Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 828
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
http://www.youtube.com/watch?v=Frx9LBFZbOI&feature=PlayList& … =0&playnext=1     7,08
един диалог м/у Доу и баща му
Д-Татко?!?Добре дошъл.
Б-Добре заварил,сине.
Д-Да не беше си правил труд да идваш до тук,да беше заповядал,аз щях да дойда
Б-Щеше да дойдеш,знам.Хайде приготви се,дойдох да те взема окончателно.Стига ти толкова сметки със съвестта
Д-...Тате,позво ли ми...
Б-Животът ти е твоето бреме,длъжен си да го носиш и смъртта също
Д-Всяка нощ сънувам Демир,тате,всяка нощ същия кошмар...Накъдето и да погледна виждам лицето му
Б-Погледни в сърцето си,Доу,там е истината и това от,което имаш нужда и не забравяйкакво повелява пророкът:,,Всичко е със съдбата си"   Хайде,приготви се и махни тази брада и коса,майка ти да не те види такъв

# 316
Али,това е от разговора им във вилата-в началото на сериала,нали?Ето това е една от положителните черти-думи,изпълнени със смисъл и вкарващи в размисъл. smile3525за превода

# 317
Али   bouquet  bouquet  bouquet хиляди благодарности за превода

# 318
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 smile3540 smile3540...Ехооооо....къде сте.....??? smile3540 smile3540

# 319
Малееее,...Бризкееее....ти си била огин бре....па ли си сърдита... Crossing Arms
Са че земем да ти звъннем на джесемето....и после че се расърдим и я.... Crossing Arms
Нали си PR....ти най че си с него...не видим причина па да си сърдита.... newsm78
Чшшш,...Джино..седи мирен молим ти се.... Mr. Green
Никой не те слага на втора линия....яз те пущам да му седиш от десно...само мир да е... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Да и да му държиш ръката ежесекундно даже! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 320
Бриз,аз пък изобщо не съм запозната с дервишите,но погледнато от тази гледна точка наистина си права огромен компромис
направих си извода,че именно върху това лежи филма,да се съпоставят двете крайности,където допирната точка е любовта на двама млади

а реалния живот не е ли именно това newsm56
да и според мен основната идея на филма е че любовта може да промени отношенията на две коренно различни семейства, но времето, в което живеят не може да им позволи да празнуват любовта си и затова е вмъкнат тъмния образ на Фунда, която слага край на тази любов. Може би, ако поне демократичното семейство на Мине беше наистина толкова демократично- визирам- бабаанне- крайния резултат нямаше да е смъртта на Мине, а триумф на любовта. Но бабата до последно не се примири и насъскваше сина си срещу семейството на Доу, а майка и направи всичко възможно да накара собственото си семейство да приеме този брак. И още една мисъл ме гложди - Первин.
Но ако съм досадна спирам да разсъждавам, ако ли не ще кажа какво мисля и по този казус. bowuu
Всъщност основната идея копира едно към едно любовта на Ромео и Жулиета ,пречупена през призмата и особеностите в културата и традициите на турското общество.

# 321
Малееее, ...Титиии....колко си ДЪЛБОКА.... newsm08 newsm08 newsm12 newsm12  love001  love001

# 322
Романтика имало .....се 1 ....само се душат кат ескимоси... #Cussing out
Аре за ескимосите ясно...они се не къпат че студ....па тия наште имат баня.... hahaha
Ама сигурно на Сару...деда му е Ескимос...и он за тва така...кво да прайш...ГЕН... Thinking newsm78
Мале-е-е-е Зизу,писала си ГЕН ,пък аз чета...ЕГН и дълбоко се замислих кво му е на ЕГН-то.Хептен ме ошашка #Crazy #Crazy #Crazy

# 323
Аре за ескимосите ясно...они се не къпат че студ....па тия наште имат баня.... hahaha
Ама сигурно на Сару...деда му е Ескимос...и он за тва така...кво да прайш...ГЕН... Thinking newsm78
Мале-е-е-е Зизу,писала си ГЕН ,пък аз чета...ЕГН и дълбоко се замислих кво му е на ЕГН-то.Хептен ме ошашка #Crazy #Crazy #Crazy
Стига ма джанъъъъъм умрех от сме, на бач съм Шефче вече ме гледа подозрително..какво толко смешно има у Ексела ooooh! Joy Joy Joy

# 324
Бриз,не мога да говоря за Первин адекватно,понеже съм зациклила на 4 серия,но нека изгледам всички серии бих искала да го обсъдим обстойно(ако трябва на живо очи в очи newsm08)
А--А-А-А-А не така Naughty Naughty Naughty
Ако ще правите филмотечно кино с превод в ефир,ако може и ние да присъстваме,или поне сателитна връзка някаква Praynig Praynig Praynig
Моля, дайте линк за по-отдалечените! Hug Hug Hug

ок  съгласна съм, аз и без това трябва поне още веднъж да го изгледам за да разбера нещо, ама това дето го подчертах с червено наааааааааааааай- много ми хареса   bouquet
аз пък викам да си го изгледаме заедно,тъкмо ще ти пИрИвеждам в ефир Naughty

# 325
  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 326
Стига ма джанъъъъъм умрех от сме, на бач съм Шефче вече ме гледа подозрително..какво толко смешно има у Ексела ooooh! Joy Joy Joy
Ми как кво,ЕX-бивш SALE-продаден/демек продала си бившия си и се кефиш на живота/. hahaha hahaha hahahaХем си се отървала,хем си на печалба newsm78 newsm78 newsm78

# 327
Чилиии....у ексела са най - смешните неща..... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 328
Айде лека от мене...!!! Отивам да си беснеем у креватя....и са Гаргамел че го отнесе.... newsm08 newsm08 tooth tooth tooth

е за кво ше беснейш ся па ти newsm09
Зарад Врабка....ако ми падне че и оскубем перушината....са кат се сетих...как се дърпа на тоя убавец...абе тая луда ли е....???? #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

тя кат Езото- все спи в негово присъствие  newsm78
Тъй като се замисля newsm78 newsm78 newsm78 он може да има хипнотизаторски способности Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heartи която и да се завърти край него веднага се успива. smile3524  sleepuu smile3524 SleepingТой затова си и ляга с дрехите,да не се хаби да се съблича напразно smile3511 smile3511 smile3511

# 329
Малееее, ...Титиии....колко си ДЪЛБОКА.... newsm08 newsm08 newsm12 newsm12  love001  love001
Щот мога да плувам newsm48 newsm48 newsm48 newsm48
Зизу,я кажи коя книга четеш, smile3529 smile3529 smile3529че да и хвърлим един поглед и ние Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт