Печати за нокти - 5

• 107 281
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Чак гениална идея не мога да дам, но обикновенно, където продават материали за мартеници има и малки пликчета, за да се слагат мартениците в тях. Купуваш пликчета лепиш ги на примерно малък тефтер на страниците и си имаш малък каталог от плочки  bouquet. Аз по принцип си ги държа в пликчето от конад плочката, защото са ми все още малко.

Иначе днес ще ходя да се снабдя с конад печати, ако има от моите любими и боички. А това е от вчера:

# 706
  • София
UNynaeve, много сладко се е получило, с какви лакове си го правила..

иначе идеята с пликчета за мартениции ми се струва смислена и смятам да пробвам дали ще стане..

в момента и аз ги държа в метална кутия (в моя случай от чай), но много разпиляно ми идва и затова търся друг вариант, който да е подходящ за много плочки (защото колекцията е с тенденция да се разраства).. не много в този ред за мисли, обааче сега ми хрумна да споделя, знаете ли какви хубави летни бижута се получават с печати върху седефи.. последно правих едни морски мотиви (върху наситено синя основа сребристи пеачти (русалки, миди, балончета и други такива морски) и се получи много ефектно.. сега остава да намеря време и да ги снимам..

# 707
  • Пловдив
След много търсене на матов евтин лак намерих един лилав на Перфект, на който на дъното има написано М и е лилав матов цвят. С него ми е лилавото, основата ми е пак от един стар комплект на Перфект за френски маникюр, а бялата боичка е на някаква немска фирма, която си взех от Стар Нейлс. Иначе съм много разочарована, защото там нямаше моите плочки, та току що си ги поръчах в Нейл Арт. Дано да ми ги доставят скоро, че умирам за m19 и m56 и боичката поп зелено  Praynig.

# 708
  • Пловдив
Търсих в този подлез и разгледах всичко и така и не ги намерих, та вече ги прежалих парите и на скъпите ще им се радвам. Така или иначе отдавна мислех да си поръчам боичка голяма на конад, та ги съчетах с шаблоните.

# 709
Miratrix какви цветове си ползвала за този страхотен ефект, сякаш печата е правен с два цвята?

Печата е правен с бял лак Golden rose Ceramic №104, основата е Catherine Arley №673.
Но ефекта го  има само на снимката, благодарение на светкавицата. Peace

# 710
Ето и последният ми маникюр.

# 711
  • Варна
Аз моите шаблони ги държа в едно малко албумче за снимки,което си бях взела от Орифлейм преди години от някакква лимитирана серия:

Сега съм така:

# 712
Аз имам същият проблем като Elitsa_z за сега си държа печатите в една метална кутия от сладки, но когато почна да се лакирам голямо ровене пада Thinking ... mar4elita стархотен албум и много практичен  Peace може да се поразходя по китайските магазини да потърся нещо подобно  newsm78
Miratrix, UNynaeve, Pampita, mar4elita стархотни маникюри!!!   bouquet
Аз да се похваля днес си получих печатите от E-bay и съм страшно доволна  newsm44  Но смятам за сега да поспра малко с поръчките, защото колекцията ми стана доста голяма Crazy
Ето и първия ми модел с новите шаблони... аз също съм на тема звезди, много ми харесват:

П.П. nad_tab може да останеш леко разочарована от E-bay-ските печати за цял нокът.... много са малки. На мене ми се получават на нокъта на ширина долу-горе, но трябва самите нокти да не са много дълги  Rolling Eyes

# 713
  • София
Аз да се похваля днес си получих печатите от E-bay и съм страшно доволна  newsm44  Но смятам за сега да поспра малко с поръчките, защото колекцията ми стана доста голяма Crazy
Ето и първия ми модел с новите шаблони... аз също съм на тема звезди, много ми харесват:

П.П. nad_tab може да останеш леко разочарована от E-bay-ските печати за цял нокът.... много са малки. На мене ми се получават на нокъта на ширина долу-горе, но трябва самите нокти да не са много дълги  Rolling Eyes
Страхотно е станало! Аз поддържам сравнително къс маникюр, дано да станат, нямам търпение да пристигнат  Mr. Green

Аз съхранявам лаковете в кутия за инструменти, от тези пластмасовите, които са на няколко нива. В капака има чекмеджета с големината точно на шаблоните. Взех обаче да се замислям че с класьор е много по-удобно, като намеря подходящ ще пиша  Hug

# 714
  • София
mar4elita , наистина много подредено се е получило.. сега остава да намеря малък албум.. не че няма да стане и с голям, от гледна точка на практичността, но пак ще ме дразни като "изглед"  #Cussing out  #Cussing out
а лаковете, глитерите, акрилните боички и др. такива артикули и аз като nad_tab  съхранявам в кутия за инструменти.. поради големия им брой основно.. а и все пак това са си инструменти, нали така  hahaha

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 11:39 от Elitsa_z

# 715
  • Пловдив
Ех, че хубави неща показвате! peperuda25 можеш ли да ми кажеш от кое магазинче си си взела печата с френския маникюр, защото мисля да се разходя до подлеза? Току що ми се обадиха за поръчката и ми казаха, че им липсва шаблона m19. Направо човек убивам за него, защото толкова обичам френски маникюр, а никога не успявам да си го направя добре, дори след милиони вече опити.

# 716
  • Варна

Браво!Аз също си  поръчах от тази марка шаблони,но само със 7бр. за цял нокът(имаше такъв вариант).Поръчах си чрез един посреднически сайт,понеже нямам карта и ако може да ми кажеш,след колко дена чака поръчката,че нищо не разбирам?В четвъртък внесох сумата по сметката на посредниците и се чудя кога ли ще дойдат????А вчера глегам,че офертата вече я няма и се притеснявам да не съм изтървала нещо........ newsm78 newsm78 newsm78

# 717
mar4elita Споко мила   Stop офертата на комплекта, който аз си поръчах също изчезна няколко дни след поръчката ми, но аз си го получих въпреки всичко. А доставката варира между 7-14 работни дни от датата на плащането, та така че остава само да чакаш. За периода на доставка и начина на получаване до България по добре питай nad_tab. Аз си получих поръчката след 10 календарни дни(като се има на предвид, че Тенерифе е почти в Африка), като нормално писмо в пощенската кутия  Hug

# 718
  • София
mar4elita, задължително ще пиша като пристигнат моите, поръчах ги преди малко повече от седмица.

# 719
  • Варна
AnGeLLyKa и nad_tab,много ви благодаря за поясненията!!!  bouquet Ами ще си чакам........ Hug Hug Hug
Аз си поръчах тези:

Общи условия

Активация на акаунт