СЕПТЕМВРИ' 09 ТЕМА 7

• 18 926
  • 713
  •   1
Отговори
# 360
Атракция, сестра ти и на мен да направи такъв календар, ще си платя! Хареса ми!  Peace
И аз искам да си платя,да ми направи 2 календара,ако и се занимава пиши,хем ще изкара някой други евра Hug

# 361
  • където има любов
хе-хе,значи аз ще почерпя на 5-ти Януари! Grinning
Бебешондел,най-хубавите деца се раждат от най-хубавия секс!

# 362
Здравейте мацки!

Честита месечинка Липстик   bouquet
Милица, Янче, Шами много са ви сладки бебоците  Heart Eyes
Айде всички бебоци, мами, батковци и каки да оздравяват, че празници идват  Heart Eyes
Сутринта усетих разни мераци към Асито Naughty да внимавате ей! Че той е зает Mr. Green

Вижте го моето диване какви ги върши: http://septemvri2009.snimka.bg/baby/katerina-na-kriskata.418158.16397514

За потенето: и аз съм така. Сега е малко по-добре положението, но първите 2 месеца беше кошмар. Сменях по 2 нощници за една нощ защото се будех мокра от гърдите нагоре  #Crazy а през деня пък беше от това смръдливото потене  Sick

Вчера и оня ден бяхме в Асеновград на гости. Много ме е яд, че не ходихме на пазар в Пловдив ама какво да се прави. Катето се държа добре като за толкова сменена обстановка. Само пътя не беше много добре - аз очаквах да заспи и да не и се чуе гласеца, но уви поплака милата. Особено на връщане се събуди на магистралата, там където има доста изкачвания и слизания и много плака. Подозирам, че и заглъхваха ушичките. Спирахме да я кърмя, за да може с преглъщането да си ги пооправи ама не даде много резултат.

Днес ходихме до Бриколаж за елха и след малко се захващам с украсяване  Mr. Green

Някой питаше за букварчето на Фишерпрайс - аз подарих едно на Сашко (година и 2 месеца) и се кефи но още не може да схване каква е идеята. Натиска копчетата, но основно едно на което има лампичка  Mr. Green Та ако оцелее букварчето, по-натам може и да му е интересно. Хубавото е че можеш да го разгледаш изцяло, преди да го купиш. Аз преди да го подаря го показах на една мацка на година и 2-3 месеца и тя го зяпаше с интерес.

Още исках да пиша ама всичко забравих  ooooh! Така е като има много изписано и аз докато прочета и забравя какво исках да пиша!

Дундито - ти май казваше за пъпчици по коремчето и като лишеи на кръчета и ръчички - Катето има точно такива  Tired По коремчето почти няма вече, но тия проклетите като лишеи направо ме побъркват! Сега говорих пак с педиатъра и каза да пробвам с А-дерма. Надявам се да ми уредят час за алерголог при Мустаков, че направо не издържам. Като се появи някой нов лишей аз се обвинявам, че съм изяла нещо не по диетата. Оня ден на гостито ядох маса бисквити, които ми казаха, че са без мляко, но после прочетох, че имат сладка суроватка и пощурях и само чаках да се появи някое ново зачервяване ooooh! И то се появи  #Crazy

Вижте мами Калина какви снимки е направила за календар на едни бебоци, май от августувската тема http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/
Направо са страхотни и аз пукнах от завист  Mr. Green

# 363
Находке, ако кръстя децата си на свекър ми и баща ми, искам да кръстя и на майка ми и свекърва ми - всички заслужават еднакво уважение! Аз вярно искам 4 деца, но не мога да се грижа подобаващо за тях. Затова с мъжа ми сме избрали тоя вариант. Що ма, не ти ли харесват имената на децата ми, а? Wink
Бебе6оци, баш правилно го каза той, такъв лаф имало  Peace И на мен мн ми хареса. Ще ги гощавам с китайско, до нас отвориха ресторант, та ще сготвя оттам набързо Wink

# 364
Атракция, сестра ти и на мен да направи такъв календар, ще си платя! Хареса ми!  Peace
И аз искам да си платя,да ми направи 2 календара,ако и се занимава пиши,хем ще изкара някой други евра Hug
6 броя календари за мене Wink
http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/4179504744/ - уникално! завиждаммммм!  #Cussing out

# 365
  • Габрово
Страхотно картини, чифлигарова!

Атракция, много са хубави календарите. И аз се заигравам с фотошоп, ама такива неща още не умея да правя.

Искам да питам нормално ли е на тържеството в яслата да не може да присъстват родителите? Толкова се бях настървила да снимам с камера Алекс, която ще е снежинка, но сега разбирам, че родители нямало да има, егати тъпото, а само служители от общината #Cussing out

киара, дано хриси се оправи за да се включи и тя в коледното тържество Hug

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 16:49 от valkata78

# 366
Само влизам да почерпя, 4е днес преди 1 година направихме нашия сладур!

smile3532 newsm62 Направо ме разби!!!Еми и аз ще тура една торта,пък може и ние на тоя ден да сме го направили ха-ха ...всеки ден ще слагам все ще улуча Деня hahaha Joy

# 367
Мама т,ами обясни ми де секси,на кого са кръстени принцесите Hug

Само влизам да почерпя, 4е днес преди 1 година направихме нашия сладур!

smile3532 newsm62 Направо ме разби!!!Еми и аз ще тура една торта,пък може и ние на тоя ден да сме го направили ха-ха ...всеки ден ще слагам все ще улуча Деня hahaha Joy

и аз така,и аз така smile3521 smile3521

# 368
Валката да нормално е и ние сме присъствали само на едно тържествп в яслата, това за края на годината преди да ги "издадат" в градината вече.
Незнам защо, но е така.

# 369
 И аз ще черпя
  Нападайте  #Crazy #Crazy #Crazy

# 370
Аз ще мина по- тънко.... Хем за Новата година , хем за бебеправенето ще почерпя... Wink
 smile3534Имам 2 въпроса- много екзистенциални(леле какви купешки думи използвам)
Защо Атракция се казва Атракция и Защо Горска Китка се Казва Горска китка smile3516, ама най са ми интересни вашите имена  newsm78 Ай споделете де... 1 година вече се чудя ....  и викам срам не срам ше питам  Embarassed
ай пък аз ще кажа що съм Дундито  smile3521

# 371
Ами на тях си Wink Имаше в езиковата една Клементина, дето много я харесвах - умно, красиво момиче, и предложих името на таткото и той прие. Сега за второто реших да е Елица и той пак прие (пред Лора и Йоана).
Абе моми, кви са тия мъже тука бре??? Ваще не ви ли стигат?????  Thinking

# 372
 АААа, стига ми, много даже  Peace Ама за тези дето са 'на сухо'  Hug Hug

# 373
Искам да питам нормално ли е на тържеството в яслата да не може да присъстват родителите? Толкова се бях настървила да снимам

Това е пълно безумие.
Как така няма да присъстват родителите? Че за кой тогава го правят това тържество....Нали малчовците най-много се радват да покажат пред мама и тате какво са научили (стихчета, песнички или каквото там знаят  Wink ) И нали това е безценен момент за нас, горди от малките си артистчета.
 Да не са професионални актъори, че ще ми играят пред непознати общинари........Пука им на непознатите за мойто дете. А то ще търси моята подкрепа и одобрение.

# 374
АААа, стига ми, много даже  Peace Ама за тези дето са 'на сухо'  Hug Hug

а бе айде сига,няма да откажеш и малко крехко агнешко smile3521 smile3521 smile3534налиииииииии

Ами на тях си Wink Имаше в езиковата една Клементина, дето много я харесвах - умно, красиво момиче, и предложих името на таткото и той прие. Сега за второто реших да е Елица и той пак прие (пред Лора и Йоана).
Абе моми, кви са тия мъже тука бре??? Ваще не ви ли стигат?????  Thinking

мерси много мила,разбрах,имената наистина са прекрасни newsm51 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт