Спите ли съвместно с бебето/детето?

• 32 698
  • 188
  •   1
Отговори
# 180
  • София
След като снощи бях патрул до леглото и ме заболяха краката, реших да го взема при нас в леглото. Спа като къпан 4 часа, даже без да помръдне, явно му харесва Simple Smile

# 181
  • Русе
Такава е тръпка, като почне да се гушка.. Просто човек трябва да се поинтересува и информирано да прецени "за" и "против"...Аз реших, че искам да спя, да кърмя нощем и сутрин да ме буди усмивка без зъби/ вече с 2 зъба.
Взели сме му легло, което ще долепим до нашето с нанасянето ни в новия апартамент, тоест ще практикуваме половин съвместно спане/половин спане в собствено легло с тенденция безболезнено отлъчване някой ден, когато е готов. Но да го лиша, при положение, че показва, че има нужда от това и спи добре, както и ние - ъ-ъ, цъ! Simple Smile

# 182
  • Варна
След като снощи бях патрул до леглото и ме заболяха краката, реших да го взема при нас в леглото. Спа като къпан 4 часа, даже без да помръдне, явно му харесва Simple Smile

Ами той е седем дни  Rolling Eyes. Разбира се че до мама е най-добре.

При нас положението е следното: почти винаги и почти всички си спят по леглата. Нооо, често и се случва някой да се примъкне по нощите в спалнята, понякога и двама  Mr. Green. И каката понякога мрънка да се присламчи и тя, но като легне, повърти се повърти и си отива сама на нейното легло. Така че тия теории за свикване и неизгонване не са верни. Идва момент в който сами искат да са си по леглата.

# 183
Когато е много болен или избиват зъби се е случвало да го взимам при мен. Лягаме си в хола двамата на голямата гарнитура и ни е много добре. Иначе спи непробудно цяла нощ.

# 184
Здравей Marrah, може ли да ми кажеш от къде го взехте това легло, защото не мога да намеря такова каквото си го предтсавям - да се залепва до спалнята. Мерси!

# 185
  • Русе
Здравей! Мога, само дето не знам дали ще ти хареса отговора. Simple Smile
Не сме взимали нищо особено - просто от продавалника фиксирах една сравнително евтина кошара на Бертони, на която ѝ се маха преградната решетка. Другата седмица се нанасяме и ще разпробием с как-му-беше-името-на-уреда дупки на нивото на нашето легло и така ще смъкнем дюшека, както ни е удобно. Търсих и други варианти, но в БГ и на такава цена (100лв.) само това намерих. Пък и май не ми трябва повече. newsm78

Дано да съм била полезна. Hug

# 186
Всяко бебешко легло с махаща се преграда и съща височина като спалнята е всъщност варианта, за който споменава Marrah.
Просто потърсете дървена кошара, на която преградата се маха и височината е идентична със спалнята ви.
Има и бебешки кошари, които специално са произведени за тази цел, но са за доста малки бебета, а същите растат и подобно легло им умалява бързо.

# 187
бльгодаря ви, ще потърся Simple Smile

# 188
  • в Надежда-та
Да спим заедно.
Големия дойде да спи в нашето легло след като навърши 1г......преди няколко месеца започна да спи сам (на 3г. 4м. се отдели)
Малкия от месец някъде спи при мен (сега е на 6м.)
Предпочитам да спя цяла нощ (те също)  и да се събуждам отпочинала, а не да суннамбулствам по цяла нощ Naughty

ПП Сега даже с малкия изгонихме таткото и се разполагаме цалски Wink

Общи условия

Активация на акаунт