Да, да, точно така е, Ели, аз за това се чудех защо е ИМЕННИК, при условие, че казваме ИМЕН ден. Но Цеци ме светна.

Една нощ сънувала, че кандидат-снаха и е бременна и ще се женят със сина и. Казала на Коце и на свекър ми, и на следващия ден наобяд бъдещото семейство споделило новината.
. Това не са нашите планове, защото и двамата искаме да се върна на работа, а след това пак да изляза в майчинство. Обаче тая идея да съм бременна толкова ми се наби в главата, че понякога ми се ще да съм бременна.
Сега пръскам само Стеримар и всичко е точно
Няма кашляне, но има бистри сополки. Все пак е "годна" да посещава ясла и от утре Стела се разделя с баба й
. Ако имате желание (а май нямаш), ха дано се сбъдне и последния й сън 

, после пък падна сняг върху мен и количката топящ се от една сграда, после бях гушнала Васко да го пренеса, че имаше много локви и бутам количката, а един човек си затваряше задните врати на буса и с всичка сила се засилил и гледа на другата страна не ни вижда, та замалко да удари количката, абе мани ама се разминахме
.
. Ще чакам Цецето да се събуди, ама може би е същото обяснение.
. Аз обаче твърдо си искам ОДЗ, за да може после и Деян да отиде при братчето си
. И ясно ми е че няма места, ама все по някакъв начин трябва да си подредя кандидатурите, та как да преценя, ако ида на място няма да ме пуснат вътре нали така? И 3-те ОДЗ-та са ми горе-долу еднакво близко, но на едната дворът е много по-хубав от на другите
.
.
.
. Дано
. Пацо ще подава документи за намаляване на данъка, ще го питам как става.
От 11 часа вися в него при аубанесите и изръчках всичко що беше намалено. Очите ми са станали на понички
От 11 часа вися в него при аубанесите и изръчках всичко що беше намалено. Очите ми са станали на понички
. Ще чакам Цецето да се събуди, ама може би е същото обяснение.
Отивам да я храня, ще се включа по-късно, освен ако няма и други езикови спорове за разрешаване 
. Ще съм на работа в офиса до 20:30, после се прибирам, ям и лягам. Добре, че поне като съм до късно в понеделник и сряда като се прибера Дара е заспала, че нямам нерви и за нея. Имам проблем с обличането на Дара. Не дава да слагам памперс, нищо не ми дава да и облека, а тя въпреки че може всичко ме дразни нарочно и си захапва съответната дрешка и ме гледа хитричко. Аз се опитвах до сега да съм спокойна и да я изчаквам, но тя май усеща, че взема надмощие и може да ме размотава както си иска. смятам да обърна другата страна и да започна да не обръщам внимание на протестите и. Да види, че не може така. Сигурна съм, че не сме само ние така. Дайте акъл как се справяте?
Ммммм не мога да наваксам, абсурд 
Цеци, 
Госпожата ни принуди 
Моля се там вече да ми помогнат 

То не че има нещо, което да ме учуди вече, но тоя народ съвсем се побърка. Че и да си плащате на всичкото отгоре. Може и аз да не съм в час, но да се вкарват децата в подобни състезания на тая възраст ми се струва много идиотска идея
Аз лично не бих си пуснала детето.
Още веднъж благодаря за съдействието вчера, той човекът не се отзова, де, но все пак установихме контакт.
И ми дърпа дрехите да ме съблича и да ми брои бенките
Къде 0.00ч., като заспи, тепърва ще почвам.
.Айде да не се разправяме сега 

.Дето има една приказка "много спи, много сънува" 
/
Мъжа ми по едно време взе да се тюхка как съм могла за отрицателно време да пръсна толкова пари и аз му обяснявам, че съм на абсолютна далавера с четири чифта обувки. Пък той вика, "а, ти едните ги поръча още снощи"
Викам, снощи беше за снощи, аз ти говоря за днес.
Направо ме обяви за луда с пет чифта почти еднакви обувки
И продължавам по това да се заглеждам, ужас. Но ще държа празна картата, да се предпазя от лудостта си