Какво сирене да си купувам?

• 240 998
  • 888
  •   1
Отговори
# 720
  • Карлово
На много вкусно сирене на Домлян в малки разфасовки попаднах. Иначе си е средна хубост. Но тази партида-а-а.. Heart Eyes

# 721
Има си партиди при сирената и кашкавалите определено. Едно време най-много съм забелязвала в балканския кашкавал на Маджаров, в който се бях вманиачила Simple Smile Но иначе, мисля, че най-голямо постоянство има точно при Маджаров. Понякога харесвам един кашкавал домашен на Бор Чвор, но никога не се знае дали ще е същият вкус  Joy

# 722
  • София
Когато извадя сиренето от опаковката, го измивам и слагам във вода в хладилника, пак ми е солено.
След едно денонощие смени водата. Другият вариант е да го сложиш в повече вода.

# 723
Знам, че за най-хубаво обезсоляване, а и обезмасляване се слага в топла вода. Това ми беше изкочило от акъла и смятам да възобновя тази практика  newsm78

# 724
Здравейте,

препоръчаха ми сирене Мокрен, но човекът, който ми го препоръча живее във Варна, а аз в Пловдив.
Интересува ме виждали ли сте го по специализираните магазини за сирена? И къде?

# 725
  • Бургас На пресечката за Рая
В Бургас пуснаха преди години млечни продукти на Руен. Знае ли някой какво означават буквите на етикета,до датата  - L    и буквата З или числото 3  ?

# 726
  • WonderLand
Вкъщи много харесваме едно краве сирене на Млекаря 75 (София) което струва 5,90лв/кг. Страшно вкусно, не много солено, не хрупа - абе страхотно е!

# 727
Здравейте,

препоръчаха ми сирене Мокрен, но човекът, който ми го препоръча живее във Варна, а аз в Пловдив.
Интересува ме виждали ли сте го по специализираните магазини за сирена? И къде?
+1 за Мокрен.Много вкусно и не се разпада при рязане.

# 728
сирене ''Ситово'' е хубаво  Peace

# 729
  • Някъде на път....
Вкъщи много харесваме едно краве сирене на Млекаря 75 (София) което струва 5,90лв/кг. Страшно вкусно, не много солено, не хрупа - абе страхотно е!
И ние вече сме фенове на това сирене. Много е вкусно, аз сравнително скоро го открих.
И ръчния им кашкавал е много хубав също.  Peace

# 730
И ние вече сме фенове на това сирене. Много е вкусно, аз сравнително скоро го открих.
От какви магазини го купувате?

# 731
  • WonderLand
От какви магазини го купувате?

Фирмени магазини Млекаря 75. Ако си в София мога да те ориентирам къде има, защото в интернет няма инфо за магазините им, нито адреси, или поне аз не намерих. Харесвам всичко което произвеждат и продават, с изключение на свежото им сирене, някак не е "моето" сирене.

# 732
  • София
Преди време и аз купувах сирене от Млекаря 75, но след като го тествах със синьо сирене, престанах да посещавам веригата. Сега взимам само ЛБ, Маджаров /БДС/ и Лакрима /БДС/.

# 733
"Съединение" на братя Костови.

# 734
  • София
И ние пазаруваме от Млекаря 75, но нещо започнах да се замислям за качеството. Маслото им често ми намирисва на маргарин. Един път е хубаво, следващия път е маргаринесто... Не знам  какво да кажа. Иначе сиренето им е много вкусно. Ние най-често жерсе купуваме - по-мазно е.

Общи условия

Активация на акаунт