Хайд парк 3

• 31 823
  • 795
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Мълчаливата санкция на мен ми се струва убийствена. Признавам си, прилагала съм я при много големи бели, но за мен каточели е по-голямо мъчение от всяко друго наказание.

Матееееее, ти си гледала слънце, бре - без колики, без запек, стояло в слинг, не висяло по ръцете - така 100 деца мога да отгледам  Mr. Green. Моето като минахме от кърма на АМ направи запек около седмица, но аз бях упорита, не дадох дуфалаци, мушката, термометри и тем подобни дядови девитини. Като резултат след седмица детето се отпече и до ден днешен е супер редовна в стомаха. А за висенето по ръцете... не питай.

Ауууууууууу какво се е случвало, докато аз съм празнувала тридневен рожден ден, направо онемях - за кво ви е отпуск, бре, да сте му мислили преди да осиновявате. Предлагам и Кудку да се откаже тържествено от отпуска за раждане - да е мислила, като е забременявала.

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 10:19 от Фоксче

# 61
Аз сега чакам да взема парите за второ родено от мен дете, трай сега. Отпускът не го давам, ще се бия за него докрай.

# 62
мдам, блееш Mr. Green
тя мацката явно пише само през работно време, та скандалът ще продължи днес. а на бас, че е държавен служител Joy
фокси, казах ти за лошите майки и какви деца им се падат........
слинг не съм ползвала обаче, но съм му фенка. алекс не е била кърмена никога. биологичната и майка ми довери, че ревяла на втория ден и тя и изстискала сок от грозде в устата, та млъкнала Shocked, ама мина една година докато си призна Mr. Green
термометър за активиране на перисталтиката съм ползвала няколко пъти, ама не е добре да се прави.

абе, отгледах едно от бебе, стига ми толкова. чанч си е, ама добре че тогава си в някакво особено състояние, та не се усещаш. не е явно само до хормони, а и до инстинкти, а оттам може и хормоните да се нагаждат......

# 63
  • София
Айде де, аз ще се откажа от половината минимална работна заплата, дето се дава до навършване на 2-годишна възраст на детето  Mr. Green

# 64
Фоксче, отказваш се от майчинските - и си хвърляш детето да го гледа прабабата (както онази супер мама от "нашите деца" дет се чуди за какво са ни майчински). После се чудиш що е глезено и не слуша, но пък твоето гледане е било малко да нахраниш и да смениш памперсите - живот!

# 65
  • София
Ами аз и да не се откажа, те след двайсет дена ще ме откажат  Wink, но искам да подмамя Кудку - оставя двамата на бабата и тя си живее живота - няма кърмене, цицовисене, колики, непослушковци, ей живот, здравей, здравей  Heart Eyes

# 66
Бабата и тя е пред тотално изтощение вече. Обаче аз намерих някакъв компромис. Снощи приложих нещо, което една мама ми писа на лични и макар и детето да не се кротна, то определено се успокои и изглеждаше поне малко щастлив. Днес сутринта също беше добре. Та понеже изведнъж ми се увеличи кърмата и като се цедя излиза едно приемливо количество, ще кърмя през деня и през нощта, а междувременно ще събирам кърма с помпата за едно хранене вечер и майка ми ще дава вечер с шишето на бебето да яде, а аз ще мога да обърна внимание на големия. Надявам се малкият да не се отбие, няма да спирам да го кърмя през останалите хранения, та ще видим. Ще опитам. Защото баткото не помня откога не се е усмихвал, чак лицето му е едно изпито такова, тъжно.

Айде отивам да храня Цицовисов.

# 67
Кудку, миличкия батко, нещата ще се подредят сигурно, само търпение да има човек, ама и то си има граници  Hug успех с новата тактика Peace
аз четох, четох в онази тема и реших, че въпросната госпожа явно не и достига нещо да разбере, чудя се обаче, къде е тази равнопоставеност, за която говори, аз ли не чета закона правилно или  newsm78, ама може и да не съм дорасла, защо пък ние да имаме нужди някакви, я - дали са ни отгледани деца, като не ни изнася, проблема си е наш ooooh!

# 68
аз четох, четох в онази тема и реших, че въпросната госпожа явно не и достига нещо да разбере, чудя се обаче, къде е тази равнопоставеност, за която говори, аз ли не чета закона правилно или  newsm78, ама може и да не съм дорасла, защо пък ние да имаме нужди някакви, я - дали са ни отгледани деца, като не ни изнася, проблема си е наш ooooh!
Оф, и аз четох и дори не се стърпях и написах глупости, които после изтрих....  Embarassed
Случайно видях впрочем, е въпросната дама се вихри с подобни супертактични и информирани мнения и в други теми, явно от такова тесто е Mr. Green

# 69
  • София
Не помните или не сте прочели - Кудку беше споделила, как нейни колежки смятали същото - дават ти отгледано дете, защо ти е отпуск - пращаш го на детска и живота продължава. Хората наистина мислят така - масовката не си и дава труд да вникне в проблема. Четете и тук - опитвате се да обясните, какво са празни детски очи, но хората не ви разбират, не могат да си го представят - как може да има дете с убити, смазани чувства? На мен лично ми стана много обидно, така че разбирам всеки, изказал мнение там. Аз късно я видях темата, иначе кой знае, какви глупости щях да сътворя.

# 70
Аз точно затова не писах там, защото не съм изненадана. Наистина болшинството  мисли точно по този начин.

# 71
Да, видях на някои не им е стигнало търпилото , писали са и като гости- знак за мен , че им е паднало пердето. Ох, аз нямам този навик, но напълно ги разбирам. Аз като ги плещя, поне се резиля с ника си. Laughing

# 72
момичета, не знам къде му е мястото, не ми се рови и загрозява темата на венециас, макар че тя е по-по темата ... ама съм бясна на една група във фейсбук - http://www.facebook.com/home.php?filter=app_2361831622#/group.ph … 291040&ref=nf. подадох ги на администратор преди час, но не знам ще реагират ли, нямам опит там ... ако сте регистрирани там, пуснете и вие репорт за расистко говорене. направо ме е срам, това е група с над 25 000 членове! все горди българи. че и двама от мойте приятели там, то така я и видях де ...

кажете отваря ли се линка, лаик съм с тоя фейсбук, би трябвало да е публична информацията на групата.
пп. рипортът е анонимен по правилата им.

# 73
  • Вън от пространство и време
Аз откакто прочетох в този форум мнение, че не трябвало да се наричаме родители , а просто "настойници" на децата си и нямащите общо с осиновяването мълчаливо се съгласиха, вече нищо не може да ме учуди. Ама отвреме на време и аз се паля да бръщолевя тук и там, белким поне някой се позамисли.

# 74
момичета, не знам къде му е мястото, не ми се рови и загрозява темата на венециас, макар че тя е по-по темата ... ама съм бясна на една група във фейсбук - http://www.facebook.com/home.php?filter=app_2361831622#/group.ph … 291040&ref=nf. подадох ги на администратор преди час, но не знам ще реагират ли, нямам опит там ... ако сте регистрирани там, пуснете и вие репорт за расистко говорене. направо ме е срам, това е група с над 25 000 членове! все горди българи. че и двама от мойте приятели там, то така я и видях де ...

кажете отваря ли се линка, лаик съм с тоя фейсбук, би трябвало да е публична информацията на групата.
пп. рипортът е анонимен по правилата им.
отваря се, гадост... И аз ги рапортувах, но нещо май зацикля на рипорта...

Общи условия

Активация на акаунт