Поредици за вампири: Blue Bloods, Vampire Academy, House of Night и др.

• 76 144
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Малко върколашки въпрос в темата за вампирите ще ме прощавате, но дали има Копнеж и Завинаги някъде в нетаза четене?

А стражите, в крайна сметка само първата история ми беше интересна...после ми стана еднотипна и скучновата...

# 631
Прочетох вампирската поредица на тереза Медейрос и много ми хареса, но в момента съм луднала по Братството. Много ми харесват книгите! Вярно е, че отскоро чета книги за вампири и не съм прочела кой знае каква бройка от тях, но четирите книги излезли до сега много ми легнаха на сърце.  Rolling Eyes

# 632
  • София
Някакви отзиви за поредицата за Джорджина Кинкейд?

# 633
Аз я харесвам поредицата, Джорджина ми допада като характер. Приятни и леки за четене са за мен книгите, не знаех, че са излезли на български, аз слушам аудиокнигите, чакам шестата в края на август, както и първата от Bloodlines Peace

# 634
Момичета,на 26.07 излиза 5-та книга от Братството - "Освободена любов"  Peace Party

Има я в един сайт с фен превод,който иска да ми пише да му го дам... Wink Wink Аз търся книга 3-та от поредицата сканирана или с фен превод,ако някой знае от къде да я изтегля ще съм благодарна да ми каже

# 635
  • София
Прочетох и петата книга от Братството и най-малко ми хареса от всички досега.
Тази поредица става все по-откачена и извратена  ooooh!
Подозирам, че и по-натам продължава така  Confused
Моля момичетата, които са я чели цялата, да ме опровегаят  Praynig

# 636
  • Разпиляна във въображението
Браво, прочела си пет книги.

# 637
Прочетох и петата книга от Братството и най-малко ми хареса от всички досега.
Тази поредица става все по-откачена и извратена  ooooh!
Подозирам, че и по-натам продължава така  Confused
Моля момичетата, които са я чели цялата, да ме опровегаят  Praynig

Твърди се,че шестата е най-слаба.След това нещата се оправят. Peace Не мога да го потвърдя,но съм съгласна,че 5-тата беше зле. Въпреки,че Ви ми е любимец,не мога да избягам от чувството за изсмукан от пръстите хепиенд. И не само това де... Rolling Eyes

# 638
  • София
Аз си падам по Рейдж най-вече, но съм прочела само 2 книги засега. Не ми харесват тия тъпи любовни истории, иска ми се да покажат и малко действие, а не само кой брат за коя невероятна жена мечтаел

# 639
  • София, Младост 2
Шестата определено е най-зле - по-зле от петата Mr. Green

След това книгите на Ривендж и на Джон Матю отново стават хубави, но последната, която излезе, за д-р Манело и Пейн, е супер тъпа. А следващата, която чакаме другата пролет, също не ми вдъхва никакво доверие, предвид че героите не са ми симпатични.

И слухът, че нямало да има собствена книга на Блей и Куин вероятно ще ме откаже от поредицата.

Но пък имам надежди за Fallen Angels, предвид че втората й част много ми хареса, така че не съм отписала Джей Уорд за момента Grinning

# 640
  • Разпиляна във въображението

Но пък имам надежди за Fallen Angels, предвид че втората й част много ми хареса, така че не съм отписала Джей Уорд за момента Grinning

Може ли линк към книгата в Амазон, ако има разбира се. Аз започнах да се "трудя" върху "UNEARTHLY" на CYNTHIA HAND. Опитвам се да се справя с моя английски.

# 641
  • София
А кои бяха д-р Манело и Пейн и Блей и Куин, досега май не са споменавани?

# 642
А кои бяха д-р Манело и Пейн и Блей и Куин, досега май не са споменавани?
Блей и Куин са млади вампири, приятели на Джон Матю. Манело е доктор, приятел и бивш шеф на Джейн, половинката на Пейн. Пейн е близначката на Ви.

# 643
Привет!
Има ли някой 7и 8 книга на Анита Блейк в електронен вариант и били я споделил

# 644
  • София
Доколкото знам не са сканирани, но ето фен преводи - http://bgworld.forumotion.com/forum?sid=6c86ff0b07cc9fb5f5d01c3b751a44bc 9-тата също я има.

Общи условия

Активация на акаунт