Поредици за вампири: Blue Bloods, Vampire Academy, House of Night и др.

• 76 164
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Някой дали е чел поредицата за Рейчъл Морган - http://www.vampirelibrary.com/hollows-series/   Прочетох първата книга, но цялата работа с магии, заклинания и всичко от сорта ми идва в повече, та се чудя дали и останалите са такива  Thinking

# 301
Не съм чела тази, но не всички са с магии и заклинания. Повече наблягат на четеното на мисли, голяма интуиция, натрупан опит, повишени възможности!!!

# 302
  • София
Повече наблягат на четеното на мисли, голяма интуиция, натрупан опит, повишени възможности!!!

Ами точно това очаквах, обаче... Ще я помъча още малко, пък ако не става...

# 303
Повече наблягат на четеното на мисли, голяма интуиция, натрупан опит, повишени възможности!!!

Ами точно това очаквах, обаче... Ще я помъча още малко, пък ако не става...

Сега чета въпроса ти в друг контекст. Говорех за други книги с вампири, а не за поредицата на Рейчъл Морган.  Embarassed Извинения. Тази книга не съм я чела!!!

# 304
Сега дочитам Дневниците на вампира Завръщането (книга 5)
Това е егати отнесената книга, че и дебела на всичкото отгоре. Чета, чета и по някое време като стигна до страница, където свършва абзаца и обърна на другата после се връщам за проверя дали не съм разлистила по погрешка някоя страница в повече, че то няма никаква мислова нишка на места. Ужасна е. ooooh!

# 305
  • срещу двата комина :)))
Сега дочитам Дневниците на вампира Завръщането (книга 5)
Това е егати отнесената книга, че и дебела на всичкото отгоре. Чета, чета и по някое време като стигна до страница, където свършва абзаца и обърна на другата после се връщам за проверя дали не съм разлистила по погрешка някоя страница в повече, че то няма никаква мислова нишка на места. Ужасна е. ooooh!
Съгласна съм напълно,много ме разочаровах от цялата поредица Sad

# 306
Ако някой знае от къде мога да изтегля Sin Undone, много моля хелп (петата книга от Demonica е това)
Излязла е на 5ти този месец.

# 307
  • София
Не я намирам. Сигурна ли си, че е излязла? Пише, че трябва да я пуснат на 24.08.

# 308
Мерси че си потърсила, явно съм със стара информация   bouquet

# 309
  • София
Моля  Simple Smile

# 310
  • Стара Загора
Искам да питам за 6-та книга от "Дневниците на вампира" свалих я от някакъв торент сайт, само че явно беше на половината . Има ли я някъде цялата или така свършва? Мисля че четох 15-20 глави. Бележка в бяло:  До частта в която  Деймън уби един вампир и спасиха робинята му Simple Smile.

# 311
Искам да питам за 6-та книга от "Дневниците на вампира" свалих я от някакъв торент сайт, само че явно беше на половината . Има ли я някъде цялата или така свършва? Мисля че четох 15-20 глави. Бележка в бяло:  До частта в която  Деймън уби един вампир и спасиха робинята му Simple Smile.
шестата става ли за четене, че петата беше отврат?

# 312
  • Стара Загора
По- лесно се чете от петата Simple Smile, ама ако свършва така до никъде или те сега ще се върнат на Земята да събират армия това ли е идеята.

# 313
  • Разпиляна във въображението
По- лесно се чете от петата Simple Smile, ама ако свършва така до никъде или те сега ще се върнат на Земята да събират армия това ли е идеята.

Че те къде са бе? На небето ли?

# 314

Че те къде са бе? На небето ли?
в измислен свят май  newsm78
паралелна вселена....

Общи условия

Активация на акаунт