Новите ни козметични похождения 4

• 44 398
  • 679
  •   1
Отговори
# 105
Имам няколко продукта на Балея и съм много доволна от тях. От 2 месеца ползвам измиващият гел за лице и нямах никакви проблеми с него (кожата ми е много чувствителна).

# 106
Вчера най-после посетих м-на на ДМ във Варна -седях час и половина и зяпах и излязох разбира се с покупки, но имам няколко въпроса към ползвалите марките на ДМ- имате ли идея за качеството и ефекта на кремовете за лице, разни околоочни серуми,сапуните и шампоаните на Алверде и Белеа, маските -едни китайски/корейски?  newsm78 еднократни   bouquet  bouquet

Аз в момента ползвам дневния крем на Алверде с лечебна кал... С дозатор е, май го водят мус...  Thinking
И околоочния на Балеа - хидратантния.
Много съм доволна и от двата продукта, а крема на Алверде ще го повторя!  Peace
Любимият ми шампоан също е на Алверде. Ползвам и балсами за устни и на двете марки.
Предстои ми да си закупя балсам за коса пак на Алверде.
Само не се сещам за кои маски говориш... Аз си купувам едни пак еднократни, като едната с мултивитамин я обожавам! Мирише на цитрусови плодове!  Crazy

# 107

това вече е любимият ми лосион за тяло,страхотен дълготраен аромат, с много финни блестящи частички

Suzanne,а на какво мирише? Simple Smile

Взех си ей това:
Herbina Berry Spa Hair Spray Фиксиращ спрей за боядисана коса

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 16:08 от Tinkyrbell

# 108
- дойде  Grinning

Въпреки че е за мазничка кожа, а пък оставя много добре хидратирано личицето; почти няма аромат; много е "мазен" не мога да го отмия доста време, а слагам по мъничко  Thinking.

GagaMaga, почиства ли напълно всякакъв грим ?  bouquet

# 109
Ами аз ползвам малко фон дьо тен, руж и леки сенки - тези неща ги изтри. Спиралата ми не е водоустойчива и си я махам преди триенето само с вода, после остатъка с тоал. мляко за очи. Дано съм ти отговорила  Hug

# 110
# 111
# 112
# 113

Можеш ли да кажеш лака кой цвят е?Благодаря ти предварително!

# 114
  • София
Пяна за коса за мокри къдрици на Гарние

# 115

това вече е любимият ми лосион за тяло,страхотен дълготраен аромат, с много финни блестящи частички

Suzanne,а на какво мирише? Simple Smile

Малко ми е трудно да определя на какво точно мирише Simple Smile Името на лосиона е Slapsh 17, има и парфюм със същото име и аромат. Ето как са обяснили точно аромата на парфюма но давам текста на английски :

Splash 17
Fresh - Citrus - Floral
A cool breeze captivates the senses with fruity notes, the gentle scent of roses and a hint of sandalwood.
    * Top Notes : Orange Grapefruit, Peach, Cassis, Plum, Lemon, Apple, Bergamot
    * Middle Notes : Baies Rose, Geranium, Jasmin, Violet, Muguet, Eucalyptus, Clove
    * Base Notes : Amber, Sandalwood, Musk, Patchouli, Vanilla, Moss

# 116
Мерси,Suzanne Simple Smile
Ще го пробвам Simple Smile

# 117
Шампоан и балсам с кофеин  Flutter

# 118
Ами аз ползвам малко фон дьо тен, руж и леки сенки - тези неща ги изтри. Спиралата ми не е водоустойчива и си я махам преди триенето само с вода, после остатъка с тоал. мляко за очи. Дано съм ти отговорила  Hug

GagaMaga, благодаря  Hug

# 119
Знаете ли къде ги има новите сенки на Bourjois - Smoky Eyes, които са с подарък руж?
Днес бях в мола в бюти зон, но нямаха, което ми се стори странно, защото ги рекламират по списанията от един месец.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт