90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 74

• 37 959
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
Миленка, недей така, черногледо!Ще свалим! Hug

Мона, много малко си яла.Дано не ти изиграе лоша шега, защото в един момент човек се настървява още повече за храна.Поне при мен е така, за вас не знам.

Днес за целия ден съм качила 100 грама.Не знам как става този фокус при положение, че изядох около 400гр. грах от консерва и други нещица, но да не ви разяждам, посред нощ.Дано утре кантарът ме зарадва! Praynig

# 706
Здравейте, здравейте!
Видях, че и днес има новички, добре дошли и смело напред!
Днес въглехифратен. УСпешен, количествата над нормата. Утре така чакания плодов, малко да се изчистя - след тези празници.  Crazy
Харизанче хвърли кантара през просореца и си спазвай режимчето не се тормози. Не си струва. Действа това е сигурно, не се ядосвай.  Peace  Hug

# 707
Ели аз се нареждам за бухалки ... аз съм първата прегрешила от 1а клас  Embarassed cry.. днес варива , а аз изядох 5 бонбона и 1 лъжица мляко ...  Embarassed направо ми иде да ... са изповръщам , за да знам че няма нарушение  Laughing ужасно е чувството за вина ... утре май няма да се тегля , а чак след плодовия ...

# 708
  • България
Милена наистина организма привиква и трудно се предава на една и съща диета,аз като теб го знам от опит.не трябва да се предаваме,като няма калории ще почне да гори от собствените,нали?!ужасия хапни плод,по добре е от колкото да залиташ от глад и протегнеш ръка към нещо забранено,или бързо да се предадеш и върнеш към стария начин на хранене.всички тук нарушаваме малко или много диетата,като малко я променяме да ни пасне по добре.емиа може пиле на грил-любима храна на семейството ние.както каза без кожа за фиданките.мона решила си да гладуваш-маи си сбъркала диетата?!много малко хапваш ще се изтощиш бързо така.пиши утре резултата.аз след първия плодов бях -1кг,но хапвам много плодове и не спазвам часове-когато ми е гладно ям-в всички дни-така се контролирам да не хапна сладко например.мои си начин за оцеляване...лека вечер фиданки..слабеете през ноща и утре на отчет....маии ще имаме нова темичка...Харизанова сега видях че си писала..с какъв кантар се теглиш?тия електронните дават отклонения.слагай го на едно и също място,или преди теб тегли нещо което му знаещ кг/аз тегля дъщеря ми малката-хахаха/.до 00 ходишли редовно?да не вземеш да се откажеш сега?!имай търпение!!! newsm46

# 709
Габи, успокой се!Няма да лежиш във Сливенския затвор, заради млякото! Joy

Рали, скъп ми е кантара и в прекия и в преносния смисъл. Joy Просто виждам резултата и продължавам напред.Предпочитам да виждам истината, отколкото да живея в заблуда, като първия път.Не съм тръгнала да се беся, заради 600 гр. WinkНякъде на 15-ия ден ще видя накъде се движа.Дано да не го докарам до 2 кг. за 29 дни.

Роси, говориш на старо куче.Няма да се откажа за нищо на света.Дори тази вечер "преживях" едни масленки.Електронен ми е кантара, но е по-верен от разваления ми механичен, който ме показваше 17кг по-лека.Живях в заблуда 2м, че и момичетата тук заблуждавах.На едно място си се тегля.С 00 също нямам проблеми.Следващият плодов ще пробвам само  с пресни плодове, за да видя разликата в резултата.Другото, което забелязах при мен, че като ям пилешки пържоли отслабвам повече, отколкото като изям 100 гр.салам "Бургас". Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 23:24 от Харизанова

# 710
  • Germany
kovatcheva, joni_kiss, Silll, Принцесса, AlbenaLV, enii (+ 1 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Брей, много народ тук  newsm78, май ни свирят коремите от глад  Joy. Аз към 20 часа си изядох целия шоколад, единственото ми успокоение е че беше черен и на линд, нали може  Embarassed Party

# 711
За сега се чувствам идеално, глад не усещам кой знае колко, до сега си хапвах доста,но днес така се случи че нямах много време от спане,снощи откарахме на купона до късно и почти  през целия ден съм спала,а през другото време се занимавам с детето,на вън игри в снега и така мина деня  Crazy
сега и аз умувам какво да направя за утре,та да могат и останалата част от фемилито да хапнат  Mr. Green
лека вечер и да не сънувате "изкушения"  eat  Hug

# 712
За протокола да кажа че съм висока 1.68 и тежа 70 кг; сега съм на работа, но като се прибера ще измеря обиколките, че те много живо ме вълнуват, особено корема и талията. Аз засега се справям без проблеми с диетата, но не мога да отрека че огладнявам по някое време следобед. Ще видим как ще се справя с плодовия утре - поне се успокоявам, че може сушени плодове и ядки. Момичетата които живеят в САЩ - някоя купувала ли си е тиква и кой вид по-точно? Между другото, на мен ми е по-лесно да ям едно и също и за обяд и за вечеря, предполагам защото съм от мързеливичките и сготвям да имам и за в офиса и за вечеря.

# 713
  • Бургас
Добро утро фиданки! Заповядайте по кафе  Hug 

Много сте писали, по-късно ще чета.  Успешен ден! Kissing Heart

# 714
Добро да е! Както след предишния бобов, днес пак имам плюс, но след плодовия утре сигурно всичко ще е наред. Момичета, успешен ден ви пожелавам - днес е много коварно, защото е петък иии винаги има ангажименти, свързани с хапване и пийване.  Hug

# 715
Добро утро и от мен!Днес имам - 200гр.Ще го карам по-спокойно с макароните на обяд, за  да не рева утре.И никакви квадрати и баклави!Сладкото си е сладко, дори да е режимно.Успешен ден, момичета!

# 716
Привет на всички новодошли фиданки

момичета имам питане проблема е че пия кафето с доста мляко - всеки ден не само в белтъчния???
дали е проблем ,има ли и други които го пият така ????
днес ми е въглехидратен и мисля само за брускети и солети и макарони , ама чесно да ви кажа се притеснявам  че ако ям от тях(мисля за обяд брускети,следобед солети,вечеря многоооо макарони )и си мисля че от това тесто ще кача !
кажете мога ли така да ям или е много за един ден!аз лично се притеснявам да не кача !

# 717
Добро утро от и от мен!
Доволна съм от себе си - издържах плодовия ден вчера. Мислех си, че ще припадна от глад, но след като някои от момичетата тук ми казаха, че не съм прегрешила с 5 -те печени чушки се успокоих и глада ми мина и всичко.
И отчитам резултат след първата 4-ка - 1,300 кг, но все още не съм изпълнена с кой знае каква радост, защото обикновено 1 кг си играе с теглото, зависещ от WC, от колко си се наял и такива разни.
Но все пак има нещо, което е съвсем, съвсем мъничко успокоение.
Успех на всички момичета днес!

# 718
здравейте аз съм една от новите   Peace
от много време се каня да започна,но все го отлогом заради празниците.Сега вече му дойде времето.
Имам един въпрос обаче-задължително ли е да се яде едно и също на обяд и вечеря?Защото не винаги ми е възможно това
мерси и пиятен ден на всички

# 719
Стел, както знаеш солетите и брускетите са много калорични.В едни солети има калории почти колкото един шоколад.Тези наглед безобидни храни могат да ни скроят гаден номер.Май в случая е по-добре да си вземеш сушен плод за обяд или шоколад.На работа няма как да мажеш филии с лютеница, които са удаче вариант за обедно меню.

sonia_dim, аз след 6-и ден съм на -1,3.Не се притеснявай, ще тръгнат надолу!Организмът се аклиматизира вероятно. Hug

polishanka, повечето не можем да ядем едно и също за обяд и вечеря.Не е фатално, важно е количествата да са умерени.И бульон никой не пие. Wink

Общи условия

Активация на акаунт