Спите ли съвместно с бебето/детето?

• 32 715
  • 188
  •   1
Отговори
# 45
Дъщеря ми спеше с мен до 10-годишна възраст , докато се роди сина ми. Оттогава досега , той спи с мен.

# 46
Да, и всички са доволни,и всички се наспиват. И бебе, и тати, и мама.

# 47
Откакто баща му измисли някаква приказка за някакво кубче иска да спи само с него , мен ме гони в детската стая и трета вечер си спя сама  Simple Smile Спи си сам в неговото легло по принцип , но понякога сме го вземали и при нас ако ситуацията го е налагала .

# 48
спи си в кошарата.От преди да се роди си бях решила , 4е ще направя вси4ко възможно да не свиква да спи при нас.Засега въпреки коликите успяваме.

# 49
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
спи си в кошарата.От преди да се роди си бях решила , 4е ще направя вси4ко възможно да не свиква да спи при нас.Засега въпреки коликите успяваме.

Като ти гледам линийката - не бързай да се радваш  Grinning
Но ще ти стискам палци   bouquet

# 50

Като ти гледам линийката - не бързай да се радваш  Grinning
Но ще ти стискам палци   bouquet

хахахх хахах да де аз затова пиша "Засега"- пък ще видим ще успеем ли  Peace

# 51
. откровено съм учудена. вярвах, че сме сред малцината, а какво се оказа? оказа се, че сред мнозинството. пак ли?

# 52
  • Пловдив
Спи само в нейната кошарка. Която обаче е долепена плътно до моята страна на спалнята и с махната решетка. И тримата сме спокойни така. Не съм кърмила, но тя се буди, подавам на сън вода или бибата и готово. Само на море като бяхме спа 1 или 2 вечери при нас, че я мъчеше зъб, а преносимата кошара ми беше неудобна много. То за да подам един биберон, трябва да се изправя, пък да се навеждам почти до земята .... А и тя беше нервна и факта че не ме усеща до себе си още повече я изнервяше.

# 53

хихих, даа и мойто момче до 6 месец си спеше в кошарата и после с тези зъби, нямаше спокойствие, спеше ми върху циците по цели нощи, е от тогава до сега заспива си в кревата и към 2-3 се събужда и го взимам при нас и до сутринта си спим всички без проблем  Hug

# 54
  • София
и ние с мъж ми като tini_pini бяхме решили детето да си спи в неговата си стая и да избегнем варианта, при който детето до сто години спи в нашето легло; в крайна сметка искаме да имаме нормален полов живот, а с дете в леглото ... ммммммм  newsm78 малко е странно
та, така, бебчо си спи в неговото си легло, само че заспива в ръцете ми и го пренасяме, не сме успели да го приспим за нощен сън там - плаче
за кърмене ставам и отивам при него, отнема ми петнайсетина минутки и не ми е драма

# 55
И аз бях решила навремето сина ми да не спи при нас,успяхме до 10тия месец,но оттогава досега(вече е почти на 5 годинки) не мога да го накарм да спи самичък.Има си стая,легло ... но не та не,а особено сега като имаме вече и беба.Бебата спи в нашата спалня,но в нейното си креватче,досега няма 1 вечер,в която да се е налагало да спи при нас,но тя си е и изключиотелно спокойна.Дано не наследи брат си и да е така само докато се осъзнае  Mr. Green

# 56
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
плаче за кърмене ставам и отивам при него, отнема ми петнайсетина минутки и не ми е драма

Леле, как ти завиждам!
На мен ставането винаги ми е било проблем. Няколко пъти ми се е случвало да заспивам докато кърмя  Embarassed- това беше и причината да започна да взимам детето при мен на леглото. И естествено сега ми излиза през носа....  Mr. Green

# 57
  • София
хаха, и аз веднъж заспах на фотьойла, на който кърмя, ама той е ултра удобен, а и беше 5.30 сутринта, та се събудих към 6.30 абсолютно схваната - а бебчо си спи ли спи в прегръдките ми
ама ми се е случвало само веднъж, де
и да си призная, няколко пъти (не повече от 5-6), за второто хранене (към 4.30) съм го взимала в леглото, защото мноооооооого ми се е спяло  Embarassed

# 58
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Спи при нас или по-точно при мен, че татито се изнесе временно в другата стая, докато привикнем с определен режим  Mr. Green Предпочитам да е при мен, защото ми е по-удобно да го кърмя, а и ми е по-спокойно.Иначе като си е в леглото се събуждам през 10мин. да видя как е  Simple Smile

# 59
 Laughing и нашия татко се изнесе в другата стая. На спалнята се ширим с малката. Hands Clap Приспивам я в креватчето и през нощта се буди и я взимам при мен. Hug

Общи условия

Активация на акаунт