Къде във Варна- 7

• 87 051
  • 760
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
От къде мога да купя влагомер? И коя марка е добра?

# 736
И моето питане е за аптека- в която приготвят кремове, лосиони и т.н. Имам рецепта, но не знам къде да я занеса, за да ми забъркат мазилото.  Wink Благодаря...

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 22:13 от mar_my

# 737
  • Варна
И моето питане е за аптека- в която приготвят кремове, лосиони и т.н. Имам рецепта, но не знам къде да я занеса, за да ми забъркат мазилото.  Wink Благодаря...
Такава аптека има в центъра до БМС, на долу по уличката.също така Санита и една аптека на светофара до Пикадили център.

# 738

Нашият е Hama-термометър/хигрометър ,поръчах го от гет.бг ,че в цяла Варна не можах да открия когато ми трябваше

# 739
  • Варна

Нашият е Hama-термометър/хигрометър ,поръчах го от гет.бг ,че в цяла Варна не можах да открия когато ми трябваше
Благодаря ти за бързия отговор Simple Smile Не го откривам обаче

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 22:18 от vivi_d

# 740
И моето питане е за аптека- в която приготвят кремове, лосиони и т.н. Имам рецепта, но не знам къде да я занеса, за да ми забъркат мазилото.  Wink Благодаря...
Аптека "Валя Дечева"на ул."Цар Освободител",срещу входа на Спешен Център.
Аптека "Санита" на ул."Генерал Колев", срещу входа на Окръжна болница.
Аптека "Дива" на ул."Генерал Колев", срещу входа на Окръжна болница.

# 741
И аптека Попова на ул.''27 юли'' Peace

# 742
Дрехи за бременни аз си купувах от магазин Аморей.Намира се като вървиш от Мария Луиза към подлеза на Шипка последната пресечка преди подлеза вдясно.След магазина за климатици на ъгъла, в уличката.
Аз на Hama си поръчах ето този http://hama-bg.com/bg/product-view/761.html.Поръчах го през сайта и ми се обадиха, че мога да си го взема от офиса им на другия ден.Офисът им беше до очна клиника Св.Петка
Да попитам къде има плетени кошове за мръсно пране?От тези тип ратановите

# 743
  • Варна
Магазин на Триумф ли има там?
Не съм сигурна как се казва в една самостоятелна барака и цените там винаги са високи Simple Smile

Благодаря ти

# 744
  • Варна
Дрехи за бременни аз си купувах от магазин Аморей.Намира се като вървиш от Мария Луиза към подлеза на Шипка последната пресечка преди подлеза вдясно.След магазина за климатици на ъгъла, в уличката.
Аз на Hama си поръчах ето този http://hama-bg.com/bg/product-view/761.html.Поръчах го през сайта и ми се обадиха, че мога да си го взема от офиса им на другия ден.Офисът им беше до очна клиника Св.Петка
Благодаря ти! Още днес ще пробвам да отида не место да видя дали ще стане така.

# 745
Здравейте!
Мерси за хубавата темичка!  Hug
Знаете ли къде във Варна или региона мога да намеря лири за отопление на баня на ел. ток? Ползват се и като закачалки за хавлии. Търсих в Практикер, Бриколаж, Техномаркет и Технополис, но без резултат.  Tired
Срещу залата на ТИМ има.Точно пред входа в един от гаражите Peace Вчера минахме оттам и се сетих ,че някои пита Wink

# 746
arllina,  Бръмбофръц, vivi_d, благодаря ви момичета...

# 747
Да се възползвам от темата ..Има ли и къде се намира антикварен магазин .../ търся нещо за подарък../

# 748

Аз си купих от Vicko. Имат магазини до входа на Версай и под Билла.
Имат различни размери и цветове.

# 749
  • Варна
Антикварен магазин има на кръстовището на ул."Бенковска" и "Пюскюлиев" (така ли се пишеше  Embarassed) , точно до златарския магазин. Поне мисля, че е антикварен...Преди имаше и под един блок, с/у задния вход на Хуманитарната гимназия, излизаше се точно до фото "Луна", мисля. Ама как го обясних  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт