Какво сирене да си купувам?

• 242 591
  • 888
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Купувам сирене Маджаров и то в кутия.Писна ми да давам по 10 лв за кило сирене ида ям трици.С това сирене се родих направо и е маслено поне.

Напълно подкрепям  Peace Обаче в кварталния няма в кутия и като ни затрупа снегът не мога да ходя за такова в кутии. Пробвала ли си във вакуумна опаковка - има ли разлика?  Thinking На мен много ми харесва "Смес", май преобладава овчето в него  Simple Smile Намирала съм го само в опаковка.

Да пробвала съм му всичките варианти,май само на тази марка се доближава до сирене.Овчето е по скъпо така че си личи и е по добро. Peace

# 241
На мен много ми харесва "Смес", май преобладава овчето в него  Simple Smile Намирала съм го само в опаковка.

И аз харесвам сирене Смес, обаче с козе в него. Peace

# 242
  • София
Намерих сиренето на "Съединение"  в един квартален магазин в Люлин, купих овче - страхотно е.

# 243
  • София
buni , дай координати на този люлински магазин  Peace

# 244
  • София
В тези магазини също го има сиренето на "Съединение" , въпреки че не съм доволна от зареждането им. Вчера си купих краве, не е лошо, хареса ми.

# 245
  • софия
В тези магазини също го има сиренето на "Съединение" , въпреки че не съм доволна от зареждането им. Вчера си купих краве, не е лошо, хареса ми.
Благодаря ти много за инфото! Днес пак взех от Халите, но кравето там е по 11 и нещо кг. и ми идва малко множко. В тези магазини нямам навик да влизам, а има един наблизо.

# 246
  • София
buni , дай координати на този люлински магазин  Peace
На кооперативният пазар, точно до сладкарница Рицка има магазин за месо и хранителни стоки. Ако не го знаеш пиши ми на лични, ще ти обясня по-подробно. Овчето е по 11.60 кг., а кравето с около лев по-евтино.

# 247
Аз си купувам сирене "Търговище" или "Силистра". Но тези марки май ги няма в големите супермаркети, аз от по - малък магазин си ги купувам.

# 248
От година купувам сирене краве и козе LB -вакуум от Метро. Сиренето е твърдо, не е прекалено солено, цената е около 7лв. Вече не се лутам из различните производители и марки.

# 249
От година купувам сирене краве и козе LB -вакуум от Метро. Сиренето е твърдо, не е прекалено солено, цената е около 7лв. Вече не се лутам из различните производители и марки.

И аз само такова купувам, много съм доволна има го и в Била  Grinning

# 250
За мен и моето семейство най-добрите са Маджаров и Елена. Peace

# 251
Aз харесвам сирене "Дея".
Веднъж купих био-сирене на "Хармоника"  вакумирано,  и много горчеше, дори хрупаше. Мислех, че е истинско сирене, щом е био-, при това много скъпо.

# 252
buni , дай координати на този люлински магазин  Peace
На кооперативният пазар, точно до сладкарница Рицка има магазин за месо и хранителни стоки. Ако не го знаеш пиши ми на лични, ще ти обясня по-подробно. Овчето е по 11.60 кг., а кравето с около лев по-евтино.

Магазина по стълбите в ляво от сладкарницата ли?

# 253
Свекървата ми донесе някакво сирене смес(овче и краве) Марагидик. Изглежда ми добре. Има и някакъв медал спечелен от изложение. Някой друг взима ли от него?

# 254
Последно купух краве "Родопея" вакуумирано.Добре беше.

Общи условия

Активация на акаунт