да внимавате ей! Че той е зает
а през деня пък беше от това смръдливото потене 
Така е като има много изписано и аз докато прочета и забравя какво исках да пиша!
По коремчето почти няма вече, но тия проклетите като лишеи направо ме побъркват! Сега говорих пак с педиатъра и каза да пробвам с А-дерма. Надявам се да ми уредят час за алерголог при Мустаков, че направо не издържам. Като се появи някой нов лишей аз се обвинявам, че съм изяла нещо не по диетата. Оня ден на гостито ядох маса бисквити, които ми казаха, че са без мляко, но после прочетох, че имат сладка суроватка и пощурях и само чаках да се появи някое ново зачервяване
И то се появи 

И на мен мн ми хареса. Ще ги гощавам с китайско, до нас отвориха ресторант, та ще сготвя оттам набързо

Направо ме разби!!!Еми и аз ще тура една торта,пък може и ние на тоя ден да сме го направили ха-ха ...всеки ден ще слагам все ще улуча Деня

Направо ме разби!!!Еми и аз ще тура една торта,пък може и ние на тоя ден да сме го направили ха-ха ...всеки ден ще слагам все ще улуча Деня

Имам 2 въпроса- много екзистенциални(леле какви купешки думи използвам)
, ама най са ми интересни вашите имена
Ай споделете де... 1 година вече се чудя .... и викам срам не срам ше питам

Имаше в езиковата една Клементина, дето много я харесвах - умно, красиво момиче, и предложих името на таткото и той прие. Сега за второто реших да е Елица и той пак прие (пред Лора и Йоана).
) И нали това е безценен момент за нас, горди от малките си артистчета.
Ама за тези дето са 'на сухо'

налиииииииии
Имаше в езиковата една Клементина, дето много я харесвах - умно, красиво момиче, и предложих името на таткото и той прие. Сега за второто реших да е Елица и той пак прие (пред Лора и Йоана). 
Препоръчани теми