Направих си перманентен грим на веждите - Тема 2

• 167 215
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
Аз искам да питам дали може да се промени формата на веждите? Как може да се прецени каква форма да ми се избере,в сми как ще ги нарисува върху моите?  Shocked
Моите са обли,а искам нещо по-продълговато с чупка като това http://img691.imageshack.us/img691/7475/99657059.jpg

# 91
  • София
Може, разбира се! Simple Smile На мен ми промени формата.Моите също бяха по-обли, а тя ми ги направи с чупка в края и мисля, че точно такива ми отиват най-много.С молива рисува формата, която ти предложи или ти избереш и много добре си преценяваш. При процедурата, се оскубват косъмчетата извън очертанията.При мен много малко в края се наложи да се оскубе, а пък формата ми се струва,че е коренно различна от тази, която си чертаех преди сама с молива.Така че не се притеснявай.Няма да те скубят много Mr. Green

# 92
  • София
Кремито, много естествен вид имат веждите ти след падането на коричките - изглежда супер!

Моля, нека някой да каже за очната линия по-подробно  Peace

# 93
Може, разбира се! Simple Smile На мен ми промени формата.Моите също бяха по-обли, а тя ми ги направи с чупка в края и мисля, че точно такива ми отиват най-много.С молива рисува формата, която ти предложи или ти избереш и много добре си преценяваш. При процедурата, се оскубват косъмчетата извън очертанията.При мен много малко в края се наложи да се оскубе, а пък формата ми се струва,че е коренно различна от тази, която си чертаех преди сама с молива.Така че не се притеснявай.Няма да те скубят много Mr. Green
Много добре звучи   bouquet Само,че страхът от това да не се възприема си остава newsm78

# 94
Момичета, някой беше питал преди мен, но не видях снимки. Някоя правила ли си е перманентна очна линия? Ще ми се да си направя, но ме е страх да не стане много рязък и плътен контура, искам да е нещо като точици между миглите. Дали е възможно? Надявам се да ме просветлите, че съм доста невежа в това отношение, а не намирам много материали по темата.

# 95
здравейте на вси4ки, нова сам тук и се надявам да съм полезна с нещо....аз се занимавам с това,имам и на устните,веждите,о4на линия,перфектно е !о4ната линия е много прецизно и много красиво стои,болката е поносима.ако някои има конкретно запитване меила ми е silviadevenska@abv.bg

# 96
  • Ловеч
Колко много се е развила темата.

Много сте хубави.
Отдавна се каня да си направя, но все нямам време, а сега заради бебка още повече, но мисля след 2-3 месеца да се сдобия и аз с нови вежди.

Еми сега в кое студио е?

# 97
# 98
  • София
Реших и аз да си направя вежди другия месец! Аз съм блондинка и често си меня нюанса на русото, но мисля да сложим нещо неутрално, нито много тъмно, нито много светло и ще стане добре. Удобно ли е някоя от вас да ми даде (на ЛС) координати, телефон и каквото би ми трябвало за да си запиша час при Еми?

# 99
  • Все на втория етаж
Аз се чудя вече повече от година, хем много ми харесва, хем не ми стиска.

# 100
  • София
Ми и аз се чудех сума време,а ма ми писна да ги мисля тия вежди. Искам веднъж за винаги да знам,ч е те не са ми грижа и за да изглеждам добре ми стига да сложа само малко спирала и гланц, а не да трябва да ги запълвам и рисувам тия проскубляци  Laughing
В момента, в който ми преведат следващото майчинство се обаждам на Еми и отивам. Само някой да ми даде неин актуален телефон  Simple Smile И после ще пусна снимка за другите блондинки, които се чудят още.

# 101
iana1980, относно
http://www.jewelskin-clinic.com/Jewel-Skin-Clinic 
някаква идея за цени на услугите им?

или препоръчвате Еми (моля за координати)
Аз съм си предизвикателство, едната вежда ми е "лизната" и половината от нея расте нагоре, а другата в края е супер рехава. Голям зор е!

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 22:37 от Илея

# 102
  • София
И аз чакам с нетърпение ретуша, защото едната ми вежда хич не е добре Confused Имам бенка, за съжаление, на много неподходящо място, точно на чупката...Еми твърдеше, че грам няма да си личи, но в момента си личи от километър, че едната вежда не е баш като другата Confused Иначе тази без бенката е страхотна Grinning

# 103
  • София
iana1980, относно
http://www.jewelskin-clinic.com/Jewel-Skin-Clinic 
някаква идея за цени на услугите им?

или препоръчвате Еми (моля за координати)
Аз съм си предизвикателство, едната вежда ми е "лизната" и половината от нея расте нагоре, а другата в края е супер рехава. Голям зор е!

Там работи Еми. Цената за веждите е 250лв с ретуша Simple Smile

# 104
супер, много благодаря!
 Wink

Общи условия

Активация на акаунт