Какво сирене да си купувам?

• 241 108
  • 888
  •   1
Отговори
# 540
artemida70, как проверяваш дали кашкавалът съдържа сухо мляко?

Чета го на етикета със съдържанието. Mr. Green
Няма начин иначе, освен в лаборатория, така мисля. Peace

# 541
  • София
Вчера купих сирене, кашкавал, извара и мляко на "Лактони" Равно поле -  уникално вкусни, с аромат на мляко. Определено ме спечелиха като клиент.  Peace

# 542
Купуваме си сирене, кашкавал, прясно мляко, от един човек от едно село, който всяка сутрин идва с колата си и спира някъде около нашия блок. Разликата е огромна, не е солено като това от магазина, което сякаш е киснало в 1 кг сол, цената е 7 лв или 8 за килограм и е много вкусно.

# 543
Сирене най-често Олимпус и На баба, от едно квартално магазинче вземам от време на време Нашенско, но го ползвам за готвене - тип баници, пълнене на чушки с яйца и сирене, тракийска баница, миш-маш. За цената си е горе-долу прилично.

# 544
Сирене Елена ..купувам от квартален магазин за млечни продукти.

# 545
Аз си купих "Елена" от Била преди няколко седмици ( поради факта, че млечния магазин, от който вземаме сирене беше затворен)  и нещо не ми хареса.. Може да е било друго Елена.. Rolling Eyes

# 546
  • Карлово
Аз си купих "Елена" от Била преди няколко седмици ( поради факта, че млечния магазин, от който вземаме сирене беше затворен)  и нещо не ми хареса.. Може да е било друго Елена.. Rolling Eyes
И на мене не ми хареса сирене "Елена". Може да е била друга партида. Стоеше едно трошливо...

Аз харесвах едно смес овче и краве на Кърнаре май, ама изчезна. Сега скачам от марка на марка и не мога да се спра на ни едно.

# 547
Пробвам най-най-най различни сирена и най-накрая се спрях на Елена. За мен това е хубаво българско сирене.

# 548
Лесидрен и Вършец, но второто по-не ми харесва. Вършец имат хубаво овче сирене, направо е страхотно.

# 549
Открих едно ново и хубаво сирене на Верея - зряло сирене.

# 550
От години купуваме сирене Маджаров, което е на приливи и отливи както повечето български продукти, но в повечето случаи е много вуксно. От известно време обаче минахме на Лакрима, което се оказа много вкусно, особено овчето е страхотно, по-вкусно отдавна не бях пробвала.

# 551
От години купуваме сирене Маджаров, което е на приливи и отливи както повечето български продукти, но в повечето случаи е много вуксно. От известно време обаче минахме на Лакрима, което се оказа много вкусно, особено овчето е страхотно, по-вкусно отдавна не бях пробвала.

Фукла, не съм пробвала никога Лакрима, ще опитам! Simple Smile

# 552
  • София
... От известно време обаче минахме на Лакрима, което се оказа много вкусно, особено овчето е страхотно, по-вкусно отдавна не бях пробвала.
Тъкмо и аз влизах да пиша за Лакрима - вземам Стандарт, май то се води по БДС. Но онзи ден видях, че има и вариант Екстра и го купих - още не сме го опитали обаче. До преди това вземах сирене от кварталната млекарница Земеня - пробвах всякакви сирена с неизвестни имена, но нито едно не ми хареса - масово имаха по-кисел или блудкав вкус, или много се трошаха.

# 553
Аз ви препоръчвам Родопско чудо, било на Маклер. Наистина е вкусно и е на доста по-ниска цена от Съединение и Маджаров. Днес реших да го купя заради детето, защото имаше дегустация в Кауфланд и го хареса. Иначе купувам козе сирене на Съединение.

# 554
  • Пловдив
Имаше някакво Саяна на промоция в Кауфланд.Мнения  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт