90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 74

• 37 960
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
Добро утро!

Ето отчета след първата четворка -1,900  Party Доволна съм, а и се чувствам вталена  Laughing Корема не ми е така надут, както преди четирите дена  Mr. Green
За днес съм размразила пилещки филенца и мисля да ги направя с гъбен сос  Grinning

Успешен ден  Hug

# 721
благодаря за отговора
сиянна много добър резултат,дано всички да имат супер резултат,успех на всичкиииииии!!!!!

# 722
Добър ден и от мен! Hug
Аз съм за бухалките на Ели-последните два дни не ми бяха режимни,но заради здравето си трябваше да направя този компромис.Първия ден,защото трябваше да ми правят едни изследвания и ми казаха да съм яла предния ден от всички видове храна.А вчера защото започнах нови лекарства и нямаше как да съм само на плодове.Чувствам се като цяло много зле-смениха ми лекарството за кръвното и ми изписаха още едно друго-за друг проблем.Та трябваше пак да ям,защото не се знаеше какъв страничен ефект ще покажат.Най-лошото е,че от новото лекарство се качвали кг,а аз и противозачатъчни пия заради проблеми с цикъла.Та сега още повече трябва да внимавам с теглото си.
Но днес съм си напълно режимна-хапнах си плодчетата.Единственото ми прегрешение е,че пих малко вода докато ядях плодчетата-защото трябва да пия едното лекарство по време на хранене.А аз досега винаги спазвах правилото-вода 30 мин. след хранене.За обяд още не съм решила какво ще е,но все ще си харесам нещо в магазина до службата-нали съм на белтъци.
На новичките добре дошли при нас!
Желая лек и режимен ден на всички момичета!

# 723
  • на малък остров в океана
Айде и аз да се похваля - 2.3кг. за първите 4 дни. Доволна съм. Устисках снощи да не хапна нищо и тази сутрин учудвашо не се събудих гладна. Хапнах 2 кивита и съм заредена с енергия за целия ден.

Харизанова, ти проверявала ли си си инсулина? Аз така установих, че ми е висок. Бях на диета, а въпреки това качвах килограми. А и многото килограми може да са индикация за висок инсулин. Съвет от мен - иди на ендоклинолог.

Успех на всички в диетата!

Последна редакция: пт, 08 яну 2010, 09:34 от Ujasia

# 724
ехе супер резултат
пожелавам на всички свалени килца !!!!

# 725
Ужасия, дето има една дума не съм излизала от ендокринолога, но принципно си имам хормонални проблеми.С инсулина проблеми нямам. А за диетата може би се сваля по-бавно, защото започвам режима втори път.Ще анализирам след края на първия цикъл кое какво е.

# 726
добро утро и от мен:) аз вчера имах прегрешение - 1 парче торта, но бях на рд и нямаше как да съм капризна....

момичета имам питане проблема е че пия кафето с доста мляко - всеки ден не само в белтъчния???
дали е проблем ,има ли и други които го пият така ????
аз също си пия кафето така - с мляко или с течна сметана (пия го без захар, но без мляко не мога), та затова си мисля, че не свалям много кг, не знам някой от по-запознатите да се изкаже по тази тема - кафе с мляко, без захар??? ЕЛИ, ако го прочетеш ще чакаме коментара ти:) и ти благодаря предварително за това  bouquet

# 727
Ujasia, при теб как е инсулина, взимаш ли нещо за него? Преди година и нещо ми намериха инсулинова резистентност и като цяло също мноооого трудно смъквам килограми. Браво за тези -2,3 кг. Това е супер резултат!!!!
Харизанова, ти първия път изкара ли до края режима или си го прекъснала? Може да си писала по-напред, извинявай, ако си писала!
Аз също съм започвала режима един път през септември, изкарах 3 седмици и половина и после по спешност влязох в болница и ме оперираха и така приключих първия път. Бях отслабнала 3,5 кг, но след това до ден днешен си ги качих, че даже и повече.

# 728
Браво на всички момичета отчели минусчета!  bouquet
Няма значение колко сте свалили,само не трябва да се отчайвате.Едни свлят по-бързо,а при други резултата може да позакъснее.Аз имам още една  седмица до края на втория цикъл,а не съм свалила никакви кг.Но не съм се отчаяла-виждам че см свалям.Така че продължавайте напред!

# 729
Здравейте фиданки!
От 6 дни съм във вашите редици, но снощи много ми се гадеше.Тази сутрин - по-малко.Имате ли идея от какво може да е  Rolling Eyes.Не съм преяла...  Laughing. На някоя от вас случвало ли й се?
  bouquet

# 730
Здравейте фиданки.

Аз днес съм плодова,и да сега съм изяла 2 мандаринки и сигурно пак ще се изпъпча ,като в предните плодови дни.

Вчера попрегреших с лентичката черен шоколад , след като си бях изяла една от моя сишоколад, свеки донесе Линд с портокал , пак черен и отиде и още една лентичка, но се надявам да несе отрази на килцата ми.

Кои днес са на плодове , я да се явявате.

# 731
Здравейте фиданки, Сиси аз съм плодова и още не съм яла, но аз по принцип не закусвам, само дъня кафета и после що съм нервна, ама така! Днес съм си направила печена тиква, без захар, тя си е сладичка, имам и 100 гр. фурми и 2 ябълки, та да видим до кога ще ме държат тези запаси. А, да и малко бадеми ще изнудя мъжо да начупи, да хапна сурови, че засищат и би трябвало това да е всичко!
Във връзка със зациклянето - в първи цикъл вървеше добре -4кг., ама втори малко го прецаках с тези празници, но освен прегрешенията, сякаш наистина ми се получи застой /може би е някаква ответна реакция на организма, някакво привикване към режима да речем/, сега започнах трета и отново бавничко тръгнах надолу, така че има смисъл да продължавате, не се отчайвайте!
Успешен и отслабващ ден!

# 732
Здравейте фиданки!
От 6 дни съм във вашите редици, но снощи много ми се гадеше.Тази сутрин - по-малко.Имате ли идея от какво може да е  Rolling Eyes.Не съм преяла...  Laughing. На някоя от вас случвало ли й се?
  bouquet

Ами преди време няколко момичета се "оплакаха" от страничен ефект от диетата - Бременност. Wink
Едната причина може да е тая , а  другата може вирусно нещо да е . От храната не вярвям да ти се гади. Peace

# 733
Здравейте и от мен,на всички с минуси smile3501 лродължавайте все така.
И аз снощи прегреших малко ,но днес си продължавам по план.За обяд филии с лютеница,а за вечеря макарони.Надвам се след утрешния плодов и аз да отчета някакви резултати-крайно време е.

# 734
Бубулинка, ако трябва да бъда точна Simple Smile кафе с мляко сутрин не може дори в белтъчен ден, а чак след 12,00 на обяд, защото до обяд се приемат само плодове  Peace
По тази логика не е препоръчително кафето да се пие със сметана, или ако не можете, поне с времето постепенно да се откажете от това, НО ако е толкова наложително т.е. не можете да се откажете от сметаната в кафето, ще си продължите така да си го пиете, но сметаната да е растителна тия прахообразните мисля, но това забавя слабеенето, така че всеки сам си решава. Примерно Жабка на края на режима си призна че всеки ден е пиела сутрин кафето със захар или мед не помня точно, и ни показа страхотни резултати. Така че си зависи и от организма, метаболизма и ред други фактори. Така че мили момичета, аз не мога да Ви наложа да го пиете чисто, след като не можете, но ви съветвам да не прекалявате  Peace
Ох минуси плюсове, не им се връзвайте на кантарите, аз така се разведох с моя миналата година и сега много рядко го пускам в спалнята си, следя се по дрехите  Peace
Бабин ден е днес, ама по ново или старо не се сещам, затова честито на всички акушерки и баби  Wink

Общи условия

Активация на акаунт