ЯНУАРСКО предстартово броене - 28

• 23 489
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Добро утро!  Hug

Започвам с това дето ми е най-прясно четено.

Еола, май това дето му казваш обиколник си е чист протектор за матрак. Моят съвет е да си вземеш, защото в началото има изпускане на памперси, защото не са правилно поставени, има връщане на кърма. Аз взех обикновен на Бертони за 3-5 лв. точно от Хипо ленд. Отгоре е фина хавлиена материя, а отдолу е гумирано. За Стерелизатора нищо не мога да кажа.
Матрачето, което купихме е пенолатекс, беше около 100 лв, пак от Хиполенд. Изглежда удобно.  newsm78

СвракиHug покупките са супер! А Арамисчо е страхотен!  Heart Eyes Дарко и той е страхотен бонбон! Къде живее той?
Мерси за Пипо.  Blush Heart Eyes 

Над67, добре дошла!  Hug

Мама 89, сериозно ли питаш? Урина за изследвания се дава сутрин и това трябва да е първата урина за деня. Пикае се малко навън и след това в чашката.

Mis-DemeanorHug страхотно кафе! Ти си много чувствителна и притеснителна. Я го давай малко по-спокойно!  Peace

МТВ, какво курсове?

Татит, Тарти, и аз имам такива болки в ставите. В неделя бях много зле. Десния ми крак го нямаше. Куцах и направо си мислех, че и до патерици мога да стигна. От днес имам едни невероятни бодежи в областта на перинеума. Ауу, направо все едно ножове ми забиват!  #Crazy

Хоуп пише в други теми и е ОК, но тук не се вясва.  Sad

Аз вчера бях на тонове. Доста ми се изправи косата, че не можаха да намерят сърчицето близо 5 мин. Чавето се е свило плътно в дясно. Направо ми е на гърба.  Laughing Не знам как се е навряло там. На 21.12. съм на обстоен преглед и товага ще се реши кога да е секциото. Ако до тогава не тръгне раждането само.

Сигурно много неща пропускам...  newsm78

Хубав ден!  Hug

# 121
  • на село
Момичета, един въпрос от мен /простете че нахълтвам в темата така, но напоследък доста ми се насъбра и само чета  Rolling Eyes/
Колко време може да откарам без тапа?
Струва ми се че тази сутрин ми падна тапата - бледорозово слузесто течение. Притеснявам се, защото съм още в 33 седмица и е доста рано. Имам и контракции от време на време, въпреки че пия магнерич. Дано да са фалшива тревога, че не ми се мисли  Confused
Днес следобед си взех час за гинеколога да види как е хавата със шийката и околоплодните води. Стискайте палци всичко да е наред!

# 122
  • където си поискам
Добро утро и от мен, дами,
Стискам палци на тези които си знаят термина,  вчера се оказа, че ще ми дойдат неочаквани гости и не можах да изчетя всичко, сега отивам на зъболекар, но после.........
КОПНЕЖ  относно датите, например 1,2 и 5 благодаря ти предварително

# 123
  • София
tatyana_77, дано да не е тапата! Мисля, че може да се изкара около седмица, но всичко е много индивидуално. Почивай си и дано всичко да е ОК!

# 124
tatyana_77, до колкото знам когато ти падне тапата до 48 часа ще родиш. мо не се знае дали това,което е паднало от теб е било тапата. малко рано ми се струва. по-добре не бързай да се шашкаш излишно и виж какво ще ти каже доктора

# 125
здравейте и от мен, ето и част от моите покупки http://img709.imageshack.us/i/hpim2297.jpg/
купихме и легло и повивалник, но тях не съм снимал още
Мързелив ден на всички!

# 126
red tree, благодаря за отговора. наистина незнаех какво се прави!
стегнахте ли си багажа за болницата вече?аз мисля да го стягам вече

# 127
  • София
tatyana_77, не бързай толкова да се притесняваш, може и да е тапата, но само част от нея и да има още... изчакай си консултацията, там ще те ориентират  Hug Стискам палци всичко да е наред

violetblue, ами с моя бременен мозък какъв анализ да сътворя  Grinning Това по повод притесненията на Копнеж (Копнеж, надявам се, че не съм те обидила нещо  Hug)
За Майчин дом - ето темичката http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=390923.0. Аз от нея се ориентирах Simple Smile

За багажа - остава да ми изсъхнат нощниците и да ми дадат утре направлението за хоспитализация, че сега съм само с обменна карта. Иначе всичко друго е купено и прибрано. Като събера и последните неща ще го прибера в раницата и ще чака в готовност до вратата Simple Smile

# 128
Докато се обърна и новата тема е на 10-та страница Mr. Green

Ще се връщам да чета, tatyana_77 - стискам палци да не е тапата и всичко да се развие по най-добрия начин (иначе като падне тапата знам, че може и 2-3 седмици да има до раждането)

# 129
  • София
Олемале, страхотно дрешки си избрала!  Heart Eyes

Мама89, радвам се, че съм помогнала. За първи път ли даваш урина?  Shocked Би трябвало да са те изследвали поне 3 пъти досега.

Като говорим за багаж за болницата, вчера си взех превръзки за родилки. Ама тези неща са огромни! Направо съм изумена! Толкова ли трябва да тече???
 Thinking

# 130
red tree, до сега не съм давала урина за изследване. сега в петък за първи път ще дам.
днес мисля да пусна първата бебешка пералня

# 131
  • София
Здравейте и от мен!
Много бързо пишете, не мога да ви изчета #Crazy Уж трета седмица вече съм вкъщи, а все не мога да се отпусна и да мързелувам без да ме гризе съвестта, че още нещо не съм свършила, а то постоянно се намира по нещичко newsm78 или сама го търся... Напазарувах всичко - и за бебето, и за мен, че и коледните подаръци за мъжа ми и големите деца... Остана само елхата, искам да е жива, в саксия, за да я пресадя после (още не знам къде newsm78). Вчера бях за втори път при лекарката във Вита, към която се насочих за секцио (Кълвачева), мериха ми тонове - всичко е наред, и моето бебе май е "реактивно", н-брой пъти успя да събори датчиците Shocked, но то винаги е активно, по всяко време, даже когато затихне за 10-на минути, вече ми е странно, хем ми се иска и тя да си поспи... кога ли го прави??? или се върти и по време на сън? Радвам се, че ще бъдем заедно с Katinche и Ralik при престоя си във Вита (ако е всичко по план, разбира се), та и другите момичета с малко по-късни дати можем да се засечем - Sunrise7 Hug, и още една мама, ще ме извинява, забравих ника й newsm78.
Стискам палци за бебоците на Обичанка, да наддадат достатъчно и да ги гушне в скоро време!
Добре дошла, Nad67! Ние с теб не само сме наборки, но и си имаме вече по един "комплект" поотраснали син и дъщеря! Колко големи са твоите?
На момичета с декемврийски дати за секцио - здраве и късмет, най-хубави подаръци ще имате за Коледа!

# 132
На мен от ЖК ми дадоха направление за хоспитализация и раждане-попълнено с данните на доктора ,моите ,термин и другото е празно-за да мога да ида където реша,другото е обменна карта-(представлява като картон-като този ,който стои при джи пи-то ви,но обмен.карта в нея пиише само за бременността-ПРМ,терми,кръв.група, резус фактор-данни за таза,за бебето и всички изследвания,които са ви правени през бременността(не пише кой знае какво вътре ама все пак трябва да я има).

# 133
tatyana_77 дано не е тапата! Стискам ти палци и те прегръщам силно  Hug!

Редче Дарко е живее на къща с голям двор, в който може да тича. Гледах 2 години такава каракачанка преди време в апартамента и си е страхотно мъчение и за кучето и за този който го гледа. Сега на Дарко му е добре, дори чака с нетърпение по-студените дни. Като е топло и е особенно мързелив, но стане ми по хладно - дивее на воля.

olemale страхотни покупки, ще чакаме с нетърпание да се похвалиш и с леглото и повивалника.

За багажа
- още не съм го стегнала, тука тези дни мисля да го направя, но като чели ми се струва раничко, знам ли?! Thinking

Оставям ви да захващам с чистене. Късния следобяд или привечер би трябвало вече да се появи малкият ми племенник в къщи и искам да свърша всичката работа преди това за ад мога ад му се насладя донасита Grinning

# 134
Абе аз съм била много зле tooth Няколко човека вече ме питате кво имам предвид под "обиколник" ама аз упорито и убедено си повтарям обиколник та обиколник. Накрая влязох в гугъл да видя аджеба като напиша обиколник ква картинка ще ми покаже Joy  Еееее, разгеле разбрахме се doh Разбира се че за протектор съм говорила през цялото време ама съм си го кръстила обиколник щото видях, че си има ластици отдолу да се прикрепи към матрака и си викам тва пък ако не е обиколник здраве му кажи newsm53 Лелее добре че тука се знаеме на кво дередже сме, че иначе кой знае как се излагам и извън форума с тоя зле функциониращ мозък smile3532
Red tree, мерси и на теб за обясненията, ще взема от зор заман един от евтините хавлиени да има за всеки случай и тва е.
Olemale, много ми харесаха дрешките, откъде са купени Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт