Математически турнири - 3

• 75 305
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Вместо запис в новата тема - въпрос.
Резултатите от Салабашев /дъщеря ми се яви в СМГ/ къде са публикувани?
Не бяхме в БГ и малко поизостанахме с информацията  Embarassed и коледното пропуснахме, но задачките ги има в нета и ще ги решаваме тези дни.
Благодарности за хубавата тема и успех на децата!  bouquet

# 31
   Момичета ( моля мъжете да ме извинят за обръщението, но тук сме основно дами  Laughing), сложих това- онова в началото на темата. Сами разбирате, че няма как да пусна линкове със задачи за всички състезания, но пък нали за това е темата! Като наближи някой турнир ще търсим задачи и взаимно ще си помагаме!
   Успех на всички деца, поели по пътя на математиката!  bouquet

Вместо запис в новата тема - въпрос.
Резултатите от Салабашев /дъщеря ми се яви в СМГ/ къде са публикувани?
Не бяхме в БГ и малко поизостанахме с информацията  Embarassed и коледното пропуснахме, но задачките ги има в нета и ще ги решаваме тези дни.
Благодарности за хубавата тема и успех на децата!  bouquet
Националното класиране, ако съдим по миналата година, вероятно ще излезе в началото на февруари. Възможно е резултатите на децата, явили се в СМГ да ги публикуват в сайта им, но засега няма нищо.

# 32
  • Варна
Запис и от мен! Благодаря на Дидева за темата!   bouquet Много полезни линкове е пуснала.  Hug
И ние чакаме с нетърпение резуллтатите и с още по-голямо нетърпение празниците, че малко да си починат децата, последните 2 седмици нямат почивен ден - състезания, школи и вече са доста уморени.  Peace

# 33
  • най-шареното място
И аз да се запиша Simple Smile

# 34
  • Sofia
Дано новата темичка е пълна с положителни емоции за всички!
За Дидева  bouquet

# 35
  • София
Само да попитам защо такава тъжна емтиконка е сложена до заглавието на темичката?  Laughing

# 36
Само да попитам защо такава тъжна емтиконка е сложена до заглавието на темичката?  Laughing
Сега Дидева няма да спи цяла нощ за да угоди на всички! Wink

Момичета ( моля мъжете да ме извинят за обръщението, но тук сме основно дами  Laughing),
Е, как можа да пренебрегнеш разни известни съфорумци... Wink

мързеланка,резулататите от Салабашев за СМГ "висят" във фоайето на гимназията.
Ако нямаш път натам , кажи на лични трите имена и класа на детенце.Утре ще ти ги проверя!

Днес на пробния  сме се изложили...яко
Детенце не беше ли 4-ти клас? Ако е така ще мога ли да те помоля за задчите от СМГ днес?

# 37
Някой знае ли кога ще е награждаването от Салабашев за Бургас?

# 38
Мерси за новата тема!
И ние чакаме резултатите.

# 39
И аз чакам резултатите.

# 40
Резултатите от Коледното математическо състезание за гр. Варна ще бъдат публикувани на  на 17.12.2009г. след 17.00 часа ТУК

# 41
При нас само 12 деца са с резултат над 40 точки, така че аз съм доволна, че синът ми е сред тях. Иначе има 2 дечица с пълен брой точки - 60.

# 42
# 43
  • София
dideva, чудесни линкове си пуснала!Мерси за темата   bouquet
Честно казано ми е много любопитно какво е решило детето.За самото състезание не се развълнувах въобще, по-скоро ми беше притиснено да не се изплаши от големите и непознати деца в стаята  и да не се изгуби в у-щето.

# 44
  • Sofia
За самото състезание не се развълнувах въобще, по-скоро ми беше притиснено да не се изгуби в у-щето.
И на мен това ми беше притеснението, но детето се оправи и то много бързо. Явно съм я подценила Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт