Поредици за вампири: Blue Bloods, Vampire Academy, House of Night и др.

• 76 164
  • 743
  •   2
Отговори
# 285
Започва интересно ("Прелестни създания"), но имам чувството че авторите на "вампирски саги" са преписвали някои неща един от друг Laughing
е то общо взето няма как да се направят много нови иновации в жанра
Аз си мислех, че Прелестни създания е за вещици, пак ли е за вампири?

# 286
  • Разпиляна във въображението
Не, няма вампири, обаче всички тези поредици за чародейки, вещици, вампири, нефилими, безсмъртни и т.н. просто се приплитат и понякога имам чувството че чета едно и също. Новото момиче или момче в училище, суперкрасотата, четене на мисли и още и още...

# 287
Почти съм накрая на "Прелестни създания". Докато се връщах от морето голямо четене падна. Доволна съм.

# 288
Моята дъщеря чете в момента Абитуриентски балове в ада, от Панорама груп. Гледам, че доста се кефи.

http://www.bgstore.bg/product.php?ProductID=5543

# 289
Здравейте,
За мен е удоволствие да ви съобщя, че от днес стартираме нова игра "Братството на черния кинжал" и ви даваме карт бланш за участие и за спечелване на наградите.

Успех на всички!

# 290
Знаете ли колко книги да "Дневниците на вампира". Чела съм ги до втората книга. Имам ги до пета, но се чудя колко са общо.

# 291
До момента са издадени на бг до 5 книга и очакваме да издадат 6.

# 292
Имам колебания кое четиво да избера: "Академия за вампири" или "Училище за вампири" Rolling Eyes Надявам се са по-добре написани от "Дневниците на вампира" - първата книга, защото тя определено ми се стори претупана и не продължих с поредицата. Добре, че сериалът е интересен, макар и различен от книгата.

И още един въпрос, някой да е чел това: май пак е нещо вампиро-върколашко или греша Rolling Eyes

# 293
До момента са издадени на бг до 5 книга и очакваме да издадат 6.

Това ли е общия им брой? Нещо втората книга накрая ме загуби, но не съм гледала сериала още така че не мога да направя сравнение, а много мразя да имам незавършени поредици  Crossing Arms

# 294
Прочела съм излезлите от поредиците "Академия за вампири" и "Училище за вампири". Книгите са различни. На мен сякаш ми допада повече Академията, но ако бих дала съвет, бих ти препоръчала да прочетеш и двете поредици.  Wink вместо да избираш!!!

# 295
gergan75, героите на академията студенти ли са? Или и в двете поредици са ученици? Rolling Eyes Ще ми се да попадна на нещо добро като стил, че стилът на Л.Дж. Смит от "Дневниците..." не ми допадна изобщо и това не ме накара да прочета повече от книга и половина Laughing. Може да взема по една от двете, пък, която потръгне-тази Thinking

# 296
Академия за вампири е по добра от Училището. Simple Smile

# 297
И в двете поредици героите са ученици.

# 298
Благодаря за отзивите, май ще се спра за начало на Академията. 2 мнения ЗА досега за нея Peace

# 299
За Академията - Не не са студенти. Нещо като училише как да бъдеш това което си. Simple Smile
Повече действие има в Академията и е увлекателна. характерите са по добре развити и го няма този леко религиозен елемент както в Училището.
Училището също е интересно но като цяло Академията е над нея  Hug
Иначе съм чела и двете.

За Дневниците в края на 2010 г. Излиза на английски 7-та и май последна книга от поредицата.

Общи условия

Активация на акаунт