В (зимните) празници И делници, елате при нас на aшypе и зелници - TR 27

• 36 686
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Дядо Хаджия от теб научих тая новина. Почти не гледам телевизия
нито чета много вестници /от горния ми пост се подразбира защо/
Е в София е веселбата-всякаква.Искрено не ви завиждам.
За това влязох във форума.Тук е различно и много хубаво.

# 706
  • до вятърните мелници
лошите вести са скорострелни!  Cry

ей, колко журналисти паднаха от "зорите на демокрацията" до сега?  #Cussing out

Спасе, съчувствам  Hug
Ако погледнем от положителната страна пък имате 100% близост с природата. ние тук в големия град така сме се откъснали, че няма на къде сигурно повече....  ooooh!

Сега се сетих, Анджи, за браузърите, аз от Коледа насам съм с Гугъл Хром и за сега се държи много възпитано. Но и лап(ито) ми е младо и зелено...

# 707
  • Varna
ОтивЪм да вЪ чИтЪ, че вчера до полунощ нямах БГ-мамата а сутринта бях много заетЪ Hug

# 708
Дядо хаджия, нека бъдем оптимисти  Grinning

(знам, че този тип новини са най-апетитни за журналистите, знам, че животът не е само розов, но също така знам, че никой не печели от преекспонирането на подобен род събития, освен самите медии. Само за сведение - % на убийствата в БГ, в т.ч. неразкритите, не е по-различен отколкото в доста други европейски страни)

Джорди, твоята история ми напомни на времето, когато моят син беше малък. Няколко месеца след като той се роди, съпругът ми замина в казарма - след завършване на вИСШуто образование. По това време една от най-близките ми приятелки чакаше дете и заради здравосровни проблеми се наложи да е в болничен през цялата бременност. Та тя идваше през деня при мен да си приказваме, а след работа съпругът й ни водеше двенките на разходка. Малкият беше на годинка - годинка и нещо и виждаше съпругът й много по-често, отколкото баша си. Та един прекрасен ден у нас идва свеки, сядаме да пием трите кафе. По едно време се звъни - пристига и съпругът на моята приятелка. Детето чува гласът на чичо Лъчко и почва да вика - "Тати, тати". Да не ти разправям свеки как се сконфузи. Ние с приятелката ми се попикахме от смях, разбира се.

Айде, да бягам, че съм на работа и е ужааааааааааааас!

# 709
  • Варна
Джорди,Хаки ,я кажете , ако знаете , как е направена крайбрежната алея ( има я на последната снимка , поместена от bz ) .
Много ми харесва и ми е интересно как може да се направи алея до самото море ... Не е като във Варна , а и на други места -
пясъчна ивица и после алея ...  

# 710
А сега де.Включих се най-после.
Какво беше това чудо снощи-изведнъж каза "щрак " и край.

İYİ GÜNLER и от мен.
 Hug Hug Hug

Навън е малка снежна приказка.Както си мечтаехме снощи със скъпия-само е да сме някъде на вила или хижа само двамката.
Ееееееееееееех мечти.

Спаси,златна си Hug.
много мерси зе рецептата.Ша се пробвам да я направя.  chef

БЗ-и на тебе мерси за "хорцата".Ще търсим,ще ги научим и ще им събереме очите на сватбата.
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Делтичка-нещо се изгуби.Дека сииииииии?

Хайде сега.
Заповядайте!
Има фреш,кафе,чай иииииии нещо за душата.

[img hight=300]http://uhaaa.com/snimki2/zarejda6asutrin/6.jpg[/img]

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 17:12 от annip

# 711
Джорди когато храниме сина използваме *хам хам*, което е на турски, но малкия и до сега казва *ам ам*, което в турския език означава (пу...а) Да предупредя модераторите, че не псу....м, а преподавам турски език  Naughty, щото иначе шъ ме БАН нат  Sick

Спасиииййй не ти завиждам, ко да кажа. Дет вика Джорди поне си ведно слята с майката природъ, пък ний у тез тухлени, стъклени и стоманени градове само чакаме уикенда, та да са измъкнем някъде на въздух  Wink

Аз с youtube то неам проблеми, девер ми нещо му прай на компа и го нагласи и сиа си джиткаме слободно из ютубето, ощи ни са на фанали  #Silly

# 712
Анииииии душко туй дет е за душата мноооо ми разваля диетичното хранене  Sick  тука у форумо лепим само вкусотии и после идвам устисквам да не си апна таквиз нещица  #Crazy

# 713
Делтееее ка е краченцито бе душко? Ши чакам постъ с нетърпенйе

# 714
Мимси, а ти с какво се занимаваш?

Работя за една фирма, само че у нас на компа...финанси, кредити, анализи...ей такива работи (boooring)
И прескачам периодично Турция - България. Ама вече искам да приключвам с пътуванките...
До скоро моя любим беше в Чанаккале и ми беше лесно с колата. Но сега е в Измир и отпада варианта сама с кола да ходя.

# 715
  • Varna
АНИЧКА Hug
Тука съм вечИ, дадох нишан няколко поста по нагоре, че ви чета, че вчера нямах БГ-мама.
За Турските хора аз знаех много отдавна, че са много близки със нашите, гледала съм ги на живо и съм си потропвала и аз. А най-голямо впечатление тогава ми направи, че момите имаха пафти като нашите. Незнам дали съм го писала това по рано във нашата темичка. Но е по важно да видим колко сме близки. На мене поне ми стана мило.
За филма, чудесен и песента звучеше почти еднакво и близко. Само немога да забравя агресията на сърбите когато нападнаха режисьорката и започнаха да я обиждат и да я удрят Sad Когато се сещам сега чувствам безсилие и гняв #Cussing out Да посягаш на жена още повече която прави филм не за оръжие  и територии а просто за една песен. Дано не ме баннат за това, но немога да го премълча, защото много ме заболя тогава а още явно ме боли . А беше отдавна. Нали знаете приказката за лошата дума...извинявам се за отклонението и надявам се не съм ви развалила настроението.
Просто режисьорката явно не е попаднала на точните хора които ще я разберат за песента. Не може всички там да са като ония агресивните персони.
ДЖОРДИ Hug
Душичке, пусни ми на лични пак ония линкове, че ги изтрих със останалите писма по невнимание. Изпих една чаша бяло вино и очите ми станаха ей така #Crazy ама бях замръзнала от вънка и краката ми като чуканчета бяха.Благодаря ти Hug
Хайде да пием по един Ябълков чай от Мисир базаар- тъкмо си го запарвам

ДЕСТИНИ Hug
Душо не мЪ питай за кракОт щот ако напиша шЪ сЪ Упикаем от смях какво ми казаха пУследнУ. Голям резил за ДоФтура да не го излагам най- добре. Пратих снимките на крака днеска на една наша съфорумка, тя ДоФтур у СофетУ, колегите и искали да видят ко става. Трябва да ги е получила, че ги пратих като прикачен файл не по пощата. И за чакам да кажат  какво има ама тука вчера няколко лекарЯ казаха няма нищУ. И по добре, ама мЪ бУли бееее newsm78

# 716
Анииииии душко туй дет е за душата мноооо ми разваля диетичното хранене  Sick  тука у форумо лепим само вкусотии и после идвам устисквам да не си апна таквиз нещица  #Crazy

hahaha hahaha hahaha
Майка на това му вика-сирене през джам.
То с тези диети само гледанито ни остава.

Делтичка,радвам се,че се появи Hug

# 717
  • Истанбул
Лорче Душо аз доколкото виждам то не е пясъчна ивица ами си е направо бетонна настилка,малко по =навътре почва парка.През лятото децата и някои ентусиасти се бухват във водата за да намерят прохлада направо от там.Представи си остър и висок бряг.Аз например още снощи научих ,че дворецът ДОЛМАБАХЧЕСАРАЙ е строен на напълнено по изкуствен начин място. http://www.pbase.com/dosseman/dolmabahce

# 718
За природата е вярно.И сега е много красиво,но на пролет и в началото на
лятото е направо диво икрасиво.Аз много обичам земята,дъха на пролетната
пръст и всичко,кото никне и расте от нея.Някои казват,че не съм много наред,
След 20 год. работа в болница още толкова след това се занимавам с отглеж-
дане на цветя и разни разстения и дървета.Това ми носи душевно удовлетворение
и средства да живея достойно.Много дълго излияние, прощавайте.

# 719
  • София
...
Хайде да пием по един Ябълков чай от Мисир базаар- тъкмо си го запарвам...

Я кажете тоя ябълковия чай от сушени ябълки ли го правите или ...
Щото баба ви хаджийка например прави чай от дюли кога кашляме ама она си реже нали нормалните дюли и ги вари като компот.

Общи условия

Активация на акаунт