Спите ли съвместно с бебето/детето?

• 32 705
  • 188
  •   1
Отговори
# 135
До шестия месец спеше с мен на спалнята,сега вече в кревата и долепен до спалнята!

# 136
Да,спим от 2-я месец на спалнята,понеже той се събужда много често през нощта да муцка,и така ми е по-удобно да го кърмя.А и таткото бързо се изнесе в другата стая след като родих: )

# 137
  • Пловдив
Много искам да взема нашия бебко да спи между нас, но все се притеснявам да не го затиснем или ударим. ?Взимали сме го само сутрин, когато съня ни е по-лек, но тогава спя като скована, не смея да се завъртя  Sad Може причината и да е в леглото ни, което е персон и половина и е малко за 3-ма , а така ми се иска да си го гушкам вечер. Мисля си, като стане малко по-голям и може сам да се пази да го взимаме.Иначе спинка в кошара до нас .

# 138
Като се роди спеше с мене. После започна да си спи в креватчето, взимах я за кърменето и пак я връщах. В един момент обаче реши , че няма да спи повече в леглото си и до там. Чаках я да заспи хубаво , и какво ли още не , но трагнех ли да я спускам в леглото и се започваше истерично реване, не знам как го усешташе. Вече си спиме заедно. При нас и не е голям проблем понеже тате е моряк и си се ширим двете, но сега като си дойде ще пробвам с долепена до нашето легло кошара. А и тя се буди да си цоцне постоянно.

# 139
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Нито голямата, нито малката са спали в нашето легло Simple Smile Каката спеше в нашата стая до 6-тата си година, но бяхме в Студ. град и нямахме избор Simple Smile Като се изнесохме на квартира гледахме да е такава, че да си има собствена стая. Сега пак сменяхме квартира и търсихме такава, че да има две ъглови легла в детската стая Simple Smile Е, намерихме, но малката ще откара поне още една година при нас, за да е по-спокойна, а и да мине спокойно кандидат-гимназиалната кампания на каката Simple Smile А после ... не ми се мисли с 14-годишна пуберка и 2-3 годишно как ще е, но ... както - така Simple Smile

# 140
До година и 5 месеца спа при нас. Спеше с цицито в устата. Акълът ми взе! Вече кошарата ни не е девствена! УРА! Е, още идва при нас, но аз съм оптимистка Simple Smile

# 141
  • Русе
Хахахахахха, това много ми хареса. И нашата кошара не е девствена, но това е още от опитите ми да ставам по 15 пъти на вечер, за да кърмя. Сега спя толкова добре.. Heart Eyes

# 142
Опитахме да спи отделно в кошарката, беше на 1г и 2м. Тя свикна лесно, но ние - не. Сега пак спим всички заедно.

# 143
все още спим в кошарата, като сутрин като се нахраним в 6 остава при нас, или баща и като излиза за работа ми я дава да я погушкам  newsm53

# 144
цяла година човечето спа в леглото си. от няколко месеца нямам сили да ставам по няколко пъти през нота за кърмене и го сложихме да спи при нас. Когато си поиска - просто бръква и си взема пържолката. Откакво спим трима на спалнята Laughing всички ние сме по - добре и се наспиваме.

# 145
Има си стая и легло,но спи при нас в спалнята и незнам докога.  newsm78

# 146
В креватчето си спи откакто ни изписаха, опасно mи се струва да спиm заедно.

# 147
И аз като родих бях категорична,че нито ще приспивам на ръце,нито някога ще я взема да спи при нас.Резултатът-до 7 месеца се приспивахме на ръце,а от тогава насам спи при нас. Tired
И  аз така  се бях осведомила за на4ините и прийомите и бях решила и до сега никога не спала при нас и на ръце не съм приспивала  Peace

# 148
Когато е неспокойна и плаче я взимаме в нашето легло и я гушкаме. А щом заспи си я връщаме тайно в нейното  Laughing

# 149
С каката минахме през различни начини на приспиване и заспиване, накрая изгонихме тати и си спяхме двете Wink. Разбира се тя вече е голяма, но мястото не е свободно, сега при нас се е настанил дребния и няма намерение да отива в друго легло да не говорим в друга стая. Мен това ме устройва и не взимам под внимание забележките на тати Sunglasses. С малкия се кърмихме до 2 години, може би това също е изиграло роля.

Общи условия

Активация на акаунт