Финландия -Аромат на гльоги и коледно настроение

• 34 026
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Мимота, и аз не бях опитвала, но ястието, което си поръчах, се оказа много вкусно Simple Smile Пилешко с някакъв сос и подправки. И вкусни хлебчета имат  Wink Ние бяхме най-шумната компания  Joy

# 631
Пчели, ски ли отиде да караш?  Twisted Evil
  bouquet

Да.Времето днес беше супер.И сутринта ме мързеше,но после викам;дай да използваме хубавото слънце,сега е добро време за ски и с малкия се запретнахме здраво и доста карахме.После,по едно време видях една приятелка,която караше със сина си и малкия отиде у тях с колата,а аз като по умна реших,че допълнително 20тина километра ще ги мина за нула време до тях хийхтамалла. ooooh!
3 пъти паднах,задника и краката(пръстите)ме болят,имам мускулна треска Shocked
Утре как ще ходя на работа не знам.
Трябва да се стегна,че тая зима съм качила доста кила,та затова паднах и съвсем съм се окалпазанила... Да ме боли всичко,това никога не е било.. ooooh! Laughing

Дано времето се задържи така,та да покарам повече таз зима...

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 11:28 от Bee.

# 632
ДОБРО УТРО!

# 633
Мили момичета,

Обичани и обичащи бъдете! Hug

# 634
Снежинчета мили, честит празник! Пожелавам ви да бъдете най-щастливите и обичани жени не само на този ден, а всеки един ден от живота ви!
и малко добро настроение.... Joy

Мимотче, ама защо не ми каза като видя, че съм блейка заблеяна, а? Joy

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 20:00 от margihr

# 635
ЧЕСТИТ 8 МАРТ, мили дами!

Бъдете все така красиви, умни, влюбени, обичани!
А и времето днес е с нас - слънчево и над 0-та. Пожелавам ви много усмивки и топлина през цялата година!

П.П. Аз да се похваля - от сутринта съм запретнала ръкави и измайсторих цели 2 торти тирамису. Първият блат ми се стори малък и дебел, та реших да използвам и друга тава  Joy Много е лесна тази торта, а блата се пече за 7 минути. Дано и на вкус да го докарам обаче. Но кремът със сигурност стана страхотен  Sunglasses

Отивам да звъня на мама сега  Kissing Heart

Весел празник   bouquet

# 636
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ НА ВСИЧКИ ДАМИ В ТЕМАТА!

Всички да сме все така обичани и глезени от любимите мъже до нас  Heart Eyes

Мимота, браво за тирамисуто. Аз днес ще направя прословутата торта Верденс бесте каке, да се поглезим  Mr. Green

Пожелавам ви много празнично настроение днес  Hug

# 637
# 638
Аз изчезнах малко последно време, тк пак събираме багажи- за България, а и ще се местим.
По-скоро мъжо сам ще емсти, ние ще се върнем наготово Simple Smile. Но все пак гледам да приготвим колкото се може повече неща от сега.
Мимота, и аз от няколко дена съм се навила да правя тирамису, но искам да го направя с бишкоти- преди имаше навсякъде, сега са изчезнали..май доста са на такава вълна Simple Smile).
Марги, при нас има козунаци в Лидл Simple Smile)

Уикенда ходихме при свекито и такъв сняг ни валя, че все едно беше началото на зимата..
Но пък е друго, има повече светлина през деня.

Целувки и весел ден на всички Hug

# 639
Вале, леко местене и приятно изкарване в България   bouquet

Тук има ли фенки на А-ха?
Ние ще ходим на прощалното им турне на 4 септември.

# 640
# 641
Честит 8-ми март, момичета!!!    Hug

# 642

ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА!

# 643
Добро утро и от мен!

Пчеличко, да не започваш работа в 7 сутринта? Едва сега виждам колко рано сервираш кафето.  Hug

# 644
Добро утро!   bouquet

Благодаря на всички за поздравите  Hug

Вале, приятно изкарване! Как ти завиждам благородно  Sunglasses Леко местене! Добре, че няма да вземеш участие, защото си е голяма хамалогия.

Щастлива, сега погледнах като каза за А-ха. Нямах идея, че са норвежци. Добре, че ги спомена, за да проверя и разбера. Аз се сещам в момента за едва 2-3 техни песни, които обаче много ме кефят Wink Приятно изкарване! Със сигурност ще дадат всичко от себе си, щом им е прощален концерт и си заслужава да се види.

Пчели, надявам се, че си по-добре след тези падания.   bouquet Аз, ако се кача на ски, сигурно ще се пребия  Mr. Green Ама да видим кога ще стане.

Приятен ден на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт