Какво сирене да си купувам?

• 242 533
  • 888
  •   1
Отговори
# 375
Може би е споменавано,но в Халите има щанд някаква силистренска фирма-Ситово-сиренето им е страхотно!

# 376
След пробване на доста марки кашкавал и сирене най-накрая се спряхме на "Равногор" Оказа се, че не са много солени и поне от моите деца много се харесва

# 377
  • Fort Worth, TX
В Лекси има в момента промоция на всички сирена на Маджаров:-) Става дума за Пловдив:-)

# 378
  • Пловдив
В Лекси има в момента промоция на всички сирена на Маджаров:-) Става дума за Пловдив:-)
Казаха ми,че доста са ги развалили... Rolling Eyes

# 379
  • под тепетата
Половин година купувам за нас "Елит" - вакумирано, 50/50 биволско и краве. Като вкус и цена ми е перфектно. Иначе за внучето продължавам да си купувам на Съединение "Костов" краве.

# 380
  • Fort Worth, TX
Казаха ми,че доста са ги развалили... Rolling Eyes
Не знам кой ви е казал.Ние купуваме само от това сирене и изобщо не намирам разлика.Ако са им дали някакво друго за такова newsm78Сега купих смес и също е много добро.

# 381
Жоси по БДС в кутия от 400 гр. Дори и като го обезсолявам не се разпада и е супер вкусно. От "Равногор" бях разочарована, защото е супер солено. Два пъти съм купувала и двата пъти беше така.

# 382
Жоси по БДС в кутия от 400 гр. Дори и като го обезсолявам не се разпада и е супер вкусно. От "Равногор" бях разочарована, защото е супер солено. Два пъти съм купувала и двата пъти беше така.
Равногор нещо не могат да го докарат сиренето, аз също не го харесвам.
За разлика от кашкавала - там са майстори  Heart Eyes

# 383
Често купувам "Елена", смес от краве/биволско мисля че беше Добрев. Ако ще се прави баница, тутманик, питка със сирене  купувам деликатесен имитационен продукт  Embarassed от 3,50лв.

# 384
Половин година купувам за нас "Елит" - вакумирано, 50/50 биволско и краве. Като вкус и цена ми е перфектно. Иначе за внучето продължавам да си купувам на Съединение "Костов" краве.

Съединение "Костов" е много пари за нищо , четете дребния шрифт на състава . Това сирене овчето е от  МСВ  и СВМ, а кравето макар , че си пише че е от мляко е като от тебешир направено , едно сухо гадно . Определено Елит което си ядете вие си е по добро макар и по евтино.

# 385

Съединение "Костов" е много пари за нищо , четете дребния шрифт на състава . Това сирене овчето е от  МСВ  и СВМ, а кравето макар , че си пише че е от мляко е като от тебешир направено , едно сухо гадно . Определено Елит което си ядете вие си е по добро макар и по евтино.
Това са пълни глупости. Работя в този бранш и ти казвам , че Съединение е едно от най-чистите сирена - разбирай без палма и сухо мляко. Може би има малки селски мандри с по-добро качество , но техните продукти не се предлагат по големите вериги.

# 386

Съединение "Костов" е много пари за нищо , четете дребния шрифт на състава . Това сирене овчето е от  МСВ  и СВМ, а кравето макар , че си пише че е от мляко е като от тебешир направено , едно сухо гадно . Определено Елит което си ядете вие си е по добро макар и по евтино.
Това са пълни глупости. Работя в този бранш и ти казвам , че Съединение е едно от най-чистите сирена - разбирай без палма и сухо мляко. Може би има малки селски мандри с по-добро качество , но техните продукти не се предлагат по големите вериги.

Никакви глупости не са , това си пише на етикета . Grinning

# 387
  • под тепетата
adelinda, не съм купувала и чела за овчето на Костов, но от качеството на кравето  съм предоволна . Обезсолявам го за малкия и не съм усетила вкус на тебешир. Ще прочета внимателно етикета следващия път, но знам че при него стриктно се следи периода за узряване.

# 388
adelinda, не съм купувала и чела за овчето на Костов, но от качеството на кравето  съм предоволна . Обезсолявам го за малкия и не съм усетила вкус на тебешир. Ще прочета внимателно етикета следващия път, но знам че при него стриктно се следи периода за узряване.

За тази цена Тертер и Маджаров за по-добри . Най-много съм купувала Ситово и Елена и двете пише , че са от мляко  . Костови определено не ги харесвам но си е въпрос на вкус

# 389
  • Fort Worth, TX
Нито Ситово ми харесва , нито Елена.За мен добрите сирена на Бг пазара са две-Маджаров и Съединение-Костов.За кви тебешири приказвате изобщо:-)

Общи условия

Активация на акаунт