Финландия -Аромат на гльоги и коледно настроение

• 34 016
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  bouquet

Здравейте ранобудни и не толкова ранобудни снежинки  Hug
Мимота, даааа - не се съмнявам, че ще е много хубаво, ние сме им фенове, така че ще се насладим максимално Simple Smile

Пчеличке, благодаря за кафенцето  Grinning

Нещо ни оредяха редиците, пъпи, Ео, МОФ, другите, къде сте?  newsm78

# 646
Привет!

Опитвам се да чета редовно, но нямам време да пиша редовно! А и от доста време пак сме с един комп  #Cussing out
Надявам се че всички са изкарали добре празника  smile3525! Аз си бях в къщи, мъжът ми на работа  Simple Smile   . Курсът върви, напредваме бавно.
Днес времето е чудесно   Nature Sunny , но за съжаление нямам време за разходка.
Пожелавам приятен ден на всички!

# 647
  • Финландия
Здравейте, момичета

Някои гледа ли снощи документалния филм за България- даваха го по шведския канал- казваше се Градът без майки. Разказваха за Вършец и за това как много жени-майки отиват на работа в Италия. Беше много интересно...

Нима вече А-ha ще прекратяват? Най-големия фен, които познавам е дъщеря ми. Като беше малка- ходеше по няколко пъти на ден да си пуска видеото ми. Тя ходеше с дълги вързани на опашки косички. Дърпаше цветните лаcтичета и започваше да мята коси и да пее с тях и само напираше да лети (от видеото, де), но все сe"приземяваше " бързо-бързо (въобще не плачеще- изглежда смяташе, че така всички "летят и се приземяват" с падане).Скоро един от А-ha красавците водеше Евровизията от Норвегия- ах, къде са дългите руси къдри.....

# 648
Viiviia, така изглежда - да  Rolling Eyes Това им е прощалното турне. Всяко хубаво нещо си има и край. Иначе турнето е световно, но май няма концерт във Финландия.

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 18:46 от щастлива

# 649
Добро утро, момичета!

Мама Севи, благородно ти завиждам за уроците. Снощи ми отмениха единия урок, защото последните 2 пъти бях само аз и снощи ми заявиха "ела на есен с песен"  Sad Хич не ми върви с тия уроци и това е. Още чакам и от Кела ли, мела ли да ми кажат кога ще започна уроците към тях. Моят приятел онзи ден им звъня да досажда, обаче му казали, че в момента разпределяли хората по групи и да чакам писмо или обаждане.  #2gunfire

Виви, не съм го гледала този филм. Дано не са ни показали отново в лоша светлина.

Приятен ден   bouquet

П.П. Завчера намерих много добър сайт с граматика http://www.uusikielemme.fi/grammar.html  Учащите могат да го прегледат. Поне аз намерих там неща, които не ми бяха ясни и до момента не ги бях учила  Peace

# 650
В предният пост ви се оплаках, сега да ви се похваля, тъй като получих писмо преди малко. Започвам курсовете след 1 месец. Пак по-късно от първоначално обявеното, но поне е някакво развитие .  Rolling Eyes

# 651
Браво, мимота!  Hug Най-после ги дочакахме тези курсове. Интензивни ли ще са, близо ли ще са ти?   bouquet

# 652
Щастлива, доколкото си спомням от разговора с преподавателката, моят курс ще бъде с продължителност 10 месеца, всеки работен ден някъде от 8 до 13 часа. Иначе училището е точно до работата на моя приятел, така че заедно ще се водим до там.  Grinning

# 653
Мимотка браво мило   bouquet най-накрая  Hug честито и ще видиш как вече след започването на курса два месеца по-късно ще пееш и говориш  Hug

# 654
Добро утро!

Как се чувствате, девойчета красиви в този облачен ден? Дано после да изгрее малко слънчице, че така хич не ми харесва на мен.... Wink
Мимотка, страхотни новини! Нищо, че е със закъснение, по-важното е, че започва курса!  Hug

# 655
Добро утро!   bouquet

Благодаря ви момичета за подкрепата  Hug

Марги, чувствам се все още спяща  Tired при нас времето е доста ветровито. Но и нашият сняг започна да се топи и стана един черен и гаден.
Вчера ходихме с една финландка да се пързаляме на един баир. Докато изкача този смешен баир, в същото време дърпах нейното детенце с шейната и изплезих език. И не само, ами имах чувството, че ще колабирам накрая. Веднага ми се е отразил тоя застоял начин на живот и трябва да се хвана в ръце.

Приятен ден   bouquet

# 656
Мимота, чудесно!
Звучи ми като интензивен курс, определено ще имаш какво да правиш  Wink
И аз днес имах много ангажиран следобед и на всичкото отгоре бях решила да не ползвам градски транспорт днес, а да ходя само пеша и като се прибрах бях като теб с изплезен език - изморително си е да джапаш в киша до глезените три часа  Laughing
Къде чистили, къде не успели - повишените температури стопиха снега и леда и стана каквото стана  Laughing
Но горещата вана, съчетана с масаж, оправи всичко и сега пак съм в топ форма  Laughing

# 657
Добро утро и хубав ден с много гуш от мен   bouquet

# 658
Честито Мимотче за курса! Ще ги разбиеш  Peace
Днес е много хубав денят, поразходихме се с малкия добре!

# 659
Ето ме и мен.Днес ме мъчи мигрена,та затова накратко:Времето наистина е супер,само дето уличната мръсотия и кучешките лайна изпъкват на преден план... ooooh!
Едно време в БГ не се дразнех чак толкова,а сега като гледам как спокойно си разхождат кучетата и пет пари не дават като оакват навсякъде ми иде да набия някой кучепритежател. #Cussing out
Пред нас редовно някой четериног се "изпуска" и мисля да туря табела отпред :Моля изхождайте любимците си в близкия парк или нещо от тоя род.. Thinking
Ми писна ми да чистя лайна,аман! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт