90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 74

• 37 962
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте и от мен. Казвам се Албена и започнах диетата на 05/01/2010. С удоволствие ще се включа при вас. Малко ме притеснява възрастта - аз съм на 42 и предполагам че свалянето е доста по-трудно. Успех на всички ни и да се похвалим с добри резултати на финала.

# 691
Албена добре дошла!!!Успех с килограмите. Hug
Според мен отслабването и годините нямат нищо общо ,до организъм си е.

# 692
Здравейте!
Днес ми е плодов ден цял ден ми е едно такова - глава ме боли, стомаха ми се бърка, отмаляло ми е. Както в предишен пост бях писала имам хашимото и е възможно и от това да е. И сега след като се прибрах не можах да се стърпя и изядох 5 печени чушки. Чета, че може да се ядат зеленчуци, но да не са минали термична обработка. Голямо прегрешение ли направих?
А и тези дни съм пред МЦ и мисля, че от това апетитът съвсем ми се е отприщил. Как се справяте вие с тези дни?

# 693
  • България
sonia dim не е проблем че си яла печени чушки.аз ги хапвам редовно.хапваи повече плодове през плодовия,не се ограничаваи!пии повече вода!салатки спокоино може и през този ден.успех1  bouquet

# 694
  • на малък остров в океана
Соня, и аз съм с Хашимото, и съм днес на плодов ден, но нямам твоите симптоми. Може кръвното да ти пада от глад. Confused

Май аз повечко хапнах днес. Embarassed На закуска два портокала, на обяд 2 кивита и малко салатка от червено цвекло и моркови. Два часа по-късно хапнах половин шепа орехчета. И за вечеря една ябълка и две кивита. След всичката тая вода дето изпивам в момента ми е тежко. ooooh!
Утре ще кажа какъв е моят резултат след първите 4 дни.

# 695
Благодаря ви elinor80, ujasia и rositooo !
Добре беше да чуя, че да хапваш печени чушки е ок.
И мен хич ме няма с пиенето на вода през деня и със сигурност така по-лесно ще минава плодовия ден.
На тези от вас, които им се яде повече в дните преди МЦ, кажете ми как се справяте?

# 696
  • България
соня ако много ти се хапва,хапвай но само от определената храна за деня,така ще се избегнат нарушенията....  bouquet

# 697
Здравейте мацки! Остават ми още две седмици от втория цикъл, а не съм мръднала грам надолу! Мисля че и с мерките е така, поне не усещам разлика по панталоните ми! Малко съм отчаяна, мисля че вече няма да отслабвам! Дано с вас не е така, или ако има стари фиданки да споделят как е било при тях! Благодаря ви предварително1

# 698
Albena добре дошла  newsm51  Искам да ти споделя моя опит с годините и кг за да видиш че няма място за притеснения. Аз съм на 40г. и от може би десетина години потдържам едни кг от порядъка на 82-83кг. Преди нова година бях на този режим и бях стигнала до 45 ден но покрай празниците се олях и сега от 5.01. 2010г го почнах наново. Та резултата ми за първите 29 дни беше -7кг! След десет дневното преяждане по празниците  качих само 2 кг и сега съм отначало Simple Smile   Та давай смело мила -резултати ще има ! Успешен плодов утре (движим се веди и същи дни нали  Wink  )

# 699
Привет фиданки!!!

За закуска си хапнах две нектарини,за обяд картофени кюфтета на фурна и краставица,за вечеря пак същото ще хапна.

Какво става със Жабка и дъщеря й??

# 700
Ето и отчета от мен  Wink
закуска-проспах я  Mr. Green
обяд- 1 банан
следобяд - 1 ябълка
вечеря - 1 мандаринка
утре ще видим какъв резултат съм постигнала  Hug

# 701
Печено пиле  на грил дали е подходящо за  белтъчен ден, без кожата, разбира се?
Че за утре имам скътано едно парченце, но ако кажете, че не може, го забравям веднага. Joy

# 702
  • на малък остров в океана
Леле Мона, колко малко си яла, не си ли гладна?

На мен както ми стана тежко, така сега умирам от глад. Ама е много късно да ям. Пия вода да излъжа глада, ама не помага.  Sad

# 703
  • Някъде в Матрицата
Вчера беше плодовият ден за мен. Е не мина както ми се искаше  Embarassed. Надявах се, че на магазина до офиса ще има мандарини, обаче те бяха толкова спаружени, че  не ставаха за ядене. Затова си взех ябълки, които така ме остъргаха, че като се прибрах стомахът ми свиреше симфонии. И тогава съгреших  Embarassed
Иначе равносметката след първите 4 дена е -1.
Днес на протеиновият ден си сготвих едно сиренце по шопски, но добавих и малко месце при сиренцето. Стана чудничко.

# 704
Милички и аз съм много гладна,хем си хапнах добре на вечеря печени картофи.Нещо май срещата с кантарев днес ми повлия доста зле Cryможеше поне малко да мръдне надолу.Вярно,че за 5 дни не трябва да очаквам кой знае какви резултати,надявам се фазата на , луната да помогне в сладващите дни,дано Ели да се окаже права,че и аз да се похваля с някой минус.Притеснява ме само това,че я започвам втори път,а нали казват,че организма привиква към начина на хранене и не се сваля повече.Така беше и с Дюкан,като я почнах втори път не свалях нищо.

Общи условия

Активация на акаунт