Хайд парк 3

• 31 827
  • 795
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Това с настойниците наистина беше култово. А иначе май съм щастлива, че нямам регистрация във фейсбук.

# 76
момичета, не знам къде му е мястото, не ми се рови и загрозява темата на венециас, макар че тя е по-по темата ... ама съм бясна на една група във фейсбук - http://www.facebook.com/home.php?filter=app_2361831622#/group.ph … 291040&ref=nf. подадох ги на администратор преди час, но не знам ще реагират ли, нямам опит там ... ако сте регистрирани там, пуснете и вие репорт за расистко говорене. направо ме е срам, това е група с над 25 000 членове! все горди българи. че и двама от мойте приятели там, то така я и видях де ...

кажете отваря ли се линка, лаик съм с тоя фейсбук, би трябвало да е публична информацията на групата.
пп. рипортът е анонимен по правилата им.
гнус..............25000. и мен ме е срам.

# 77
Моля ви от сърце,
в четвъртък сутринта да стиснете едни огромни палци за една майчица и нейното момченце. Сутринта им е делото - първото, което ще наблюдавам по новия СК с осиновяване без съгласието на родител. Хлапето е приказно тригодишно, гальовно и гушкаво същество, непогледнато от БМ от рождение, обаче е без декларация за съгласие за осиновяване ... класика  Close Да видим ще призоват ли БР, няма ли (по новия СК не би трябвало...) те какво ще кажат ако се явят ... съдията ще допусне ли осиновяването...
Свит ми е стомаха, сърцето всичко от една седмица...
Стискайте палци моля ви - имат нужда
В петък ще рапортувам

# 78
# 79
Fussii, ще стискам палци Praynig дано всичко да е наред Peace, макарр че си мисля че е възможно да призоват БР, обикновено се презастраховат, дано няма проблеми и да минава бързо делото Peace  

# 80
  • София
Моля ви от сърце,
в четвъртък сутринта да стиснете едни огромни палци за една майчица и нейното момченце. Сутринта им е делото - първото, което ще наблюдавам по новия СК с осиновяване без съгласието на родител. Хлапето е приказно тригодишно, гальовно и гушкаво същество, непогледнато от БМ от рождение, обаче е без декларация за съгласие за осиновяване ... класика  Close Да видим ще призоват ли БР, няма ли (по новия СК не би трябвало...) те какво ще кажат ако се явят ... съдията ще допусне ли осиновяването...
Свит ми е стомаха, сърцето всичко от една седмица...
Стискайте палци моля ви - имат нужда
В петък ще рапортувам
Ще стискам палци много силно, като си спомня какъв кошмар беше моето дело... Да пишеш и дано съдията има силите да вземе правилното решение  Praynig

# 81
Fussii и от мен newsm17 newsm10

# 82
  • Вън от пространство и време
 Praynig

Дано всичко мине бързо и детето да има майка оттук нататък!

Praynig

# 83
абе незнам... много чОвствителна съм станала на тая тема нещо... друсам се от един месец с тоя случай. Такова детенце... чудно!!! Първия път като отишли да го видят му треперили ръчичките от страх ...
А мен така ме е гепило шубето за това дело... С ръка на сърцето си казвам, за моето дело окото ми не мигаше, сега обаче ... и майката ме пита какво да очаква, а аз и се усмихвам като олигофрен... какво да й кажа...

Ами Фоксче, сега по новия СК, не би трябвало да ги призовават въобще... ма да видим

# 84

Изобщо, сега баш пред Коледа такива мисли и клетви са ми на езика, че сигурно нито един подарък няма да получа  Confused Не е само този случай ... не искам да развалям и вашето настроение с неща, които си знаете и сами...
Баси кретенките има .... да ви кажа честно, такива неща гледам в момента, че просто ми иде ... да допускат осиновяванията ВЕДНАГА и въобще да не калесват БР. Пет години да има поголовна сеч, да видим дали ще си оставят така лесно децата ...

# 85
  • София
Fussi, дано всичко да е наред  Praynig

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 13:42 от Lindt

# 86
И аз ще стискам палци

# 87
ще стискам.

# 88
Fussii, стискам палци и аз. Милото детенце, дано вече му се е усмихнало щастието и приключи бързо процедурата.

# 89
  • у дома
Fussi,имаш и от мен палци!
Дано всичко мине благополучно.

Общи условия

Активация на акаунт