Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какво представлява "подсилването" на бебето?
Кога се взема проба от вагинален секрет по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какво представлява "подсилването" на бебето?
-
Кога се взема проба от вагинален секрет по време на бременност?
-
Какво представляват пелените за еднократна употреба?
-
Кой прах за пране е подходящ за пране на бебешки дрехи?
Как сте мами и бебчета в коремчета, а и някои вече извън тях!?
Аз днес съм от 7ч на крак, няма как, Марти е на градина, днес е последната репетиция преди дългоочакваната среща с Дядо Коледа утре, трудно станахме, но мерака е голямо нещо и бегом в градинката! Днес имам много задачки - вече пуснах пералнята, смятам да се развихря и с прахосмукачката, мопса и микрофибърната кърпа, малко шопинг и ако остане време малко релакс.
При нас е доста студено, но сняг нямаме, всичко е сковано в лед!
Стрии нямам, явно не съм предразположена към такива, а и кожата ми по принцип си е склонна към омазняване и е доста еластична, мажа се с олито на Хип. 
Избора на педиатър не ми е проблем, вече имаме такъв, същия, който си следи баткото. Много е важно предварително да поговорите с бъдещия педиатър, въпрос на време и желание е да ви посети още първата седмица в къщи без финансов ангажимент от ваша страна и така още 2-3 пъти през първия месец, нали в крайна сметка малкия пациент все пак ще стане негов и той ще започне да си получава парите за него от здравната каса. Както вече някоя мама писа бебето официално ще започне да се води при него чак след представяне на акт за раждане, от който всъщност им трябва най-вече ЕГН-то, ако си го изнамерите по-рано, грижа няма да имате. Педито си попълва документите и си ги подава в здравната каса, а вие си чакате здравната книжка на бебо! 

Въпреки това да чукам на дърво засега нямам нищо, но приятелката ме предупреди, че те излизали чак след раждането повечето, така че тепърва ще се види
три седмици са доста време (ако термина е изчислен правилно), белите дробове зреят с дни сега, в крайна сметкла здравето на бебето е най-важно, а и от този мъчителен момент на изчакване и следа няма да остане, повярвай ми.
на мен не ми беше много приятно, защото аз го чаках в блницата, а той неможеше да изтрезне и съответно да се повдигне от леглото