90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 74

• 37 960
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
  • на малък остров в океана
Ujasia, при теб как е инсулина, взимаш ли нещо за него? Преди година и нещо ми намериха инсулинова резистентност и като цяло също мноооого трудно смъквам килограми. Браво за тези -2,3 кг. Това е супер резултат!!!!
Метформин 500 пия за инсулиновата резистентност. Три пъти по половин таблетка след хранене. Е сега го пия половин час след хранене.  Подтиска глада и сваля едновременно и инсулина и килограмите.

Елинор, и аз реших че може, та днес си сипах мляко в кафето. Ама няма вече. И малко мед слагам, на върха на лъжичката, не мога иначе. Embarassed

# 736
Здравейте фиданки!
От 6 дни съм във вашите редици, но снощи много ми се гадеше.Тази сутрин - по-малко.Имате ли идея от какво може да е  Rolling Eyes.Не съм преяла...  Laughing. На някоя от вас случвало ли й се?
  bouquet

Ами преди време няколко момичета се "оплакаха" от страничен ефект от диетата - Бременност. Wink
Едната причина може да е тая , а  другата може вирусно нещо да е . От храната не вярвям да ти се гади. Peace

Аааааа с тези причини съм приключила  Peace.Имам си вече две дечица, и това си е геройство  Grinning за мен

# 737
Бубулинка, ако трябва да бъда точна Simple Smile кафе с мляко сутрин не може дори в белтъчен ден, а чак след 12,00 на обяд, защото до обяд се приемат само плодове  Peace
По тази логика не е препоръчително кафето да се пие със сметана, или ако не можете, поне с времето постепенно да се откажете от това, НО ако е толкова наложително т.е. не можете да се откажете от сметаната в кафето, ще си продължите така да си го пиете, но сметаната да е растителна тия прахообразните мисля, но това забавя слабеенето, така че всеки сам си решава. Примерно Жабка на края на режима си призна че всеки ден е пиела сутрин кафето със захар или мед не помня точно, и ни показа страхотни резултати. Така че си зависи и от организма, метаболизма и ред други фактори. Така че мили момичета, аз не мога да Ви наложа да го пиете чисто, след като не можете, но ви съветвам да не прекалявате  Peace
Благодаря ти, Ели за бързия отговор:) много логично звучи това, което си написала, замислих се да пробвам да не пия въобще кафе....като не мога без мляко, ще го спра Simple Smile ще докладвам какво се случва....

# 738
Здравейте мацки! След първата четворка да се отчета - никаква промяна Sad Е поне със сантиметъра, кантар засега нямам, защото последния го изхвърлих  Simple Smile Нямам никакви прегрешения, освен вчерашното, което беше неволно - току-що прочетох, че не трябвало да се яде слънчоглед, а аз вчера с плодовете изядох 100 гр. суров белен - нямаше други сурови ядки в магазина  Simple Smile Нищо, ще знам за следващия път  Simple Smile Иначе от началото на диетата съм в МЦ, може и това да е причината, но макар да нямам резултати засега, няма да се предам  Simple Smile За днешния белтъчен планирам шопска салата за обяд и гъбки с топено сирене за вечеря  Simple Smile

# 739
Доброютро фиданки  Mr. Green
аз се събудих в добро настроение,кантарев ме зарадва след първата четворка с  - 3,500кг. bowuu
доволна съм,сега хапнах една мандаринка,за обяд мисля да сваря някое яйчице и сиренце,но ще видя,че нещо месо не ми се яде  Rolling Eyes
хубав ден на всички и много минуси  Hug

# 740
Доброютро фиданки  Mr. Green
аз се събудих в добро настроение,кантарев ме зарадва след първата четворка с  - 3,500кг. bowuu
доволна съм,сега хапнах една мандаринка,за обяд мисля да сваря някое яйчице и сиренце,но ще видя,че нещо месо не ми се яде  Rolling Eyes
хубав ден на всички и много минуси  Hug

Shocked Брей,ти ме изуми бе момиче,браво  smile3501 какви са тия резултати,какво е това чудо. Аз не смея да се претегля като чета другите от втори опит че не свалят ....ще взема да се отчаям и да се откажа,ще се меря след 29 ден  Crossing Arms

# 741
  • Земя създадена от Бог Mallorca
Ето ме и мен..........щастлива,днес съм на въглехидрати Laughing Голем кеф
след вчерашния на варива имам+200гр. но не ме изненадват,утре ще са в историята.
Мона поздравления за стимулиращия резултат Peace
Ели и Petyхубаво се сетихте за Жабка и мен ме зачопли,къде е и как е  newsm78
Прясното мляко е много коварен продукт,трудно усвоим и калоричен,но поне използвайте нискомасленно.
Успешен ден на всички,да сте стриктни за да имаме хубави резултати Hug

# 742
И аз да се отчета след първата четворка-1.500.
Доволна съм защото нямам много за сваляне,а и след 20 часа ям плод,че не много да издържам.

# 743
Къде сте, момичета?Дойде обяд и щукнахте,да не прегрешавате ей newsm55

# 744
Признавам си бях в обедна и въпреки съветите ви се улях ,
днес ми е въглехидратен и си хапнах брускети че и едни солети след тях и то в 11 часа.
незнам какво да правя за довечера ,смятам да пропусна шоколада задължително а незнам дали да ям макаронкииии,че така ги чаках ,
ама то дето цяла вечер няма да спа да ги мисля  по добре да си хапна .
оф незнам като ми падне пердето и се уливам в количеството - вие как се спирате????
но шоколада смятам да го пропусна задължително а дали да карам на плод или макарони ???
и дали не прегреших много????
дали ще имам ефект?успокоявам се с това че поне съм режимна.....????

# 745
Здравейте и от мен.
Отчет за първата четворка -2.900 кг. Супер съм доволна, ама знам, че ще закликля скоро и има да се ядосваммм Mr. Green
Днес белтъчен ден - още съм само на ябълки, че не съм гладна нещо. За вечеря бъркани яйца с извара, печен пипер и доматки   chef мнооого обичам.

# 746
Никак не съм доволна от резултата, но какво да се прави.
Днес ми е пети ден и за първата четворка имам минус 500 грама. Twisted Evil
Сядам на велоергометъра, че иначе няма да стане.

# 747
Браво на Мона и Елана за прекрасните резултати , а и на всички останали.

Аз се почерпих със скромна шепица сурови ядки със стафидки и сега ви чета.

После мисля да изгрузкам две ябълги , банан и мандаринки , но да видим ,кога ще каже стомаха.

Стелче   не се притеснявай , но се опитвай да се въздържаш доколкото ти е възможно като така е прегладнял човек ,може промишлени количества да изяде , даказано е ,че след като се нахраним на мозъка му трябват поне 15-20 мин да стигнат сигнали ,че си заситен и дори с малко количество храна ще се чустваш нахранена  Peace.
Сега в първия етеп ,като че ли може повечко да се прегрешава, но в следващите както свалянето става много трудно се опитвайте да не го правите доколкото ви е възможно,че ще си циклиме на едно и също .

# 748
Поля_от_слънчогледи защо прегрешение-нали е бил суров слънчогледа и не е солен. newsm78 newsm78 newsm78 едва ли бадемите и орехите са по-малко калорични.Мисля,че момичетата са имали в предвид печения слънчоглед.
Я пийнете по едно следобедно кафенце
Много  Hug Hug Hug на всички.

# 749
Мона, Елена Браво!!! Чудесни резултати! Успех и занапред!
На тези с по-малки минуси  Hug Hug Hug Не се отчайвайте, Бавно, но славно ще станат нещата Simple Smile

Стел според мен всичко е на психическа основа, опитай се да се абстрахираш от това, че си на диета и си казвай: Мога да ям всичко, което си поискам, но просто не ми се яде Simple Smile / или нещо такова/ А, ако ти е толкова трудно, поне се оптай да спазваш дните, а се храни по на често. Но ако се измъчваш, според мен е безмислено да се пази диета  Rolling Eyes
Междудругото аз също изобщо немога да пазя диети, но сега се чувствам много добре - всичко е до нагласа, макар че предния път като издържах без сладко се оказа, че съм бременна  smile3506

Слемо напред и никакво отчаяние, като минат 90-те дена тогава ще коментираме неуспехи  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт