Поредици за вампири: Blue Bloods, Vampire Academy, House of Night и др.

• 76 170
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Някой има ли представа защо се забави книга 4 от Истинска кръв  newsm78

# 391
  • Разпиляна във въображението
Нали не съм направила спойлер на нищо дотук?

Мнееее, хич дори Laughing Имената нищо не ми говорят Wink

# 392
Нали не съм направила спойлер на нищо дотук?

Мнееее, хич дори Laughing Имената нищо не ми говорят Wink

И на мен. Аз мислех, че нещо не съм запомнила, а то се оказа, че тепърва ще се появяват. Аз все пак съм прочела само първата част.

# 393
  • София
И във втора не се появяват, защото и на мен нищо не ми говорят Simple Smile
Чакам с нетърпение третата.

# 394
Довършвам първата. Не е лоша, но се бях настроила за повече екшън Thinking

# 395
  • София, Младост 2
Първата е една от най-лошо написаните, в интерес на истината. Мен пък тази част с екшъна силно не ме вълнува и без угризения превъртам по диагонал частите с лесърите Mr. Green

Освен това, както изпищях още през лятото - преводът на бг е пълен боклук и некадърност, направо не може да се чете... все едно с гугъл преводача е правен...

Още не съм се прежалила да си купя втората част на бг точно защото изпитвам ужас какво ще има вътре, като я отворя Rolling Eyes На бг звучи все едно са се опитали да снимат в български двор с нашенски бюджет кавър-версия на успешен американски гангстерски екшън. Не е останало нищо нито от атмосферата, нито от езика - любовните сцени звучат блудкаво, а езика - супер стерилно или насилено на моменти... бе точно като в българско кино Laughing

# 396
Свърших я. Да си призная беше като любовен роман с елементи на вампирство и лек бой Crossing Arms

# 397
  • София
Хм, аз май съм една от малкото, които харесват първата книга Thinking

# 398
Хм, аз май съм една от малкото, които харесват първата книга Thinking

И на мен ми харесва 1-ва книга Peace С нетърпение чакам 3-та,но може би ще дадат точна дата на издаване другата седмица Whistling Засега още пише "м.ноември" Rolling Eyes

# 399
  • София
Аха, още си седи ноември. Но не вярвам да се бавят много - доста народ я чака.

А днес разбрах, че на 8-ми ноември излиза Анита Блейк 8 (то си има тема с откъс, но аз да си кажа  Laughing). Страшно ми хареса корицата -

# 400
И на мен ми хареса книга 1 Simple Smile Обаче втората кърти отвсякъде Simple Smile И имам любим момент даже Simple Smile който представете си не е за +18  Joy Joy Joy

# 401
И на мен ми хареса книга 1 Simple Smile Обаче втората кърти отвсякъде Simple Smile И имам любим момент даже Simple Smile който представете си не е за +18  Joy Joy Joy

На мен ми допада цялата поредица,но съм зарязала 7-ма книга до средата и изобщо нямам време да я дочета.... Rolling Eyes Даже забравих от кой сайт я четох  ooooh!

# 402

Че кажи на коя страница е де, ейййй  newsm53

# 403
Ами не знам на коя страница е Simple Smile Ама който я е чел ще се сети Simple Smile Боя когато Мери видя другата същност на Холивуд за първи път.  Hug Не знам ама им събра очите  hahaha Е по кодирано не можах да го кажа  Whistling

# 404
Страхотен момент, WomanitKa и на мен ми е от любимите.  newsm10
Леко страховит, забавен и разнежващ едновреминно, въздъх, как искам пак да ги чета за първи път тези книжки.
В този ред на мисли, някой ако нещо ново интересно свръхестествено е намерил да споделя, че ми се чете.

Общи условия

Активация на акаунт