланника на Индонезия. Който е в Хелзинки, препоръчвам да посети.

Уффф, днес съм на зъболекар. Надявам се да се разберем, дано да поназнайва английски. Те не че зъбите ми не говорят сами за себе си Simple Smile

Дънди, аз мислех да си ходя в края на февруари, но май реших да отложа за пролетта.

Поздрави и приятен уикенд!

# 424
Аз ще ходя в БГ през лятото,все още не знам кой месец точно.Зависи от много неща.Има време... Crazy

# 425

Вчера ходих на тази изложба - http://www.virka.fi/en/virka-gallery/cd-photo-images-by-ambassad … 7-jan-28-feb-2010. Най-много ми харесаха снимките на посланника на Индонезия. Който е в Хелзинки, препоръчвам да посети.

На Пламен Бончев гълъба не ти ли хареса бе? Wink

# 426
Здравейте момичета  Hug

Пчели, сещам се поне едно хубаво нещо в резултат на твоята варицела. Сега по-често имаш възможността да ни сервираш кафе и закуска   bouquet  Няма да се плашиш. И аз съм чувала, че възрастните по-тежко я изкарват, но все пак не си в Хаити или Зимбабве, че да се притесняваш, че ако имаш нужда няма кой да ти помогне. Аз съм сигурна, че всичко ще се оправи и няма да има и следа от болестта  Hug

Дънди, имаме планове да ходим към БГ началото или средата на май. Не съм още 100% сигурна, но мисля, че тогава ще бъде датата. А понеже преди 2-3 седмици гледах оферти за по 200 евро и се чудих кога да си поръчам билетите, че да намажем с такава хубава цена  Flutter
Но тия дни трябва окончателно да решим за датата и да си вземем билети, че да съм спокойна.  Peace Моят приятел нещо спомена да сме ходили после отново и през лятото, ама да видим, че то много ще ни стане хойкането, пък аз безработна  Sunglasses

Рали, виждам, че много си се размечтала за слънце, море, плажове ...  Sunglasses

Пете, успех със зъболекаря.  Hug Ако имаш разговорник, можеш да отидеш и да тренираш директно. Поне научи как да му кажеш - "спри" и "боли ме"  Mr. Green Дано не те боли де.  Hug

Щастлива, някой ден и аз ще ти поискам рецептата, ама не сега, че много ще ми стане, само сладки неща правя тия дни. Не смея да се кача на кантара вече  Mr. Green

Вале, да нацелуваш малкия от мен  Hug   

Приятен ден, момичета   bouquet

# 427
Ехо колко се радвам да ви видя да сте активни  Hug

Момичета просто като тръгнете към БГ кажете от коя до коя дата сте там, не за друго, но ще можем, ако имаме възможност да се засечем някъде.
Изложбата много ни хареса, а още повече идеята за създаването й. Бяхме на откриването й   bouquet
Заслужава си да отидете и да я разгледате, съгласна съм с Петето  Party
Снимките на Пламен Бончев най-много ми харесаха, защото си бяха чиста художествена фотография   bouquet

# 428
След това много ми харесаха снимките на посланика от Индонезия и на Германия. Най-малко ми харесаха снимките на посланичката от Кипър. Имаше и други хубави снимки, сега обаче не мога да се сетя. Това бяха тези, които най-много ме впечатлиха.  bouquet

# 429
  • Финландия
Здравейте, момичета!

Отивам да купувам сладкиша Рунеберг, че много го обичам.

Пчели, не тъгувай за варицелата. Аз я карах на 18 години- точно преди абитуриентския бал. То е лесно да  казвам да не се чешат, ама още си спомням колко зверски сърбяха.

На всички снежинки- поздрави

# 430
Аз все още не съм се изринала много и слава богу Praynig,но наистина сърби,не се трае. #Crazy
Мимотка,шегуваш се ти,ама сега започва голямото "плюскане" ooooh!
Вчера като започнах:франзелки с Трюфеливой и солидно гарнирани с Пармиджано Реджано,ах нами!Пийнах си и една чашка червено винце за усилване на имунитета,хаха Crazy..Не можах да устоя...На лекарства съм и не бива,ама...пусто чревоугодничество... Blush
Слава богу,сладко не ям(с изключение на любимите ми Рафаело и Роше),каркки..марки и разни тортут там...не!
Сега пак замезих и ми се ще да продължа,ама сложих кантара нарочно на почетно място,да ме посеща,че бях на диета,уж Rolling Eyes

# 431
Пчеличко, ама то като сърби как бе мило да не си чревоугодник  Hug
Виви, дори не съм я пробвала още  newsm78

# 432
Пете, успех със зъболекаря.  Hug Ако имаш разговорник, можеш да отидеш и да тренираш директно. Поне научи как да му кажеш - "спри" и "боли ме"  Mr. Green Дано не те боли де.  Hug

Мимотка, заболяме чак като трябваше да плащам Simple Smile, а се оказа, че ще ми вадят нерв и трябва още 4 пъти да ходя, ужас. Май се замислям да отскоча до БГ и там да я свърша тая работа плюс още няколко. Ами той билета ще ми излезе по-евтин.

Пчели, на индонезиеца бяха най-цветни, сигурно затова ми харесаха най-много. Страшно ме разведри на фона на сивото небе и всичко сиво-бяло.

Ей, как забравих да ги купя Рунеберг сладкиш, чак сега се сетих като видях, че сте писали. Хем приятелят ми вчера ми обясняваше за тази традиция и да купя. Карай, утре ще си купим.

# 433

Пчели, а варицелата не е ли доста опасна за възрастен мъж? Чувала съм,че има опастност за потентността при мъжа. Дано при вас да няма лоши последствия. А ти не си ли се разболявала като малка?

:

Рали,ама аз съм жена бе мило,истинска при това.. Joy
А ако имаш предвид мъжа ми,ами той не е чак толкоз възрастен,при това е спортист/много добра физ.форма/

Хехеххеххе, Пчеличко , не мога да спра да се смея  Joy Ама аз никога не съм подлгала под съмнение пола ти   Joy Да, имах предвид за мъжа ти, а под възрастен мъж имах предвид мъж над 18-20 години. Затова казват,че е хубаво да се изкара болестта докато са още деца.Но предполагам,че медицината се е погрижила и по този въпрос, така че споко. Дано не се изринеш много. Варицелата беше едра шарка, нали?
Имам чувството, че с теб водиме класациите за най-голям карък в здравословно отношение  Mr. Green

# 434
Здравейте   bouquet Пчеличке, много хипнотизиращо кафенце днес  Wink При нас не е ясно още кога точно ще сме в България, но обмисляме и ние "напролет" да се появим за няколко дни. Зависи как ще си напаснем програмите и свободното време. Ако се случим по едно и също време в София с някой, задължително ще се видим  Hug

Общи условия

Активация на акаунт