Поредици за вампири: Blue Bloods, Vampire Academy, House of Night и др.

• 76 165
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • Разпиляна във въображението
Стига Stop Това шега ли е? Laughing

Взех си на pdf "Училище за вампири". Ама хич не ми харесва тази книга. Спрях я когато тя се запозна с Афродита. Има ли някъде "Академия за вампири" да я изтегля и да хвърля едно око дали си заслужава. Мислих да си я купя, но след фиаското с "Училище за вампири" по-добрия вариант е да ги "преслушам" предварително. Имам едно на ум още от "Паднали ангели" Whistling

# 316
  • София, Младост 2
На български не знам дали я има - на английски имам всичките части и не е проблем да се намери в нета.

След като аз я издържам и продължавам да я чета вече 5 части (независимо че няма секс в нея Laughing), значи става и като за възрастни Mr. Green Не че се пиша някакво мерило, естествено, но примерно повечето от описаните дотук преведени на бг книжлета са ми твърде тинейджърски и не мога да ги издържа посмъртно. Академията обаче е увлекателна - не е чак толкова детска, нито чак толкова скучна и предвидима... с малки изключения, естествено. Като се зарибиш, даже почваш да се сещаш с умиление за часовете по руски в училище hahaha Вампирската част в нея е само загатната, не е основното - служи колкото да изгради рамката и законите на света, който представя и оттам нататък е доста на заден план.

# 317
Благодаря, Хедра. Взех си първата част и я започнах. Peace

# 318
  • София
Miriel - има ги академиите... аз първата на хартия я имам , следващите на ПДФ-и, като 5 е фен превод(дали и 4 не я четох така).....училището не ми хареса, и аз някъде до афродитата я докарах и я зарязах...нещо не ме грабна, академията е по-приятна...по пак можеха да са 3 книги, някак ми е ненужно разтеглено, с едни повтарящи се обяснения, кой какъв защо и как във всяка книга....даже не си представям как ще ги правят филмите по тази история 1 книга.1 филм...

Някой чел ли е Вампирски целувки - как са книжките?

# 319
Толкова много книги наизлязоха, че свят ми се зави днес в Пингвините. Май авторите се надпреварват кой повече книги от една поредица ще издаде.

# 320
  • София
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green има нещо такова....като си купувах реликвите ми се дощя да си изляза с половината книжарница направо Simple Smile ooooh!

# 321

Аз ги чета в момента. Не са някакъв връх в жанра,но стават за убиване на времето Peace Поредната тийнеджърска история........ Whistling

# 322
Някой да е чел "Аз съм номер четири"?

# 323

Аз ги чета в момента. Не са някакъв връх в жанра,но стават за убиване на времето Peace Поредната тийнеджърска история........ Whistling

Не знам защо но изобщо не ми харесаха ... Просто прескачах да видя за какво иде ре4 ... и не ме впечатли изобщо  Stop

# 324
  • София
след такива коментари, няма и да ги почна...Вчера изчетох Меридиън...симпатична книга(не вампирска точно) ама естествено се оказа че отново следват още не знам колко от поредицата някой ден..... ама вече никщой ли не пише нормални книги...за какво е това безкрайно разтягане не мога да схвана...чак почвам да се дразня...
Та някой ако може да препоръча нещо приятно за четене , което началото и края му се побират в 1 книга ще съм ви задължена Simple Smile

Замислям се да се върна към творчеството на Райс.... аз май само интервюто всъщност съм чела...

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 10:22 от Angel_Dust

# 325

Има ли някъде "Академия за вампири" да я изтегля и да хвърля едно око дали си заслужава.
Има качени първите 3 книги в 'Читанка"  Simple Smile

# 326

Има ли някъде "Академия за вампири" да я изтегля и да хвърля едно око дали си заслужава.
Има качени първите 3 книги в 'Читанка"  Simple Smile

Благодаря. Реших да рискувам и купих първата. Няколко дни след това вече имам и втората. Wink

# 327
Изтеглих си от Demonoid последната част на Демониката  Laughing

Ако някой знае как ще се казва и кога ще излезе следващата книжка за анита блейк на англ ще се радвам на инфото.

# 328
Някой чел ли е Покани ме да вляза
ако да моля пуснете отзиви?

# 329
  • София
Изтеглих си от Demonoid последната част на Демониката  Laughing

Ако някой знае как ще се казва и кога ще излезе следващата книжка за анита блейк на англ ще се радвам на инфото.

Анита Блейк 20 ще се казва "Hit List", но няма сигурна инф. кога ще излезе. Може би чак юни следващата година   Crossing Arms

За "Покани ме да вляза" има тема, ако ти помага - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=480066.0

Общи условия

Активация на акаунт