В (зимните) празници И делници, елате при нас на aшypе и зелници - TR 27

• 36 719
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Е Спасии напрао са отнесъх с твоя пост. Просто си представих една малка къщичка и китна градина и направо идилия.......особено както казваш пролет и лете. Малиииииии   bouquet  усещам как ухаят цветята и как си пийвам кайвето под сянката на некое плодно дръвче  newsm51 аууууу щастие щастие

# 721
  • Варна
Лорче Душо аз доколкото виждам то не е пясъчна ивица ами си е направо бетонна настилка,малко по =навътре почва парка.През лятото децата и някои ентусиасти се бухват във водата за да намерят прохлада направо от там.Представи си остър и висок бряг.Аз например още снощи научих ,че дворецът ДОЛМАБАХЧЕСАРАЙ е строен на напълнено по изкуствен начин място. http://www.pbase.com/dosseman/dolmabahce

На мен ми се струва , че тази алея трябва също да е изградена върху изкуствено създадена основа , а не бях чувала за
нещо такова ... ама то , аз май доста неща не съм чувала .  Mr. Green
А по време на вълнение , морето не залива ли тази алея ?

# 722
  • Истанбул
Е чак да залее не вярвам,в Боаза не стават цунамита ,обаче при по=силно вълнение вълните се разбиват с грохот и заливат част от бреговата ивица и отново водата се стича в морето.
До довечера май ще си имаме нова тема Hug Peace  bouquet

# 723
  • Varna
Там където е Долма Бахче Сарай е било заблатено мястото. Преди 6 години когато влязох за първи път там ни го каза водача.
ДЕДЕ-
ябълковия чай е от сушени ябълки. Но като го запаря и е готов ябълките стават за консумация, много са вкусни. Аз си ги сипвам във чая. Голямо пиене на чай а Joy Просто немога да ги изхвърля, толкова са вкусни.

# 724
  • Варна
Аз не съм пила турски ябълков чай , но напоследък си купувам плодов чай на Pickwick - ябълка , канела и сметана
Много ви го препоръчвам , страхотен е .
Също много добре се получава български плодов чай ябълка , като във водата , в която запарвам пакетчето , заедно с него
слагам много малко парченце канела ( по - малко от грахово зърно ) .

# 725
ДЕСТИНИ, верно е така,живот и здраве на пролет може да направя
снимки и да покажа цветни красоти.
ДЕЛТЕ,дано пръстчето си намери цяр,че много време страдаш.
ДядоХаджия, към плод от дюли ако се сложат и листа дюлеви/или само листа/
ефектът срещу кашлица е сигурен.
Лорче, и аз употребявам плодовите чайове на Пикуик.Най ми харесва
от горски плодове.И на Истанбул всичко е красиво-крайбрежието,
парковете...
Ани мерси за чая и вкусовите съблазни.

# 726
  • Варна
Обаче не вЪ ли кефи писарят от филма , направен по "спорната" балканска песен ( от откъсите , включени в "Чия е тази песен ?") .
Мен многУ мЪ кефи ... просто класика ! ... Типичен е ! ... Струва ми се , че едно време този тип са наричали " коцкар " .
Като чуя думата "коцкар" ( галено - умалително - "коци" ) и си представям точно нещо такова , тип Рудолф Валентино ...
Моди , моди ...  

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 17:34 от Lora-Di

# 727
Ехоооо  Mr. Green Heart Eyes Laughing Wink Crazy Hug ... о браво колко сте писали и изписали  Whistling Mr. Green Wink ...

От къде да почна ...newsm78 Whistling Mr. Green

Мимс - мерси за идеята за youtube -- аз ползваM vtunnel и ktunnel, нО не е същото !!! Др. си е да си се log-Heш диреткно в тубетo...ама явно нЕма ..ако ToBa, k/o Tu noл3Baш е нещо рaзлично, пусни мu го на лични  Wink Hug.

Джорди - Тя дестинито е споменала какво означава думичката  Mr. Green... та и аз бях чинно изтруктирана да не го ползвам ... е слу4вало се е ...   Whistling Crazy

Спаси - страхотна снимка  Hug... (аз обичам така снега ..от снимка ..или през прозореца , а а3 съм вътре, покрита с одеало , пия си чая и гледам  Whistling Mr. Green..)

Мирамила - маце  Hug Hug Heart Eyes... Хади още много години по толкова в Истанбул Party Laughing.

Лора - мдам, на много места тази плажна ивица (път) извеcтна като Sahil yolu=Саъхил йoлу(плажния nъT) е изкуствено направен; и нагоре към Bebek=Бебек и Emirgan=Емирган и Yenikoy=Йеникьou, то просто си личи ... (a много от къщите са така построени, че всe eдно са в морето ...не знам как да го обясна по-ясно ..трЕбе се види, пипне , усети ...(това на срещата)  Crazy Mr. Green Laughing)

(**Кафето на Долмабахче е любима дестсинация особено през летните нощи ..към 2-3 сутринта или 5 винаги е пъъъъъъълно с народ ... Whistling #Crazy Mr. Green глетката , морето , сарая ... Красиво е ... (и студено, дoри u в летните нощи) )

Хаки - как си дофтореeee  Mr. Green Laughing Hug Това със Haki Junior беше смешно  hahaha Mr. Green Laughing... ми така е ,детето спряга думички .. Crazy Wink

Делте - с теб сме  Hug Hug!Чай, хм .... таман пих днес цели 4  ooooh! #Crazy Whistling Mr. Green.... мани мани ... Embarassed Wink

Аннип - ша учиш хора, 'де ша идеш hahaha Mr. Green Crazy Party Laughing Wink Hug; ама то лесна работа, особено с/в добра копмания  Whistling Flutter Crazy ... (**мацка намали малко снимката на сокчето Mr. Green ...ще ни направят забележа Wink)

Дедко  - този , к/о Делтето е показала е от сушени ябълки, но има и в кутии Ha гранули; **аз лично не го харесвам -- ето такъв:

http://www.goodnessdirect.co.uk/detail/508134b.jpg

ETo kak cTaBa paбoTaTa  Mr. Green

Sneje - kak cTe  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes??

Misti - kak cu  Hug Hug Praynig Heart Eyes ???

Адаш - дай знак ,че шаваш  Mr. Green Laughing.. как е ученикът Wink?

Подарявам ви този залез с пожелания за хубава вечер ... Heart Eyes Laughing Hug

# 728
БЗ-кака така намалих сокчето,че го отнема
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ама нищо де.Вие вече трябва да сте го изпили

# 729
ВИЖТЕ! ВИЖТЕ! ВИЖТЕЕЕЕЕЕЕЕ!

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2681031

# 730
Anni - Малей маце, що го махне, бре ...ми ний сме жадни... hahaha Joy Mr. Green Laughing Wink Hug

Днес от рано ме налегнаха екзистенциални теми и въпроси(но с позитивно усещане)... я вижте какво ша ви пусна сега ... Къде и какво е това?  Whistling Mr. Green Laughing

# 731

БЗ,като една грижовна майка преброи и напои пиленцата. Laughing

# 732
ВИЖТЕ! ВИЖТЕ! ВИЖТЕЕЕЕЕЕЕЕ!

Е  новините пътуват  Mr. Green ... А в Истанбул насвякъде има плакати с реклама за таз годишната културна програма ... Аз вече запретнах ръкава и и съм готова  Party Mr. Green ...

Делте -  мисли позитивно, ша додиш и заедно ша джиткаме насам натам от едuн музей, мол и парк на друг Crazy Mr. Green (разбирa се след като си оправиш крaчото  Hug Praynig Wink)

Spasihahaha Joy Mr. Green Embarassed ... ko-ko-ko ... всички сте тук  Hug Wink... добрeeе, сега спокойно ше ида да проверя първокласничката с домашните ...мдам Mr. Green Laughing

# 733
Пи пи пи.Тука сме и чакаме новата темаааааа.
 kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg kyllmg
 smile3523 smile3529 smile3523 smile3529

# 734
  • Varna
Ми БЗ-че
то ако не мислех позитивнУ нямаше 1 месец да сЪ майтапя със мене си Grinning А това дето си гУ турнала двете снимки са от Света София ама сокака нИ гУ знам бе ДжанЪм newsm78
АНИ Hug
всички сме сЪ наредили на тачките като кокошки и чакамИ новата темЪ smile3508

Общи условия

Активация на акаунт